|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 1:25 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 1:26 pm
Sayokun Ja- Yosei ...już by mnie nie było...ale takie małe sprostowanie się Wam należy ...ja aktualnie jestem w klasie III gim, a jestem rocznik 89' ...a Ryncia się wycfaniła (...) i tez jest rocznik 89', ale w I liceum ...(ja tez bym tak chciał) ...nom ...ale z nią do klasy nie chodziłem nigdy, bo cholera...się wycfaniła xd ...nom ...ale teraz juz na serio lecę ... ...acha razz to narazie ja tez sie wycfanilem bo jestem rocznik 87' i jestem w III LO XDD Taki z ciebie kolega...też jestem '87 i chodzę do II.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 1:27 pm
Avsko! My się chyba nie znamy *podaje łapkę* Jestem Delein druidka i staram się być miła, żeby potem nie było XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 1:30 pm
Delein Avsko! My się chyba nie znamy *podaje łapkę* Jestem Delein druidka i staram się być miła, żeby potem nie było XD Miło mi Kaio, Ale już sie poznalismy jakieś 3 dni temu. Co już wszyscy się wystrzegaja bycie niemiłym... Zdaje mi się, że jakis terror wprowadziłem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 1:33 pm
Delein Sayokun Ja- Yosei ...już by mnie nie było...ale takie małe sprostowanie się Wam należy ...ja aktualnie jestem w klasie III gim, a jestem rocznik 89' ...a Ryncia się wycfaniła (...) i tez jest rocznik 89', ale w I liceum ...(ja tez bym tak chciał) ...nom ...ale z nią do klasy nie chodziłem nigdy, bo cholera...się wycfaniła xd ...nom ...ale teraz juz na serio lecę ... ...acha razz to narazie ja tez sie wycfanilem bo jestem rocznik 87' i jestem w III LO XDD Taki z ciebie kolega...też jestem '87 i chodzę do II.... stare chcesz sie zamienic?? napiszesz maturke... cze kaio :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 1:35 pm
Kaio-Oshori Delein Avsko! My się chyba nie znamy *podaje łapkę* Jestem Delein druidka i staram się być miła, żeby potem nie było XD Miło mi Kaio, Ale już sie poznalismy jakieś 3 dni temu. Co już wszyscy się wystrzegaja bycie niemiłym... Zdaje mi się, że jakis terror wprowadziłem. A możliwe że sie poznaliśmy, ostatnio tyle nowych osób tu wpada, ze już nie wiem z kim się witałam a z kim nie :3 Ja tak profilaktycznie z tym byciem miła, bo nie chcę później z nikim się kłócić blaugh Say- zależy z czego 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 1:36 pm
Delein Kaio-Oshori Delein Avsko! My się chyba nie znamy *podaje łapkę* Jestem Delein druidka i staram się być miła, żeby potem nie było XD Miło mi Kaio, Ale już sie poznalismy jakieś 3 dni temu. Co już wszyscy się wystrzegaja bycie niemiłym... Zdaje mi się, że jakis terror wprowadziłem. A możliwe że sie poznaliśmy, ostatnio tyle nowych osób tu wpada, ze już nie wiem z kim się witałam a z kim nie :3 Ja tak profilaktycznie z tym byciem miła, bo nie chcę później z nikim się kłócić blaugh Say- zależy z czego 3nodding polski, angielski, matma XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 1:39 pm
Sayokun polski, angielski, matma XD Dwa pierwsze jeszcze ujdą, ale z matmą to nie do mnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 1:41 pm
Delein A możliwe że sie poznaliśmy, ostatnio tyle nowych osób tu wpada, ze już nie wiem z kim się witałam a z kim nie :3 Ja tak profilaktycznie z tym byciem miła, bo nie chcę później z nikim się kłócić blaugh Aha Rozumiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 2:09 pm
Ale my żeśmy się Kaio jeszcze nie poznali. Jas jestem
Cze Delein cze Sayo (śliiiczny fotelik BIG THX heart )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 2:12 pm
zmieniłam fryzurkę... dziwnie się czuję... gdzie są moje dwie kuleczki...?! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 2:13 pm
Jaswinder Ale my żeśmy się Kaio jeszcze nie poznali. Jas jestem Cze Delein cze Sayo (śliiiczny fotelik BIG THX heart ) Avsko w ten piękny księżycowy wieczór 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 2:17 pm
Delein, czy to prawda, że Zero odszedł z gildii? Pożegnał się ze wszystkimi na topiku "Coś o sobie..."...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 2:19 pm
Jaswinder Delein, czy to prawda, że Zero odszedł z gildii? Pożegnał się ze wszystkimi na topiku "Coś o sobie..."... ŻE CO?! eek eek *pędzi szukać topiku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 2:33 pm
Dobra, Zero dostanie ode mnie jutro zjazda na całej linii...na razie musze już cuekać. Do jutra gaianie! *puff8 *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|