|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:42 am
Eurina Vam Ja- Yosei ...o-o-o! ...Jam byście znali moją fizyczkę xd ...Jaka "niepowiemco" ... stressed ...ledwo na 4 wyszedłem... ... stare U mnie nauczyciel wie jakie jest zamilowanie uczniow do fizyki, wiec ma w miare lagodne kryteria... stare mój fizyk stwierdził, że nikt w tej klasie nie ma szans na jakiekolwiek sukcesy z fizyki, więc nas przepóścił i powiedział, że nie chce nas już widzieć, bo go załamujemy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:43 am
Kukus Eurina Vam Ja- Yosei ...o-o-o! ...Jam byście znali moją fizyczkę xd ...Jaka "niepowiemco" ... stressed ...ledwo na 4 wyszedłem... ... stare U mnie nauczyciel wie jakie jest zamilowanie uczniow do fizyki, wiec ma w miare lagodne kryteria... stare mój fizyk stwierdził, że nikt w tej klasie nie ma szans na jakiekolwiek sukcesy z fizyki, więc nas przepóścił i powiedział, że nie chce nas już widzieć, bo go załamujemy ...Wy to się macie fajnie... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:45 am
Kukus mój fizyk stwierdził, że nikt w tej klasie nie ma szans na jakiekolwiek sukcesy z fizyki, więc nas przepóścił i powiedział, że nie chce nas już widzieć, bo go załamujemy Wlasnie zawsze mnie zastanawialo. Dlaczego matematycy, fizycy i chemicy mysla, ze ich przedmiot jest najwazniejszy i kazdy go musi lubic i umiec na perfect. U mnie kontrast jest wielki. 5 i 4 mam z humanistycznych przedmiotow, a z reszty gorsze stopnie. Oni chyba nie rozumieja, ze ich lekcje sa nudne i czesto niezrozumiale... xp sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:48 am
Eurina Vam Kukus mój fizyk stwierdził, że nikt w tej klasie nie ma szans na jakiekolwiek sukcesy z fizyki, więc nas przepóścił i powiedział, że nie chce nas już widzieć, bo go załamujemy Wlasnie zawsze mnie zastanawialo. Dlaczego matematycy, fizycy i chemicy mysla, ze ich przedmiot jest najwazniejszy i kazdy go musi lubic i umiec na perfect. U mnie kontrast jest wielki. 5 i 4 mam z humanistycznych przedmiotow, a z reszty gorsze stopnie. Oni chyba nie rozumieja, ze ich lekcje sa nudne i czesto niezrozumiale... xp sad ...tia ...to u nas na sztuce babeczka czesto mówi :"ja sobie zdaję sprawę, ze sztuka nie jest najwazniejszym przedmiotem, dlatego oceniam was tak jak oceniam czyli dosc wyskoko". I taka jest prawda - ja mam 6 z plastyki, ale akurat sądze, że mi sie to należy, chocby za to, ze miałem tą wystawe... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:50 am
Eurina Vam Kukus mój fizyk stwierdził, że nikt w tej klasie nie ma szans na jakiekolwiek sukcesy z fizyki, więc nas przepóścił i powiedział, że nie chce nas już widzieć, bo go załamujemy Wlasnie zawsze mnie zastanawialo. Dlaczego matematycy, fizycy i chemicy mysla, ze ich przedmiot jest najwazniejszy i kazdy go musi lubic i umiec na perfect. U mnie kontrast jest wielki. 5 i 4 mam z humanistycznych przedmiotow, a z reszty gorsze stopnie. Oni chyba nie rozumieja, ze ich lekcje sa nudne i czesto niezrozumiale... xp sad choć z żalem muszę powiedzieć, że niestety czasem się przydaje wyniesiona z nich wiedza... ale chemia jakoś mi się żadko przydaje... mam kilku kumpli chemików, to oni są odpowiedzialni za wszystko w tej dziedzinie ja tylko podziwiam wyniki ich pracy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:50 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:51 am
