|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 9:51 am
Jaswinder heh blaugh trochę za cienki jesteś na tym plakacie stare Taa i mam za krotkie nogi sweatdrop Ale nic zalpacilem tylko 600gp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 9:51 am
siemasz Toolek, niezly banner wink a to co chcialem pokazac, jak kojarzycie Endo to pewnie znacie, ale to do was wszystkich:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 9:54 am
racqel siemasz Toolek, niezly banner wink a to co chcialem pokazac, jak kojarzycie Endo to pewnie znacie, ale to do was wszystkich: domokun Thx. Sam robilem xd Mądry rysunek...ten twoj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 9:56 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 9:57 am
Jaswinder świetne... ja się w tym dopatruję takiego manifestu ludzie, kt�rzy zbyt dużo czasu poświęcają na czatowanie itp, nie zauważą jak umknie im prawdziwa miłość czy coś w tym stylu... nie wiem, o co tobie chodziło, ale ja tak nie do końca umiem wyjaśnić o co mi chodzi... ale i tak mi się podoba... supcio! sweatdrop Łał... Jak na to wpadłaś? No dobra, wybaczcie, ale usunę stąd swą postać. Do zoaczenia... ...kiedyś!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 9:57 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 9:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 10:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 10:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 10:07 am
Troche mnie wyrzucilo na chwile. Fajny obrazek, tylko szkoda, ze ja na takie pomysly nie wpadam. To tak a babka z Wawy rysuje na www.komix.blog.pl i jest tam troche wiecej innych rzeczy, moze fajniejszych. Tylko uwaga na prawa autorskie. hihihi No. I tym sposobem dla odmiany chyba troche ucisze tym razem 'rozgadane' forum - wszyscy pojda ogladac duperell endo i belle...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 10:07 am
Rynn co ci sie w zeby stalo!!! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 10:10 am
racqel Troche mnie wyrzucilo na chwile. Fajny obrazek, tylko szkoda, ze ja na takie pomysly nie wpadam. To tak a babka z Wawy rysuje na www.komix.blog.pl i jest tam troche wiecej innych rzeczy, moze fajniejszych. Tylko uwaga na prawa autorskie. hihihi No. I tym sposobem dla odmiany chyba troche ucisze tym razem 'rozgadane' forum - wszyscy pojda ogladac duperell endo i belle... nie bądź tego taki pewny wink heya rynn ^^ *pshytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 10:10 am
Toolek Rynn co ci sie w zeby stalo!!! eek zfuzjowałam się z bobrem 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|