Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Találkozók és IRL események
Gaia találkozó - November 13 Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 67 68 69 70 71 72 ... 77 78 79 80 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Wed Oct 27, 2010 10:54 am

Volfram
Obilia
Volfram
na akkor mennyiren is leszünk eddig a kilátások szerint?
minnél több emberkével akarok megismerkedni smile . Csak tudni akarom, hogy ki hogy néz ki a karaktere mögött. És nem csak kívülről, hanem belülről is xd .

Ez majd a talin, ugye? Am vigyázat dumagép-potenciál vagyok néha : big: smile Xanvie csendesebb. Mind2nk részéről barna haj, nálam sima, nála göndör. Stb. A Köki "átjáró-úttest-fölötti-folyosón" gyűlünk megint gondolom, a metróperon utáni mozgólépcsőtől jobbra. Én is várom a viszontlátást/újakkal ismerkedést smile

engem nem zavar, ha valaki sokat beszél. szeretke a csönben ülni és hallgatózni. hát az én hajam se göndör se egyenes... de sztem ha hagynám egy ideig akkor begöndörödne. És mifajta hely a Köki?
Kőbánya-Kispest állomás biggrin
PostPosted: Wed Oct 27, 2010 11:18 am

napsugar
Volfram
Obilia
Volfram
minnél több emberkével akarok megismerkedni smile . Csak tudni akarom, hogy ki hogy néz ki a karaktere mögött. És nem csak kívülről, hanem belülről is xd .

Ez majd a talin, ugye? Am vigyázat dumagép-potenciál vagyok néha : big: smile Xanvie csendesebb. Mind2nk részéről barna haj, nálam sima, nála göndör. Stb. A Köki "átjáró-úttest-fölötti-folyosón" gyűlünk megint gondolom, a metróperon utáni mozgólépcsőtől jobbra. Én is várom a viszontlátást/újakkal ismerkedést smile

engem nem zavar, ha valaki sokat beszél. szeretke a csönben ülni és hallgatózni. hát az én hajam se göndör se egyenes... de sztem ha hagynám egy ideig akkor begöndörödne. És mifajta hely a Köki?

hm........ jártam már arra? megy arra a 30as?

Volfram

Angelic Lunatic

8,900 Points
  • Bookworm 100
  • Beta Explorer 0
  • Team Rina 200

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Wed Oct 27, 2010 11:22 am

Volfram
napsugar
Volfram
Obilia
Volfram

Passzolok... Én szegedi vagyok, szóval nem vagyok teljesen tisztában a helyi közlekedéssel. sweatdrop
PostPosted: Wed Oct 27, 2010 11:23 am

napsugar
Volfram
napsugar
Volfram
Obilia
Volfram

Passzolok... Én szegedi vagyok, szóval nem vagyok teljesen tisztában a helyi közlekedéssel. sweatdrop

hihi xd én meg győri szóval az egyetlen két busz amit ismer az a 30 és a 196 sweatdrop .

Volfram

Angelic Lunatic

8,900 Points
  • Bookworm 100
  • Beta Explorer 0
  • Team Rina 200

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Wed Oct 27, 2010 11:27 am

Vak vezet világtalant xd
PostPosted: Wed Oct 27, 2010 11:29 am

LOL! xd jaja kb. Seeeeegond xp .

Volfram

Angelic Lunatic

8,900 Points
  • Bookworm 100
  • Beta Explorer 0
  • Team Rina 200

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200
PostPosted: Wed Oct 27, 2010 11:29 am

Volfram
napsugar
Volfram
Obilia
Volfram

a-a pont a másik metróvégállomás (újpest) felé megy a keletitől
PostPosted: Wed Oct 27, 2010 11:32 am

III Slash III

oks akkor ismételten újabb helyet ismerek meg biggrin

Volfram

Angelic Lunatic

8,900 Points
  • Bookworm 100
  • Beta Explorer 0
  • Team Rina 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Oct 27, 2010 1:48 pm

Volfram
III Slash III

Csak szállj fel arra, amelyik Kőbánya Kispest felé megy smile
Aztán végállomáson középen a peron, metró elejének az irányába előre, fel lépcsőn vagy mozgólépcsőn, kicsit előre, jobbra és ott egy ablakos folyosó, ami egy úttest fölött van. A folyosó végén meg 2 lépcső lesz ami levisz, 1 jobbra 1 balra. A folyosón leszünk kb. Ha úgy érzed jónak, add meg a számod Macinak (vagy esetleg Lurztnak ha a Keletiről jönnél velük).
PostPosted: Wed Oct 27, 2010 2:13 pm

mákom van hogy legalább a metróvonalat ismerem XD

Az Timmy

Kind Miko

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Thu Oct 28, 2010 1:36 am

Hát ja Kisrajczy, minek említetted itt csak épphogy a vzoey-s ügyedet, ha úgyse fejted ki? Nem túl értelmes és szerintem is picit idegesítő. Na de mindegy, ez már lezárt ügy.

