|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:06 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:07 am
Eurina Vam Prinee Eurina Vam Prinee Eurina Vam Ide zlowic cos jeszcze biggrin a ja nie moge bo porzyczylam wedke :/ I tak lowie same pebbo.... Jaka byla najdrozsza ryba ktora zlowilas? chyba cos kolo 12g ^^ cos takiego biggrin Pewnie zlowilas taka duza rybke w porcie gambino, tak? ^.^ Ja-Yosei: Ja lowie na badyl ulepszony za 10 tys. To prezent od siostry smile ta w porcie ^^ ja lowie tylko tam wink tzn lowilam na wedke za 1800g cos takiego a teraz zostal mi sam badyl ^^ ze sznurkiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:07 am
Eurina Vam Prinee Eurina Vam Prinee Eurina Vam Ide zlowic cos jeszcze biggrin a ja nie moge bo porzyczylam wedke :/ I tak lowie same pebbo.... Jaka byla najdrozsza ryba ktora zlowilas? chyba cos kolo 12g ^^ cos takiego biggrin Pewnie zlowilas taka duza rybke w porcie gambino, tak? ^.^ Ja-Yosei: Ja lowie na badyl ulepszony za 10 tys. To prezent od siostry smile ...aha stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:08 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:10 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:11 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:11 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:12 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:14 am
...tia ...mnie rozwala - jak się z czymś siłujesz, ledwo wyciągasz ...a to but! xd ... ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:15 am
Ja- Yosei ...tia ...mnie rozwala - jak się z czymś siłujesz, ledwo wyciągasz ...a to but! xd ... ... ...Zauwazylam, ze buty, puszki i opony ZAWSZE najmocniej sie szarpia! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:17 am
Eurina Vam Ja- Yosei ...tia ...mnie rozwala - jak się z czymś siłujesz, ledwo wyciągasz ...a to but! xd ... ... ...Zauwazylam, ze buty, puszki i opony ZAWSZE najmocniej sie szarpia! xp szczegolnie opony ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:17 am
...no ba ...taka opona ma wysokie Ki ...i jeszce jak sie zamieni w tego - no - sayianina to w ogóle ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:23 am
sorry ^^ przegladalam sobie gitary na allegro bo chcialabym sobie kupic wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:25 am
Prinee sorry ^^ przegladalam sobie gitary na allegro bo chcialabym sobie kupic wink ...ah ...ja kiedys przeglądałem berety wojskowe, bo bym potrzebował jakiej nakrycie łeba na asg... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|