|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 19, 2009 1:57 pm
napsugar Narcisz Szerintem én vagyok az egyetlen magyar ember 4 felett, aki még nem láttaXD De még énis felísmertem, szóval jó lett whee még nem láttad??? eek *megragadja a kezét előássa a filmet, leülteti nárciszt és megnézik együtt*Jaja alap smile Én már kiskorom óta ismerem (videó). 1x csak vlahogy jött az 5let talán azért is mert közben találtam belőle 1-2 részletet a Youtubeon smile 1ik kedvencem: "Ez esetben nyomja meg a piros gombot, és nyugodjon békében" biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 19, 2009 1:57 pm
Obilia softwarekiller Amúgy nem tudom ,honnan van az a tévképzeted, Obilia, hogy az alfórumokban nem látják... Az alfórumaink többségét is naponta látogatják és több postot küldenek, mint a főoldali topikokba... biggrin (Kivéve a Multi-language és az Anime szubok sweatdrop ) Értem, mondjuk az igaz, hogy nem tudom ki mennyire melyik subfórumot látogatja azaz összesítve azt hogy melyik subfórumot általában mennyire látogatják sweatdrop Amúgy az a "kár" szerintem hogy ott (nekem legalábbis) a subfórum címe előtti ikon soha nem vált narancssárgára fehérről mint a topikoknál... öhm... ha ellátogatsz a tereferébe akkor láthatod h mi igenis aktívak vagyunk xd ma mondjuk csak egy topic él.... de am van olyan nap h 4-5-ben folyamat megy a dumcsi ( ez csak strangermeg nárcisz miatt xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 19, 2009 1:59 pm
69.-oldal... LOL xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 19, 2009 1:59 pm
softwarekiller Obilia Éééééés 1 kis Hungarikum biggrin * Made in TekTek smile 4 geeeeengszter! biggrin  *(ha nem jó topikba tettem elnézést de nem akarom se subfórumba se új topicba tenni előbbi mert alig lehet "észrevenni" hogy írtak oda utóbbi mert felesleges lenne szerintem) Állati!! Pont tegnap néztem... Macskafogó... rofl rofl Lol jó kis véletlen biggrin Én meg 1-2 részletet youtubeon... Amúgy ajjaj lefelejtettem róluk a patkányfarkakat (van olyan gaián igaz nem szürke mint rajzfilmben hanem rózsaszín) lol sweatdrop És azért nincs mindegyiken uganaz a fül mert pl Buddynál kiáll az elf-fül alóla... Mindegy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 19, 2009 2:00 pm
napsugar Obilia softwarekiller Amúgy nem tudom ,honnan van az a tévképzeted, Obilia, hogy az alfórumokban nem látják... Az alfórumaink többségét is naponta látogatják és több postot küldenek, mint a főoldali topikokba... biggrin (Kivéve a Multi-language és az Anime szubok sweatdrop ) Értem, mondjuk az igaz, hogy nem tudom ki mennyire melyik subfórumot látogatja azaz összesítve azt hogy melyik subfórumot általában mennyire látogatják sweatdrop Amúgy az a "kár" szerintem hogy ott (nekem legalábbis) a subfórum címe előtti ikon soha nem vált narancssárgára fehérről mint a topikoknál... öhm... ha ellátogatsz a tereferébe akkor láthatod h mi igenis aktívak vagyunk xd ma mondjuk csak egy topic él.... de am van olyan nap h 4-5-ben folyamat megy a dumcsi ( ez csak strangermeg nárcisz miatt xd )XP Ha nem lenne a Fotonka, nem virulhatnék, és kellenek a katalizátorok..unatkozok, nahXD És visszatérve, nyem nézem meg, ez nekem már ki fog maradni, egyszer elkezdtem nézni, de 10-15 perc után meguntam *lehajol a felé hajítot kövek elől*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 19, 2009 2:02 pm
Narcisz XP Ha nem lenne a Fotonka, nem virulhatnék, és kellenek a katalizátorok..unatkozok, nahXD És visszatérve, nyem nézem meg, ez nekem már ki fog maradni, egyszer elkezdtem nézni, de 10-15 perc után meguntam *lehajol a felé hajítot kövek elől* hüpp.... *elfordítja sugarait virágja elől.....* hüpp.... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 19, 2009 2:05 pm
