|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:31 am
Eurina Vam To fajnie. biggrin Ja zrobilam sobie ekhmm... "przedwczesne ferie" smile ja mam ferie od 22 grudnia sweatdrop do poprawki z chemii się muszę uczyć... ale kiepsko mi idzie... muszę się ogarnąć trochę stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:32 am
Ja- Yosei Ja- Yosei ...spytała się czy ktoś jest i poszła... stare ...sorx- pomyłka xd Eee tam. smile Zawsze tak jest, ze przyjde, zapytam sie o cos a zanim ktos odpowie to sobie ide. Lecz dzisiaj jest inaczej. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:33 am
Eurina Vam Ja- Yosei Ja- Yosei ...spytała się czy ktoś jest i poszła... stare ...sorx- pomyłka xd Eee tam. smile Zawsze tak jest, ze przyjde, zapytam sie o cos a zanim ktos odpowie to sobie ide. Lecz dzisiaj jest inaczej. smile nasza mała dziewczynka dorosła i poszła zabijać ludzi crying blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:33 am
Eurina Vam Ja- Yosei Ja- Yosei ...spytała się czy ktoś jest i poszła... stare ...sorx- pomyłka xd Eee tam. smile Zawsze tak jest, ze przyjde, zapytam sie o cos a zanim ktos odpowie to sobie ide. Lecz dzisiaj jest inaczej. smile ...nom - tym razem ja napisałem w tej samej minucie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:34 am
) Kukus Eurina Vam To fajnie. biggrin Ja zrobilam sobie ekhmm... "przedwczesne ferie" smile ja mam ferie od 22 grudnia sweatdrop do poprawki z chemii się muszę uczyć... ale kiepsko mi idzie... muszę się ogarnąć trochę stare Ja tez sie martwilam w tym polroczu... Lecz pani mnie tylko zapytala i udzielalam odpowiedzi na w miare proste pytania. Chemia i matma to najgorsze przedmioty (jak dla mnie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:35 am
...o-o-o! ...Jam byście znali moją fizyczkę xd ...Jaka "niepowiemco" ... stressed ...ledwo na 4 wyszedłem... ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:36 am
Kukus nasza mała dziewczynka dorosła i poszła zabijać ludzi crying blaugh Wcale nie! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:37 am
Eurina Vam ) Kukus Eurina Vam To fajnie. biggrin Ja zrobilam sobie ekhmm... "przedwczesne ferie" smile ja mam ferie od 22 grudnia sweatdrop do poprawki z chemii się muszę uczyć... ale kiepsko mi idzie... muszę się ogarnąć trochę stare Ja tez sie martwilam w tym polroczu... Lecz pani mnie tylko zapytala i udzielalam odpowiedzi na w miare proste pytania. Chemia i matma to najgorsze przedmioty (jak dla mnie xp u mnie tak łatwo nie będzie... to jest ostatni przedmiot dzielący mnie od wykształcenia średniego... a w dodatku belferka wymaga jego znajomości bezbłędnej... będzie niezła wojenka na examie... żeby było gorzej chyba sam będę pisał w sali sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:38 am
hejka wam 4laugh jesli tu ktos wogole jest blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:38 am
Kukus żeby było gorzej chyba sam będę pisał w sali sweatdrop ...łuuuu ...no to fakt...kiepsko... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:39 am
Delisa hejka wam 4laugh jesli tu ktos wogole jest blaugh no cóż... strony same się nie zmieniają, więc ktoś musi być
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:39 am
Ja- Yosei ...o-o-o! ...Jam byście znali moją fizyczkę xd ...Jaka "niepowiemco" ... stressed ...ledwo na 4 wyszedłem... ... stare U mnie nauczyciel wie jakie jest zamilowanie uczniow do fizyki, wiec ma w miare lagodne kryteria... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:40 am
Delisa hejka wam 4laugh jesli tu ktos wogole jest blaugh ...Witaj, Delisa... ... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:41 am
Eurina Vam Ja- Yosei ...o-o-o! ...Jam byście znali moją fizyczkę xd ...Jaka "niepowiemco" ... stressed ...ledwo na 4 wyszedłem... ... stare U mnie nauczyciel wie jakie jest zamilowanie uczniow do fizyki, wiec ma w miare lagodne kryteria... stare ...u nas oczywiście też wie, jakie jest ...ale własnie dlatego nie ma łagodnych stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:41 am
Delisa hejka wam 4laugh jesli tu ktos wogole jest blaugh Czesc. Fajne antenki. Tez kiedys takie mialam *chlip* crying >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|