Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Alucard vs SonGoku - czyli WSZELAKIE ROZMOWY O M&amp;A ^^ Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 67 68 69 70 71 72 74 75 76 77 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Yajo

PostPosted: Wed Feb 14, 2007 6:08 am

Rishi-san
kamilka3d
Yajo
Ja jestem po 4 odc. Fullmetala i stwierdzam że... przykre to jest neutral mam nadzieję, że dalej będzie mi bardziej podchodzić, bo na razie takie... przedramatyzowane to jest, jak grecki dramat xp

Fullmetal... co? Alchemist? Panic? Bo są co najmniej dwa tytuły ze słówkiem "Fullmetal".
o to też dobre pytanie Oo
O Alechmista mi chodzi.
Dramatyczne, i to aż nazbyt. jakos nie potrafie się tym przejąc, za duzo patosu, egzystancjalizmu i wogole, młde sie robi jak dla mnie...
A wiecie, ze od marca bedzie leciec na Hyperze?
PostPosted: Wed Feb 14, 2007 6:20 am

Yajo
Rishi-san
kamilka3d
Yajo
Ja jestem po 4 odc. Fullmetala i stwierdzam że... przykre to jest neutral mam nadzieję, że dalej będzie mi bardziej podchodzić, bo na razie takie... przedramatyzowane to jest, jak grecki dramat xp

Fullmetal... co? Alchemist? Panic? Bo są co najmniej dwa tytuły ze słówkiem "Fullmetal".
O Alechmista mi chodzi.
Dramatyczne, i to aż nazbyt. jakos nie potrafie się tym przejąc, za duzo patosu, egzystancjalizmu i wogole, młde sie robi jak dla mnie...

Nie, nie wiedziałam... To szykuje im się dłuuuuuuuuugi seans. Wczoraj skończyły im się Chobits-y, mam nadzieję (zapewne złudną) że puszczą coś innego niż Lain, która widziałam dwa razy.

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100

Rishi-san

PostPosted: Wed Feb 14, 2007 6:26 am

Yajo
Rishi-san
kamilka3d
Yajo

O Alechmista mi chodzi.

ano wiem ze bedzie na Hyperze ^^ ej ale jak dla mnie to to wcale nie jest dramatyczne
PostPosted: Thu Feb 15, 2007 9:24 am

kamilka3d
Yajo
Rishi-san
kamilka3d
Yajo

O Alechmista mi chodzi.

Nie, nie wiedziałam... To szykuje im się dłuuuuuuuuugi seans. Wczoraj skończyły im się Chobits-y, mam nadzieję (zapewne złudną) że puszczą coś innego niż Lain, która widziałam dwa razy.
A ja bym chciała wreszcie Lain obejrzec, o żesz no, jak ja bym chciała >.<

Yajo

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Sat Feb 17, 2007 6:18 am

Yajo
kamilka3d
Yajo
Rishi-san
kamilka3d
Yajo

O Alechmista mi chodzi.

A ja bym chciała wreszcie Lain obejrzec, o żesz no, jak ja bym chciała >.<

A JA CHCĘ OBEJRZEĆ SERIĘ OAV RECORD OF LODOSS WAR!!!!!!! A na razie nie mogę jej ściągnąć.... crying crying crying crying crying crying crying
PostPosted: Sat Feb 17, 2007 6:57 am

A ja bym strasznie chciala zeby na Hyperze byl Naruto, ale ja juz Jetix wykupil to gowno z tego bedzie crying Bo mnie ten dubbing do rozstroju nerwowego doprowadzi scream

BlackFriend

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Sat Feb 17, 2007 7:11 am

BlackFriend
A ja bym strasznie chciala zeby na Hyperze byl Naruto, ale ja juz Jetix wykupil to gowno z tego bedzie crying Bo mnie ten dubbing do rozstroju nerwowego doprowadzi scream

Mnie tam Naruto średnio się podobał. Denerwowało mnie większość tzw. gagów. Ale walki były zrobione pięknie!! mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen
PostPosted: Sat Feb 17, 2007 7:22 am

kamilka3d
BlackFriend

Mnie tam Naruto średnio się podobał. Denerwowało mnie większość tzw. gagów. Ale walki były zrobione pięknie!! mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen

Taaaak walki swietne! (wiem bo na YouTube ogladalam kilka sweatdrop )

BlackFriend

Cornelia Erhashi

PostPosted: Mon Feb 19, 2007 5:28 am

Nikt was nie zmusza do oglądania Naruto na Jetixie (aah, te cięcia), od czego YouTube? <3
Poza tym Hyper w życiu nie puścił by takiego tasiemca jak Naruciak, co ma 220 odcinków, pozatym w Japonii niedawno ukazała się nowa seria, a sama manga ma 314 rozdziałów, więc do 300 odcinków spokojnie dojdzie.
Gagi to kwestia gustu, niektóre są żałosne, a inne rozwalające. I jeszcze te fillery, powtarzane po tysiąc razy wspomnienia i odcinki w których czasami prawie nic się nie dzieje... Oglądam w sumie dlatego, bo kumpela mi się ostatnio znarutardziła... I dla Gaary. >:3

Jeśli ktoś szuka jakiegoś anime do obejrzenia, to polecam Higurashi No Naku Koro Ni. Jeśli ktoś nie ma nic przeciwko krwawym horrorom i chuderlawym dzierlatkom biegającym z tasakami oczywiście. Ja się osobiście nie bałam, chociaż pozostawiło mnie w nieco schizowym nastroju (aktualnie 7 odcinek). 3nodding

Tak poza tym, oglądał ktoś The Melancholy of Suzumiya Haruhi? Podobno dobre jeśli się przetrwa pierwszy odcinek, jak skończę z Higurashi i Ouranem to się za nie zabiorę...
PostPosted: Thu Feb 22, 2007 3:37 am

Wiecie że w najnowszym BRAVO GIRL jest lekcja rysowania mangi?? Niestety, są to tylko dwie strony...

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Thu Feb 22, 2007 3:41 am

kamilka3d
Wiecie że w najnowszym BRAVO GIRL jest lekcja rysowania mangi?? Niestety, są to tylko dwie strony...
OMG niech te Bravo Girl nie tyka sie do takich rzeczy gonk

ja mam cale " Jak powstaje manga" ale i tak wszystkiego nauczylam sie samax_X
PostPosted: Thu Feb 22, 2007 6:08 am

chcialabym skan tej lekcji z BRAVO GIRL, dla ciekawosci.

EvilYuki
Crew

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Thu Feb 22, 2007 6:42 am

EvilYuki

mrgreen podaj mi swojego maila, to ci prześlę mrgreen
PostPosted: Fri Feb 23, 2007 4:19 am

kamilka3d
EvilYuki

mrgreen podaj mi swojego maila, to ci prześlę mrgreen

Hej hej smile A ja tez mogł=labym dostac ten skan? Posmiac sie zawsze mozna twisted

BlackFriend

Inek Jaffar

PostPosted: Sun Feb 25, 2007 4:55 am

OMG lol
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 67 68 69 70 71 72 74 75 76 77 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items