Igen, én csendesebb vagyok élőben, de érdekes módon a neten olykor pont az ellentéte vagyok. razz A göndör hajamat meg nagyon régóta utálom. Most ne tessék védeni, hogy az szép, meg jó, mert nem annyira. Akinek igazi göndör haja van, az tudhatja, hogy néha macerás és nehezebben kezelhető. Mindig is simát akartam, szeretnék.

Na akkor majd jó ismerkedést velünk és a többiekkel Volfram! wink Tényleg, eddig kik jönnek biztosan? Bár gondolom később úgyis le kellírni, mint a múltkor, ahogy közeledik a november 13-a. Kíváncsi volnék, hogy pl. Slash most jön-e a talira!?

Én annak ellenére, hogy budapesti vagyok, sajnos nem annyira ismerem a busz és metróvonalakat, dehát ez van. De mindegy, nem nagy baj, úgyis nyilván együtt megyünk Obilia és én.
PostPosted: Sun Oct 31, 2010 3:46 pm

Obilia
Volfram
III Slash III

Csak szállj fel arra, amelyik Kőbánya Kispest felé megy smile
Aztán végállomáson középen a peron, metró elejének az irányába előre, fel lépcsőn vagy mozgólépcsőn, kicsit előre, jobbra és ott egy ablakos folyosó, ami egy úttest fölött van. A folyosó végén meg 2 lépcső lesz ami levisz, 1 jobbra 1 balra. A folyosón leszünk kb. Ha úgy érzed jónak, add meg a számod Macinak (vagy esetleg Lurztnak ha a Keletiről jönnél velük).

Úgy lesz. A keletiről jövök velük mert bár igen részletes és kétségtelenül figyelemreméltó a leírásod én nagyon el tudok tévedni egyedül a legelső alkalommal xp .

(//OFF: bocsánat, hogy az altommal postolok xd nem volt kedvem megint ki-be jelentkezni OFF/)

Enna Elenia

650 Points
  • Member 100
  • Gaian 50

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sun Oct 31, 2010 9:07 pm

Helló mindenkinek! biggrin

Először is bocsánatkéréssel kell kezdenem. xd Az elmúlt hetekben többeket is átvertem mule-jaim seregeivel. Kinek egy ígéretes szép és tartalmas éjszakát ígértem, kinek item-et, kinek meg mit tudom én mit. Én jól szórakoztam, remélem ti is. Egy páran rájöttek a turpisságra és jót vihogtam azon, hogy ők jól szórakoznak. A trolling-olás a véremben van. Remélem egy nap mások is követni fogják a példámat és elindul a mérhetetlen shitstorm.

Másodjára: úgy döntöttem hosszú vívódás után, hogy mégis elmegyek a találkozóra. Szóval, ha valaki akar, beolvashat személyesen is. xd Amit én garantálok, az sok-sok móka és kacagás meg némi ingyen cucc. És végtelen vízipipa, ezúttal, én is hozok dohányt.

Az előkészületek, ami az én portámat illeti, gőzerővel haladnak. Hamarosan beszerzem a kézbe fogható nyereményeket, de, hogy azok mik is, az maradjon meglepetés a találkozó napjáig.

Filmügyileg, vívódtam... És úgy döntöttem, hogy a felnőtt filmet ti fogjátok eldönteni, hogy melyik legyen, ott a helyszínen. Ezzel is növelve a találkozó eddig is titokzatos hangulatát.

Hamarosan (ha végre Maci feltolja a seggét MSN-re) pontosítani fogjuk a programtervet.

Addig kitartás és bocs, hogy sokat írtam. De olvassátok el, ha már ennyi mindent lekörmöltem.
PostPosted: Mon Nov 01, 2010 4:02 am

Van aki komolyabban veszi, van aki nem. Ahogy Cartman mondaná, "kiég a viccrelém", amikor pl fáradt vagyok sweatdrop
Xanvie már reagált de én ennyire nem venném halálkomolyan (kivéve talán fáradtan?).
Oké, kíváncsian várom mi lesz a film bár valószínű, hogy most nem maradunk olyan sokáig, hogy megnézzük sweatdrop
Remélem minél többen leszünk smile

Volfram: értem, csak biztosra akartam menni. Ha nagy a tévedéskockázat, akkor Maci számát kérd el, vagy jegyezd le amit írtam (csak javaslat, nem lenézés sweatdrop )

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200
PostPosted: Mon Nov 01, 2010 6:03 am

Malreni: User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Xanvie: Én 13-án egy drum and bass partyra vagyok hivatalos, szóval legközelebb
Reply
Találkozók és IRL események

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 67 68 69 70 71 72 ... 77 78 79 80 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games