|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Fri Jun 20, 2008 2:43 am
Él biggrin Mondom: DaS-ben töröltem egy mappát meg 3 fájlt, és azonnal ment... Kiegek meg folyamatosan jönnek... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 20, 2008 7:14 am
Na és hogy tetszik? Véleményt, véleményt! (Ma vettem észre, hogy a pixeles képek homályossága, ami a régi Operában volt és most az új Firefoxban is van, az új Operában már nincs. question )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 20, 2008 12:26 pm
Nem rossz... igazából ugyanaz... biggrin csak más a toolbar... meg más kiegészítők vannak benne (nem mindenből találtam kompatibilis verziót... CrystalMenus... crying crying crying )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 20, 2008 12:39 pm
Ja. FF-ben nézet menüben a nagyítás menüpont alatt vedd ki a pipát a csak a szöveg nagyítása elől. Majd kattints a böngésző ablakba nyomd le a ctrl-t és görgesd az egeret oda-vissza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 26, 2008 5:26 am
Ha valakinek sikerült beszereznie egy Faunzy's Flute-t írja már meg milyen a játék, mert mar a kíváncsiság.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 03, 2008 12:56 am
Sajnos, túl drága, ahhoz, hogy csak úgy szórakozásból vegyek egyet. Sajnálom. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 03, 2008 12:56 pm
Semmi gond, idővel olcsóbb lesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 11, 2008 6:48 am
Csináltam egy barkóbás topikot a játék alfórumba. Remélem volt értelme és tetszeni fog.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 11, 2008 2:38 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 12, 2008 4:20 am
Mindenkit szívesen várok a Barkóba topikba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 12, 2008 4:52 am
Frissítettem a journal-omat! Nézzetek rá! 3nodding Mindenki kedvét fogja lelni benne. Garantálom. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 12, 2008 8:18 am
Sziasztok! Minden kedves barátomnak FELHÍVÁS!!! NOs mivel sikeresen meghekkeltek óvatosságból új avit csináltam: szóval PanSan, Csokicsepp, Panka arrow Panka-san lett!!!! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 20, 2008 12:23 pm
Üdvözlünk, Panka-san biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 22, 2008 7:17 am
Ümm... Meg tudná valaki mondani, hogy oldjam meg, hogy FireFox-ban is betöltődjenek a Gaia-s játékok meg egyéb flash-ek? ^^˝
Bocsi, túl korán kérdeztem, megoldódott.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 31, 2008 11:33 am
nah ha valaki nagyon unná a fejét és véletlenül elnézne az új arénába és mondjuk a rajzok közt nézelődik rábukkanhat képeimre.... de azér örülnék ha nézelődnétek és majd szavaznátok is : sweatdrop 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|