napsugar Narcisz XP Ha nem lenne a Fotonka, nem virulhatnék, és kellenek a katalizátorok..unatkozok, nahXD És visszatérve, nyem nézem meg, ez nekem már ki fog maradni, egyszer elkezdtem nézni, de 10-15 perc után meguntam *lehajol a felé hajítot kövek elől* hüpp.... *elfordítja sugarait virágja elől.....* hüpp.... crying Ne fotonka crying Mi rosszat tettem... ne hagyj el életem egyetlen fénysugara ebben a kegyetlen világban..... *térdenállva könyörög* (( rofl ))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 19, 2009 2:07 pm
Narcisz napsugar Narcisz XP Ha nem lenne a Fotonka, nem virulhatnék, és kellenek a katalizátorok..unatkozok, nahXD És visszatérve, nyem nézem meg, ez nekem már ki fog maradni, egyszer elkezdtem nézni, de 10-15 perc után meguntam *lehajol a felé hajítot kövek elől* hüpp.... *elfordítja sugarait virágja elől.....* hüpp.... crying Ne fotonka crying Mi rosszat tettem... ne hagyj el életem egyetlen fénysugara ebben a kegyetlen világban..... *térdenállva könyörög* (( rofl )) hogy unalmas?? még hogy unalmas? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 19, 2009 2:08 pm
napsugar Narcisz napsugar Narcisz XP Ha nem lenne a Fotonka, nem virulhatnék, és kellenek a katalizátorok..unatkozok, nahXD És visszatérve, nyem nézem meg, ez nekem már ki fog maradni, egyszer elkezdtem nézni, de 10-15 perc után meguntam *lehajol a felé hajítot kövek elől* hüpp.... *elfordítja sugarait virágja elől.....* hüpp.... crying Ne fotonka crying Mi rosszat tettem... ne hagyj el életem egyetlen fénysugara ebben a kegyetlen világban..... *térdenállva könyörög* (( rofl )) hogy unalmas?? még hogy unalmas? crying Ja szerintem se az... Nézd akkor a 20adik perctől razz Vagy 1 órától mittomén... Vagy keress rá youtubeon fenn van ott 1-2 dal meg részlet... Pl az ééén állat? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 19, 2009 2:11 pm
Mutatak részleteket osztálytársaim, meg néha ha szüleim nézték láttam belőle egy pár percet, de nem tud megfogni, ennyi... Azért ne hagyjál el napocskám crying az alkonyatot is túléltük ezt is túl fogjuk (alapvetően szkeptikus és kétkedő vagyok...hüp..)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 19, 2009 2:13 pm
napsugar Narcisz XP Ha nem lenne a Fotonka, nem virulhatnék, és kellenek a katalizátorok..unatkozok, nahXD És visszatérve, nyem nézem meg, ez nekem már ki fog maradni, egyszer elkezdtem nézni, de 10-15 perc után meguntam *lehajol a felé hajítot kövek elől* hüpp.... *elfordítja sugarait virágja elől.....* hüpp.... crying Akkor többé rám sem??? Én sem láttam.....kiütéses leszek tőle, eltiltott orvos....egyszerűen nem bírtam megnézni........bocsibocsibocsi.... *kiskutyaszemek elő, ez napsugárnál mindig bejön* confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 19, 2009 2:43 pm
pfff.... pedig azt hittem stranger legalább benned bízhatok crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 19, 2009 2:44 pm
softwarekiller Amúgy nem tudom ,honnan van az a tévképzeted, Obilia, hogy az alfórumokban nem látják... Az alfórumaink többségét is naponta látogatják és több postot küldenek, mint a főoldali topikokba... biggrin (Kivéve a Multi-language és az Anime szubok sweatdrop ) (Na pont azokba nem szoktam benézni. Meg is látszik. sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 19, 2009 2:50 pm
napsugar pfff.... pedig azt hittem stranger legalább benned bízhatok crying redface bocsi (ja, elővettem Sally-t megint hátha, de még mindig Algernon a kedvencem... biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|