Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6897 6898 6899 6900 6901 6902 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

racqel

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 5:33 am

siemanko/witanko
PostPosted: Fri Jan 21, 2005 5:34 am

co tu tak cicho

Uriell Angel of Death

Delisa

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 5:36 am

racqel
siemanko/witanko

witka racqel ^^ zaglosujcie pliska w moim konkursie avatarkowym link w sygnaturce ^^
PostPosted: Fri Jan 21, 2005 5:39 am

Delisa
racqel
siemanko/witanko

witka racqel ^^ zaglosujcie pliska w moim konkursie avatarkowym link w sygnaturce ^^
juz tam jestem i glosuje, nie ma sprawy!

racqel

Delisa

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 5:43 am

racqel
Delisa
racqel
siemanko/witanko

juz tam jestem i glosuje, nie ma sprawy!

dziekuje whee a tak wogole to co slychac? ^^
PostPosted: Fri Jan 21, 2005 5:45 am

*wychyla sie zza rogu* komus herbatki? ^^'

Gailenquen

Delisa

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 5:48 am

Ibris
*wychyla sie zza rogu* komus herbatki? ^^'

witaj Ibris 4laugh chetnie ^^
PostPosted: Fri Jan 21, 2005 5:51 am

MUSE - absolution - Stockhol Syndrome. Uffff. Plyta roku 2004 jak dla mnie. Absolutna.

racqel

Gailenquen

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 5:52 am

*podaje kubek* Hey ^^ jednak ktos tu jest... ja znow caly dzien spedzilam w domu przy kompie. hopeless vv' Del zobacz sobie i powiedz co o tym myslisz ;P
PostPosted: Fri Jan 21, 2005 5:55 am

Ibris
*podaje kubek* Hey ^^ jednak ktos tu jest... ja znow caly dzien spedzilam w domu przy kompie. hopeless vv' Del zobacz sobie i powiedz co o tym myslisz ;P
heh, fajny

racqel

Gailenquen

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 5:57 am

racqel
Ibris
heh, fajny

dziekuje ^^

btw. to moze glupie pytanie, ale... co tak wlasciwie graja Muse? bo juz ta nazwe slyszalam, ale jakos mi przemknelo.
PostPosted: Fri Jan 21, 2005 5:59 am

Ibris
moze bym ci powiedziala co sadze ale nie chce mi sie strona wczytac >.<

Delisa

Akiko Tamashii

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 5:59 am

*tupie nozkami* GLOOOODNAA! CHCE OBIAD!!!! NALESNIKI!!!! >__<

*idzie zobaczyc do kuchni czy ktos smazy nalesniki* ............
PostPosted: Fri Jan 21, 2005 6:02 am

Aki XD oye, bejbe. ja ci moge zasponsorowac jedynie herbatke... albo wafelki oO' uhm...

[czemu glupia republika robi jaja i nie chce prac wczytywac >< *kaboom*]

Gailenquen

racqel

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 6:03 am

Ibris
racqel
Ibris
heh, fajny

dziekuje ^^

btw. to moze glupie pytanie, ale... co tak wlasciwie graja Muse? bo juz ta nazwe slyszalam, ale jakos mi przemknelo.
wiesz, to troche trudno okreslic, bo nie ma takiego drugiego zespolu jak oni. ale postarajmy sie: Podstawa niech bedzie rock, bo z tego wychodza, doloz do tego glos wokalisty wchodzacy na operowe skale (a koles jest chudy jak szczapa wink ), plus kocmiczne gitary, apokaliptyczny nastroj - tak jakby ta piosenka ktorej sluchasz byla ostatnia przed koncem swiata. No i niesamowity profesjonalizm, wrecz perfekcyjne opanowanie dzwieku, niesamowite koncerty na zywo (lepsze niz plyty, jeszcze lepsze!), no i to, ze goscie sa z jakiegos malego miasteczka w UK.

najlepiej zobacz sobie ich na www.allmusic.com
lub recenzje na www.amazon.co.uk

ufff.

jak chcesz wiecej to tylko powiedz, i tak staralem sie ograniczyc xp
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6897 6898 6899 6900 6901 6902 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games