Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6890 6891 6892 6893 6894 6895 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kukus

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 1:42 am

Eurina Vam
Ja- Yosei
...o-o-o!
...Jam byście znali moją fizyczkę xd
...Jaka "niepowiemco"
... stressed
...ledwo na 4 wyszedłem...
... stare

U mnie nauczyciel wie jakie jest zamilowanie uczniow do fizyki, wiec ma w miare lagodne kryteria... stare
mój fizyk stwierdził, że nikt w tej klasie nie ma szans na jakiekolwiek sukcesy z fizyki, więc nas przepóścił i powiedział, że nie chce nas już widzieć, bo go załamujemy
PostPosted: Fri Jan 21, 2005 1:43 am

Kukus
Eurina Vam
Ja- Yosei
...o-o-o!
...Jam byście znali moją fizyczkę xd
...Jaka "niepowiemco"
... stressed
...ledwo na 4 wyszedłem...
... stare

U mnie nauczyciel wie jakie jest zamilowanie uczniow do fizyki, wiec ma w miare lagodne kryteria... stare
mój fizyk stwierdził, że nikt w tej klasie nie ma szans na jakiekolwiek sukcesy z fizyki, więc nas przepóścił i powiedział, że nie chce nas już widzieć, bo go załamujemy

...Wy to się macie fajnie... stare

RUFUS.ABBYSINIAN

Eurina Vam

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 1:45 am

Kukus

Wlasnie zawsze mnie zastanawialo. Dlaczego matematycy, fizycy i chemicy mysla, ze ich przedmiot jest najwazniejszy i kazdy go musi lubic i umiec na perfect. U mnie kontrast jest wielki. 5 i 4 mam z humanistycznych przedmiotow, a z reszty gorsze stopnie. Oni chyba nie rozumieja, ze ich lekcje sa nudne i czesto niezrozumiale... xp sad
PostPosted: Fri Jan 21, 2005 1:48 am

Eurina Vam
Kukus

Wlasnie zawsze mnie zastanawialo. Dlaczego matematycy, fizycy i chemicy mysla, ze ich przedmiot jest najwazniejszy i kazdy go musi lubic i umiec na perfect. U mnie kontrast jest wielki. 5 i 4 mam z humanistycznych przedmiotow, a z reszty gorsze stopnie. Oni chyba nie rozumieja, ze ich lekcje sa nudne i czesto niezrozumiale... xp sad

...tia
...to u nas na sztuce babeczka czesto mówi :"ja sobie zdaję sprawę, ze sztuka nie jest najwazniejszym przedmiotem, dlatego oceniam was tak jak oceniam czyli dosc wyskoko". I taka jest prawda - ja mam 6 z plastyki, ale akurat sądze, że mi sie to należy, chocby za to, ze miałem tą wystawe...
...

RUFUS.ABBYSINIAN

sweet_chii

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 1:48 am

heja smile
PostPosted: Fri Jan 21, 2005 1:50 am

Eurina Vam
Kukus

choć z żalem muszę powiedzieć, że niestety czasem się przydaje wyniesiona z nich wiedza... ale chemia jakoś mi się żadko przydaje... mam kilku kumpli chemików, to oni są odpowiedzialni za wszystko w tej dziedzinie ja tylko podziwiam wyniki ich pracy blaugh

Kukus

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 1:50 am

sweet_chii
heja smile

...Witaj
PostPosted: Fri Jan 21, 2005 1:51 am

Ja- Yosei

...tia
...to u nas na sztuce babeczka czesto mówi :"ja sobie zdaję sprawę, ze sztuka nie jest najwazniejszym przedmiotem, dlatego oceniam was tak jak oceniam czyli dosc wyskoko". I taka jest prawda - ja mam 6 z plastyki, ale akurat sądze, że mi sie to należy, chocby za to, ze miałem tą wystawe...
...

Ja z plastyki mialam 2 crying

Czesc sweet_chi.

Eurina Vam

sweet_chii

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 1:51 am

Eurina Vam
Ja- Yosei

...tia
...

Czesc sweet_chi.

a u mnie dzxis oddali klasowki z fizyki i dostalam 3
crying crying crying crying crying crying crying
PostPosted: Fri Jan 21, 2005 1:53 am

...a ja dzisiaj
...
... whee
...
...Mam ferie! biggrin

RUFUS.ABBYSINIAN

sweet_chii

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 1:54 am

Ja- Yosei
...a ja dzisiaj
...
... whee
...
...Mam ferie! biggrin
fajnie a ja siedze na przerwie w pracowi informatycznej
PostPosted: Fri Jan 21, 2005 1:55 am

sweet_chii
Eurina Vam
Ja- Yosei

...tia
...

Czesc sweet_chi.

a u mnie dzxis oddali klasowki z fizyki i dostalam 3
crying crying crying crying crying crying crying
to wyobraź sobie sytuację gdy na 6 dni przed maturą przychodzisz by zobaczyć jaki masz wynik z examinu rocznego z chemii, a tu BRZDĘK... 1... i nie jesteś dopuszczona do matury... i musisz pisać poprawkę by w og󬥠dostać świadectwo ukończenia szkoły średniej... a na maturę musisz czekać kolejne 5 miesięcy crying

Kukus

Eurina Vam

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 1:55 am

Kukus
choć z żalem muszę powiedzieć, że niestety czasem się przydaje wyniesiona z nich wiedza... ale chemia jakoś mi się żadko przydaje... mam kilku kumpli chemików, to oni są odpowiedzialni za wszystko w tej dziedzinie ja tylko podziwiam wyniki ich pracy blaugh

Rozumiem. niech ucza nas fizyki w praktycznych sytuacjach, z ktorymi spotykamy sie na codzien. Po co mi jakis paradoks blizniat i terferencja Lorentza skoro nikt tego nie rozumie! I watpie bym zapamietala przeksztalcenie jednego wzoru na 2 strony stressed
PostPosted: Fri Jan 21, 2005 1:57 am

sweet_chii
heja smile

hejka 4laugh co slychac? ^^

Delisa

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 2:00 am

Eurina Vam
Kukus

Rozumiem. niech ucza nas fizyki w praktycznych sytuacjach, z ktorymi spotykamy sie na codzien. Po co mi jakis paradoks blizniat i terferencja Lorentza skoro nikt tego nie rozumie! I watpie bym zapamietala przeksztalcenie jednego wzoru na 2 strony stressed

...całkowicie się zgadzam!
...Powinni nas uczyc tylko tych najwazniejszych i najbardziej praktycznych rzeczy...
...no ja rozumiem - ze jak ktos chce potem isc na studia fizyczne czy jakiestam to powinien isc do takiej klasy i tyle, gdzie jest taka dokładna fiza, ale niech nas zostawią w spokoju!
...
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6890 6891 6892 6893 6894 6895 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games