Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 7:00 am
Malreni Mivel, ez már nagyon sokadjára fordul elő, aki mégegyszer off-ol, az írásos figyelmeztetésben fog részesülni! Bocsánat Malreni! crying Írtam hogy abba hagyom nem is lett volna szabad el kezdenem de ojan nagy a kisértés. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 9:16 am
Sztyanime Lurzt sgergely Hát lenne egy ötletem... Csak önnek csak most...  Bármijen felülrtröl felszedi a koszt és még zenél is. nem nagyon hallom hogy zenél ninja ninja HÖRCSII heart Lurzt, ha nem tetszik megtarthatoom~~? 4laugh xd rofl Nem nem ezt szépen megtartom twisted twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 2:30 pm
Lurzt Sztyanime Lurzt sgergely Hát lenne egy ötletem... Csak önnek csak most...  Bármijen felülrtröl felszedi a koszt és még zenél is. nem nagyon hallom hogy zenél ninja ninja HÖRCSII heart Lurzt, ha nem tetszik megtarthatoom~~? 4laugh xd rofl Nem nem ezt szépen megtartom twisted twisted twisted Most küldjek írásos figyelmeztetést, ahogy ígértem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 17, 2009 3:26 am
Zsóca barátosnéja és lány vagyok, de ez gondolom már elsőre is lejött blaugh Szeretem az Alkonyatot,az MCR-t és a Paramore-t. whee Mást nemigen tudnék írni, remélem ennyi elég is sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 17, 2009 7:56 am
juhúúú újabb twilight fan 4laugh üdv itt 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 17, 2009 8:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 17, 2009 8:04 am
kicsit lelkesebben ha lehet mal biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 17, 2009 8:47 am
Szerbusz, SEO.Igazad van...át kéne nevezni ezt a helyet Twilight Guild-re. Erre nem kérek visszaírást, pojénból írtam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 17, 2009 8:52 am
Üdv a guildben! blaugh Én nem tudom mi az a twilight de lehet hogy jobb is. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 17, 2009 12:10 pm
Üdv a guildben!! Nyugi Gergely én sem tudom....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 17, 2009 1:45 pm
Üdv a guildben smile biggrin heart szintén én sem tudom ninja ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 17, 2009 1:51 pm
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 17, 2009 2:12 pm
Üdv a guildben (hehe..én tudom XP Bár nem szeretem..egy kis tip, címet lefordítani, és megnézni pár moziplakátot egy-két hónapra visszamenőleg, vagy a könyvesboltot, vagy a több tonna utáló/imádó topicot a fórumokon a gaianXD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 18, 2009 5:19 am
üdv itt. ^^ nekem is csak nagyon halvány fogalmam van róla, mi az a Twilight, de nem igazán érdekel. : D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 18, 2009 10:42 am
Üdv Twilightos!!!!!! (Kanóc cica!!) Narcisz Üdv a guildben (hehe..én tudom XP Bár nem szeretem..egy kis tip, címet lefordítani, és megnézni pár moziplakátot egy-két hónapra visszamenőleg, vagy a könyvesboltot, vagy a több tonna utáló/imádó topicot a fórumokon a gaianXD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|