|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 12:56 pm
Delein Rynn the Vampire A mnie się jeszcze nie udało przewr�cić w glanach. Ja nie wiem jak wy to robicie. Moje podeszwy się tak w śnieg wgryzają (chociaż są do połowy starte) że nawet się na lodzie poślizgać nie mogę :/ nu moje maja dopiero półtorej roku, więc taki spacerek po ulicy czasami boleśnie się kończy... pfft, moje jakiś rok. Lecę, na razie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 12:57 pm
Rynn the Vampire Delein Rynn the Vampire A mnie się jeszcze nie udało przewr�cić w glanach. Ja nie wiem jak wy to robicie. Moje podeszwy się tak w śnieg wgryzają (chociaż są do połowy starte) że nawet się na lodzie poślizgać nie mogę :/ nu moje maja dopiero półtorej roku, więc taki spacerek po ulicy czasami boleśnie się kończy... pfft, moje jakiś rok. Lecę, na razie. Papa 3nodding *macha łapami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 1:02 pm
Rynn the Vampire Delein Rynn the Vampire A mnie się jeszcze nie udało przewr�cić w glanach. Ja nie wiem jak wy to robicie. Moje podeszwy się tak w śnieg wgryzają (chociaż są do połowy starte) że nawet się na lodzie poślizgać nie mogę :/ nu moje maja dopiero półtorej roku, więc taki spacerek po ulicy czasami boleśnie się kończy... pfft, moje jakiś rok. Lecę, na razie. ...tia ...tylko Ryncia je bardzo mocno...ekhm...eksploatowała sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 1:04 pm
Ja- Yosei Rynn the Vampire Delein Rynn the Vampire A mnie się jeszcze nie udało przewr�cić w glanach. Ja nie wiem jak wy to robicie. Moje podeszwy się tak w śnieg wgryzają (chociaż są do połowy starte) że nawet się na lodzie poślizgać nie mogę :/ nu moje maja dopiero półtorej roku, więc taki spacerek po ulicy czasami boleśnie się kończy... pfft, moje jakiś rok. Lecę, na razie. ...tia ...tylko Ryncia je bardzo mocno...ekhm...eksploatowała sweatdrop taaa delikatnie mowiqac XDD wrocilem :3 mialem sesje zdjec do jutrzejszej parodii matrixa XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 1:07 pm
... ...Aerials...in the skyy ...SoaD ruleS! ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 1:07 pm
Sayokun taaa delikatnie mowiqac XDD wrocilem :3 mialem sesje zdjec do jutrzejszej parodii matrixa XDD Że ke? Robisz parodię?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 1:10 pm
Delein Sayokun taaa delikatnie mowiqac XDD wrocilem :3 mialem sesje zdjec do jutrzejszej parodii matrixa XDD Że ke? Robisz parodię?? xd robimy na studniowke parodie wielu filmow tarzan, bond, star wars, desperado, wladcaa pierscieni, the ring,matrix.... ja gram morfeusza w matrixe XDD i wlasnie przymiezalem stroj i robilem sobie zdjecia razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 1:13 pm
Sayokun Delein Sayokun taaa delikatnie mowiqac XDD wrocilem :3 mialem sesje zdjec do jutrzejszej parodii matrixa XDD Że ke? Robisz parodię?? xd robimy na studniowke parodie wielu filmow tarzan, bond, star wars, desperado, wladcaa pierscieni, the ring,matrix.... ja gram morfeusza w matrixe XDD i wlasnie przymiezalem stroj i robilem sobie zdjecia razz XD myśmy chcieli na angielskim takie filmy robić biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 1:15 pm
Delein Sayokun Delein Sayokun taaa delikatnie mowiqac XDD wrocilem :3 mialem sesje zdjec do jutrzejszej parodii matrixa XDD Że ke? Robisz parodię?? xd robimy na studniowke parodie wielu filmow tarzan, bond, star wars, desperado, wladcaa pierscieni, the ring,matrix.... ja gram morfeusza w matrixe XDD i wlasnie przymiezalem stroj i robilem sobie zdjecia razz XD myśmy chcieli na angielskim takie filmy robić biggrin na angielskim juz pare filmow tez bylo :3 ale wszystkie wlasnego projektu XD nie moge sie doczekac zeby zobaczyc tarzana skaczacego miedzy wieszakami w szatni jak po drzewach XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 1:16 pm
O___O wgralem zdjecia genialnie wyszly XDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 1:17 pm
...jak to ktoś powiedział ...i nie wiem dokładnie jak: ..."zycie jest teatrem, a my aktorami" ...heh ...no cóż ...a kto inny powiedział "życie to nie teatr..." ... ...pff ...co za róznica... ...jak i tak to mam w dupie xd ...dobra - ja lecę ...heh - trzymajta się ciepło, moje małe matrixy xd xd ... xd ...Sayonara ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 1:18 pm
Ja- Yosei ...jak to ktoś powiedział ...i nie wiem dokładnie jak: ..."zycie jest teatrem, a my aktorami" ...heh ...no cóż ...a kto inny powiedział "życie to nie teatr..." ... ...pff ...co za róznica... ...jak i tak to mam w dupie xd ...dobra - ja lecę ...heh - trzymajta się ciepło, moje małe matrixy xd xd ... xd ...Sayonara ... ...z tego co wiem byles w klasie tego dzieciaka rynn razz to jestes MLODSZY narazie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 1:19 pm
Ja- Yosei ...jak to ktoś powiedział ...i nie wiem dokładnie jak: ..."zycie jest teatrem, a my aktorami" ...heh ...no cóż ...a kto inny powiedział "życie to nie teatr..." ... ...pff ...co za róznica... ...jak i tak to mam w dupie xd ...dobra - ja lecę ...heh - trzymajta się ciepło, moje małe matrixy xd xd ... xd ...Sayonara ... ...*czuje się pogłaskana po łebku* Do zobaczenia!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 1:20 pm
...już by mnie nie było...ale takie małe sprostowanie się Wam należy ...ja aktualnie jestem w klasie III gim, a jestem rocznik 89' ...a Ryncia się wycfaniła (...) i tez jest rocznik 89', ale w I liceum ...(ja tez bym tak chciał) ...nom ...ale z nią do klasy nie chodziłem nigdy, bo cholera...się wycfaniła xd ...nom ...ale teraz juz na serio lecę ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 1:22 pm
Ja- Yosei ...już by mnie nie było...ale takie małe sprostowanie się Wam należy ...ja aktualnie jestem w klasie III gim, a jestem rocznik 89' ...a Ryncia się wycfaniła (...) i tez jest rocznik 89', ale w I liceum ...(ja tez bym tak chciał) ...nom ...ale z nią do klasy nie chodziłem nigdy, bo cholera...się wycfaniła xd ...nom ...ale teraz juz na serio lecę ... ...acha razz to narazie ja tez sie wycfanilem bo jestem rocznik 87' i jestem w III LO XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|