Ja- Yosei ...tia ...to u nas na sztuce babeczka czesto mówi :"ja sobie zdaję sprawę, ze sztuka nie jest najwazniejszym przedmiotem, dlatego oceniam was tak jak oceniam czyli dosc wyskoko". I taka jest prawda - ja mam 6 z plastyki, ale akurat sądze, że mi sie to należy, chocby za to, ze miałem tą wystawe... ... Ja z plastyki mialam 2 crying Czesc sweet_chi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:51 am
Eurina Vam Ja- Yosei ...tia ...to u nas na sztuce babeczka czesto mówi :"ja sobie zdaję sprawę, ze sztuka nie jest najwazniejszym przedmiotem, dlatego oceniam was tak jak oceniam czyli dosc wyskoko". I taka jest prawda - ja mam 6 z plastyki, ale akurat sądze, że mi sie to należy, chocby za to, ze miałem tą wystawe... ... Ja z plastyki mialam 2 crying Czesc sweet_chi. a u mnie dzxis oddali klasowki z fizyki i dostalam 3 crying crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:53 am
...a ja dzisiaj ... ... whee ... ...Mam ferie! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:54 am
Ja- Yosei ...a ja dzisiaj ... ... whee ... ...Mam ferie! biggrin fajnie a ja siedze na przerwie w pracowi informatycznej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:55 am
sweet_chii Eurina Vam Ja- Yosei ...tia ...to u nas na sztuce babeczka czesto mówi :"ja sobie zdaję sprawę, ze sztuka nie jest najwazniejszym przedmiotem, dlatego oceniam was tak jak oceniam czyli dosc wyskoko". I taka jest prawda - ja mam 6 z plastyki, ale akurat sądze, że mi sie to należy, chocby za to, ze miałem tą wystawe... ... Ja z plastyki mialam 2 crying Czesc sweet_chi. a u mnie dzxis oddali klasowki z fizyki i dostalam 3 crying crying crying crying crying crying crying to wyobraź sobie sytuację gdy na 6 dni przed maturą przychodzisz by zobaczyć jaki masz wynik z examinu rocznego z chemii, a tu BRZDĘK... 1... i nie jesteś dopuszczona do matury... i musisz pisać poprawkę by w ogdostać świadectwo ukończenia szkoły średniej... a na maturę musisz czekać kolejne 5 miesięcy crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:55 am
Kukus choć z żalem muszę powiedzieć, że niestety czasem się przydaje wyniesiona z nich wiedza... ale chemia jakoś mi się żadko przydaje... mam kilku kumpli chemików, to oni są odpowiedzialni za wszystko w tej dziedzinie ja tylko podziwiam wyniki ich pracy blaugh Rozumiem. niech ucza nas fizyki w praktycznych sytuacjach, z ktorymi spotykamy sie na codzien. Po co mi jakis paradoks blizniat i terferencja Lorentza skoro nikt tego nie rozumie! I watpie bym zapamietala przeksztalcenie jednego wzoru na 2 strony stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:57 am
hejka 4laugh co slychac? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:00 am
Eurina Vam Kukus choć z żalem muszę powiedzieć, że niestety czasem się przydaje wyniesiona z nich wiedza... ale chemia jakoś mi się żadko przydaje... mam kilku kumpli chemików, to oni są odpowiedzialni za wszystko w tej dziedzinie ja tylko podziwiam wyniki ich pracy blaugh Rozumiem. niech ucza nas fizyki w praktycznych sytuacjach, z ktorymi spotykamy sie na codzien. Po co mi jakis paradoks blizniat i terferencja Lorentza skoro nikt tego nie rozumie! I watpie bym zapamietala przeksztalcenie jednego wzoru na 2 strony stressed ...całkowicie się zgadzam! ...Powinni nas uczyc tylko tych najwazniejszych i najbardziej praktycznych rzeczy... ...no ja rozumiem - ze jak ktos chce potem isc na studia fizyczne czy jakiestam to powinien isc do takiej klasy i tyle, gdzie jest taka dokładna fiza, ale niech nas zostawią w spokoju! ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|