|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 12:23 pm
jestescie kochani!!!! *piskliwym glosikiem* ^__^ blaugh xd *biega po pokoju* nyuuuuu!!!! ale mi sie wszystko zmuuuliiii ^^''............................robie resecik!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Eurina Vam Miss_Karina heh, a jakie sa twoje ulubione ubranka? :3 Rozne. Widac to po moim avi whee ...to tak chciała byś się ubierać w realu...? stare ...dobra - nieważne - nie było pytania... ... sweatdrop Jakies komentarze? scream Nie... Gaia daje mi mozliwosc ubrania sie fantazyjnie. Jednak obowiazuje zasada dobrania kolorow i tkanin smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Miss_Karina Eurina Vam Miss_Karina wiec zostaw moj sposob ubierania sie w spokoju ok? A czy ja cos sie czepiam? Ja np. chcialbym miec fajne ubanka, ale niestety nie ma warunkow. Ale moze kiedys.... smile Narazie zadowalam sie rysowaniem wymarzonych strojow smile )) heh, a jakie sa twoje ulubione ubranka? :3 fajnie byloby, gdyby czesc ubran z gai pojawily sie w sklepach :3 XD nom xd xp blaugh co takie grymasy Vykk? xd esh... ide juz popracowac troche na jutro, bo mam niemalo roboty :3 papatki i milej nocki szkraby szusu...kliku...kliku...kliku....szusu :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 12:24 pm
...yhm - oki ...ja jestem dobrze dobrany? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 12:25 pm
Ja- Yosei ...yhm - oki ...ja jestem dobrze dobrany? sweatdrop PFFFFFT xd Och, a ja? A ja?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 12:26 pm
Rynn the Vampire Ja- Yosei ...yhm - oki ...ja jestem dobrze dobrany? sweatdrop PFFFFFT xd Och, a ja? A ja? ... xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...yhm - oki ...ja jestem dobrze dobrany? sweatdrop Tak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Vykk Miss_Karina Eurina Vam Miss_Karina wiec zostaw moj sposob ubierania sie w spokoju ok? A czy ja cos sie czepiam? Ja np. chcialbym miec fajne ubanka, ale niestety nie ma warunkow. Ale moze kiedys.... smile Narazie zadowalam sie rysowaniem wymarzonych strojow smile )) heh, a jakie sa twoje ulubione ubranka? :3 fajnie byloby, gdyby czesc ubran z gai pojawily sie w sklepach :3 XD nom xd xp blaugh co takie grymasy Vykk? xd esh... ide juz popracowac troche na jutro, bo mam niemalo roboty :3 papatki i milej nocki szkraby szusu...kliku...kliku...kliku....szusu :3mowie ze mogliby a minki maja oznaczac ze byloby zajefajnie ale nie da rady niestety... papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 12:28 pm
Eurina Vam Ja- Yosei ...yhm - oki ...ja jestem dobrze dobrany? sweatdrop Tak. ...to dobrze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 12:29 pm
Eurina Vam Ja- Yosei ...yhm - oki ...ja jestem dobrze dobrany? sweatdrop Tak. a ja?? yy ja sapdam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 12:29 pm
Vykk Eurina Vam Ja- Yosei ...yhm - oki ...ja jestem dobrze dobrany? sweatdrop Tak. a ja?? yy ja sapdam ...jak sapdasz xd to do zobaczenia ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 12:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 12:34 pm
no co? Ja rysuję XD  mra 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 12:36 pm
Rynn the Vampire no co? Ja rysuję XD  mra 3nodding heart ...weź się Rynn nie chwal bo mnie dołujesz... stare ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|