|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 9:11 am
Jaswinder a coś się tak człowieku uwziął? niech się nazywają jak chcą... patrz jak ty się nazywasz... (to coś znaczy, że się spytam?) Heja Setsuna! Zmieniłam fryza!!! 3nodding Uhhh. sad wcale sie nie czepiam, tylko widze to jako pewien fenomen, bo spojrz, wielu z naszych rodakow (moze nawet wiekszosc) udzielajacych sie w internecie ma lekkiego hyzia na Japonie (ja tez wink ), ciekawe nie? I wcale nie mowie, ze mi sie to nie podoba, tylko to jest CIEKAWE ! Znaczy - to imie jest, tylko musialem upchnac cos jeszcze , bo moje bylo zajete - i upchnalem w efekcie to nieszczesna "c". niestety. peace. love. & all rest heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 9:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 9:12 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 9:14 am
Jaswinder Nie, no... WYGLĄDAM W NOWEJ FRYZURCE JAK BARAN!!! No nie az tak wink Dzieki Setsuna za obrone rozbudzacza dyskusji. Przyznam sie ze to mialem na celu od samego poczatku smile Dzieki za zrozumiene.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 9:15 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 9:16 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 9:16 am
a tak w ogole, to czemu wszyscy jestesmy offline?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 9:20 am
*wygląda zza framugi* Heloł!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 9:21 am
witam ponownie...dobre pytanie Racqel stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 9:22 am
racqel a tak w ogole, to czemu wszyscy jestesmy offline? może dlatego że zbiegiem okoliczności wszyscy mamy w profilu włączoną taką opcję xd heya czarny smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 9:23 am
racqel a tak w ogole, to czemu wszyscy jestesmy offline? Pewnie znowu jakis bug na gai. Hieh, hieh, hieh! Dzis podali nam nieoficjalne wyniki probnych matur. Zgadnijcie kto dostał 100% z podst. angielskiego biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 9:24 am
Czesc Vykk. Czesc Czarny. Czesc Racqel. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 9:27 am
Czarny racqel a tak w ogole, to czemu wszyscy jestesmy offline? Pewnie znowu jakis bug na gai. Hieh, hieh, hieh! Dzis podali nam nieoficjalne wyniki probnych matur. Zgadnijcie kto dostał 100% z podst. angielskiego biggrin No to chyba naleza sie komus gratulacje? 3nodding Setsuna - a ktora to opcja?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 9:28 am
Czarny racqel a tak w ogole, to czemu wszyscy jestesmy offline? Pewnie znowu jakis bug na gai. Hieh, hieh, hieh! Dzis podali nam nieoficjalne wyniki probnych matur. Zgadnijcie kto dostał 100% z podst. angielskiego biggrin szczęściarz :> tesh tak chce! xd jak na razie to nie mam matur więc musiałabym z tym poczekać 3nodding ale z anglika jestem naj z klasy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 9:30 am
racqel Czarny racqel a tak w ogole, to czemu wszyscy jestesmy offline? Pewnie znowu jakis bug na gai. Hieh, hieh, hieh! Dzis podali nam nieoficjalne wyniki probnych matur. Zgadnijcie kto dostał 100% z podst. angielskiego biggrin No to chyba naleza sie komus gratulacje? 3nodding Setsuna - a ktora to opcja? profile->edit profile->gdzieś pod koniec ^^;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|