|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 12:11 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 12:11 pm
a ja? a ja? a ja?!!!! *wleciala jak strzala* whee xd ubieram sie jak artystka??!!! xd blaugh whee *maslane oczka* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 12:12 pm
Miss_Karina wiec zostaw moj sposob ubierania sie w spokoju ok? A czy ja cos sie czepiam? Ja np. chcialbym miec fajne ubanka, ale niestety nie ma warunkow. Ale moze kiedys.... smile Narazie zadowalam sie rysowaniem wymarzonych strojow smile ))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Cześć Rufus 3nodding CześćKari ^^ Humorek fajny, tylko zdarłam sobie dzisiaj kostki na lodowisku xd heart ojc bidulka XD ja tesh mam fajny humorek, bo w koncu jeden z examoow za mną XDD 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii a ja? a ja? a ja?!!!! *wleciala jak strzala* whee xd ubieram sie jak artystka??!!! xd blaugh whee *maslane oczka* 3nodding ...chyba maślane oczko - jedno ...bo drugiego nie widać ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Cześć Rufus 3nodding CześćKari ^^ Humorek fajny, tylko zdarłam sobie dzisiaj kostki na lodowisku xd heart hehe...pewnie jazda byla fajna tylko gorzej jak sie noge wyjmie...znam ten bol bo i ja tak samo mialem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Rynn the Vampire Bu. Wasz ukochany Malkav przyszed? 3nodding Malkav? Malkavianin. Rasa którą gram. Eh, tak Aki, tak XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 12:13 pm
Akiko Tamashii a ja? a ja? a ja?!!!! *wleciala jak strzala* whee xd ubieram sie jak artystka??!!! xd blaugh whee *maslane oczka* 3nodding Zeby pogodzickomplement z gustami ludzi powiem ze jak Jednostka Wybitna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 12:14 pm
Rynn the Vampire Labudziak Rynn the Vampire Bu. Wasz ukochany Malkav przyszed? 3nodding Malkav? Malkavianin. Rasa którą gram. Eh, tak Aki, tak XD ahaaa *i tak nie wie, oco chodzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 12:14 pm
Akiko Tamashii a ja? a ja? a ja?!!!! *wleciala jak strzala* whee xd ubieram sie jak artystka??!!! xd blaugh whee *maslane oczka* 3nodding Przeciez widac. Nie musisz nam o tym mowic, bo kazdy o tym wie smile biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 12:16 pm
Eurina Vam Miss_Karina wiec zostaw moj sposob ubierania sie w spokoju ok? A czy ja cos sie czepiam? Ja np. chcialbym miec fajne ubanka, ale niestety nie ma warunkow. Ale moze kiedys.... smile Narazie zadowalam sie rysowaniem wymarzonych strojow smile )) heh, a jakie sa twoje ulubione ubranka? :3 fajnie byloby, gdyby czesc ubran z gai pojawily sie w sklepach :3 XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 12:17 pm
Miss_Karina heh, a jakie sa twoje ulubione ubranka? :3 Rozne. Widac to po moim avi whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 12:20 pm
Eurina Vam Miss_Karina heh, a jakie sa twoje ulubione ubranka? :3 Rozne. Widac to po moim avi whee ...to tak chciała byś się ubierać w realu...? stare ...dobra - nieważne - nie było pytania... ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 12:20 pm
Miss_Karina Eurina Vam Miss_Karina wiec zostaw moj sposob ubierania sie w spokoju ok? A czy ja cos sie czepiam? Ja np. chcialbym miec fajne ubanka, ale niestety nie ma warunkow. Ale moze kiedys.... smile Narazie zadowalam sie rysowaniem wymarzonych strojow smile )) heh, a jakie sa twoje ulubione ubranka? :3 fajnie byloby, gdyby czesc ubran z gai pojawily sie w sklepach :3 XD nom xd xp blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|