|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:27 am
...tia - jak ja widze czasem tekst w podreczniku z fizy typu "zapewne wiesz juz, że ble,ble" ...to mi się niedobrze robi... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:28 am
...ales się nagadała ... stare ...Sayonara xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:29 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:30 am
Eurina Vam Ja- Yosei ...i dobrze ...ja oge np. nie staram sie ściagać (wiadomo czasem miło, zeby zarobic lepszą ocenkę) bo chce wiedziec, czego ja sie nauczyem, bo uczę sie dla siebie a nie dla ocen...chociaz akurat co? - fizy się ucze dla siebie? nie! Jabym sie uczył dla siebie to bym miał z fizy 2... ...Ale np. przedmioty, z kti wiążę jakąś przyszłosc - do nich się przykładam i ucze sie własnie - dla siebie... A ja sciagam tylko z tych rzeczy ktorych nie umiem. np. enzymy trwienne. Pepsyny, aktyny i sryny napisze sobie na karteczce... Nasza nauczyciekla od biologii mowila, ze ostatni sprawdzian o ukl. trawiennym w innych klasach wypadl tragicznie. Rozumiem, nie podpisac reakcji rozpadu cukrow w watrobie, ale zoladek podpisac jako trzustka to mala przesada eek ...yhm ...ja np. na fize to zawsze mam ściągę ...albo na religię (sprawdziany z reli - chore...) ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:32 am
Ja- Yosei ...tia - jak ja widze czasem tekst w podreczniku z fizy typu "zapewne wiesz juz, że ble,ble" ...to mi się niedobrze robi... ... ...jak dobrze pamietasz z gimnazjum... itp. Tez to pamietam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:34 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:36 am
...(sushi database powinno się poćwiartować...) stare domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:39 am
Ja- Yosei ...przepraszam ...ja JESTEM w gimnazjum... stare ...więc nie mam tekstypu "jak dobrze pamiętasz z gimnazjum" A w moich podrecznikach jest tak napisane eek smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:42 am
Eurina Vam Ja- Yosei ...przepraszam ...ja JESTEM w gimnazjum... stare ...więc nie mam tekstypu "jak dobrze pamiętasz z gimnazjum" A w moich podrecznikach jest tak napisane eek smile ...a Ty chodzisz do jakiej klasy aktualnie? ...u mnie oczywiscie czasem pisze "Jak pamiętasz z 1 klasy gimnazjum..." ... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:44 am
Ja- Yosei Eurina Vam Ja- Yosei ...przepraszam ...ja JESTEM w gimnazjum... stare ...więc nie mam tekstypu "jak dobrze pamiętasz z gimnazjum" A w moich podrecznikach jest tak napisane eek smile ...a Ty chodzisz do jakiej klasy aktualnie? ...u mnie oczywiscie czasem pisze "Jak pamiętasz z 1 klasy gimnazjum..." ... domokun 1 klasa liceum.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:46 am
Eurina Vam Ja- Yosei Eurina Vam Ja- Yosei ...przepraszam ...ja JESTEM w gimnazjum... stare ...więc nie mam tekstypu "jak dobrze pamiętasz z gimnazjum" A w moich podrecznikach jest tak napisane eek smile ...a Ty chodzisz do jakiej klasy aktualnie? ...u mnie oczywiscie czasem pisze "Jak pamiętasz z 1 klasy gimnazjum..." ... domokun 1 klasa liceum. ...aha ... domokun ...a zresztą co - ja mam pamietać co było w 1 klasie gim? ...co ja mam - pamięc do fizyki dwa lata wstecz...ja pierdziu... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:48 am
Gimnazjum to wogole porabany pomysl... Nie wspominam poprzednich 3 lat z przyjemnoscia... crying
Chyba Kukus zasnal w tej wannie.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:50 am
Eurina Vam Gimnazjum to wogole porabany pomysl... Nie wspominam poprzednich 3 lat z przyjemnoscia... crying Chyba Kukus zasnal w tej wannie.... sweatdrop ...tia ...albo ta rdza go wchłonęła... stare ...wiesz - związki chemiczne i takie tam - kto wie co tam się wylęgło... ... ...Ja tez miło nie wspominam gimnazjum raczej - pare fajnych osób poznałem, ale nie z mojej klasy - w gim mam najgorszą klase jaką miałem do tej pory... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|