|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:26 am
Prinee sorry ^^ przegladalam sobie gitary na allegro bo chcialabym sobie kupic wink Aaa... teraz taka moda, ze kazda dziewczyna chce grac na basie albo na elektrycznej... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:27 am
Eurina Vam Prinee sorry ^^ przegladalam sobie gitary na allegro bo chcialabym sobie kupic wink Aaa... teraz taka moda, ze kazda dziewczyna chce grac na basie albo na elektrycznej... stare no ja tutaj raczej myslalam o klasycznej ^^ moda? niezauwazylam ^^ z mojego otoczenia tylko jedna osoba gra na gitarze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:30 am
Ja- Yosei Prinee sorry ^^ przegladalam sobie gitary na allegro bo chcialabym sobie kupic wink ...ah ...ja kiedys przeglądałem berety wojskowe, bo bym potrzebował jakiej nakrycie łeba na asg... ... lol whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:31 am
Prinee Eurina Vam Prinee sorry ^^ przegladalam sobie gitary na allegro bo chcialabym sobie kupic wink Aaa... teraz taka moda, ze kazda dziewczyna chce grac na basie albo na elektrycznej... stare no ja tutaj raczej myslalam o klasycznej ^^ moda? niezauwazylam ^^ z mojego otoczenia tylko jedna osoba gra na gitarze Ufff.... sweatdrop Juz myslalam... Ja znam takich porabancow co chca gitare zeby tylko miec(co z tego, ze nie potrafia grac) No wiesz... Metaloofa bez gtarqiii... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:31 am
Prinee Ja- Yosei Prinee sorry ^^ przegladalam sobie gitary na allegro bo chcialabym sobie kupic wink ...ah ...ja kiedys przeglądałem berety wojskowe, bo bym potrzebował jakiej nakrycie łeba na asg... ... lol whee ...przepraszam - co lol...? ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:35 am
Ja- Yosei Prinee Ja- Yosei Prinee sorry ^^ przegladalam sobie gitary na allegro bo chcialabym sobie kupic wink ...ah ...ja kiedys przeglądałem berety wojskowe, bo bym potrzebował jakiej nakrycie łeba na asg... ... lol whee ...przepraszam - co lol...? ... yhh.... nic... ja juz tam mam ze albo pisze lol albo cos takiego ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:37 am
Prinee Ja- Yosei Prinee Ja- Yosei Prinee sorry ^^ przegladalam sobie gitary na allegro bo chcialabym sobie kupic wink ...ah ...ja kiedys przeglądałem berety wojskowe, bo bym potrzebował jakiej nakrycie łeba na asg... ... lol whee ...przepraszam - co lol...? ... yhh.... nic... ja juz tam mam ze albo pisze lol albo cos takiego ^^ ...aha stare ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:38 am
...Strona 6900 - jupii! xd ... ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:38 am
boze... no co dajesz taka eminote? :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:39 am
Jeszcze tylko 100.......i.... XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:41 am
Eurina Vam Jeszcze tylko 100.......i.... XP ...Tak! ...i będzie 7000! ...jupii! Hurray! ... ... ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:43 am
Ja spadam... Do zobaczenia! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:43 am
Ja- Yosei Eurina Vam Jeszcze tylko 100.......i.... XP ...Tak! ...i będzie 7000! ...jupii! Hurray! ... ... ... stare przy aktualnym tempie i ruchu na gildii nastanie to za ok. 2 miesiące sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:44 am
Eurina Vam Ja spadam... Do zobaczenia! biggrin pa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:44 am
Eurina Vam Ja spadam... Do zobaczenia! biggrin ...Trzymaj się ciepło ...sayonara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|