|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 8:59 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 9:00 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 9:01 am
Setsuna Dragonclaw racqel strasznie mnie to dziwi, ze (jakby nie bylo) polacy nazywaja swoje avatary na wiekszosci forow po japonsku ?!?!? Was nie? sweatdrop nie smile a wiesz dlaczego? ponieważ większość z nas jest zainteresowana, zafascynowana Japonią bądź innym krajem dalekiego wschodu zawsze mogła im się tesh spodobać wymowa danego imienia/nazwiska (jak to było w moim przypadku ^^") hmmmm, ale przeciez ta fascynacja nie musi sie przejawiac w kazdym aspekcie 'waszego' zycia prawda? chyba ze jestes osoba ekstrawertyczna, to tak. Wiesz, ja tez jestem pod wielkim urokiem Japoniii, ale chyba jednak nie za do tego stopnia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 9:01 am
*budzi się* O! ludzie przyszli! Hejka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 9:03 am
racqel Setsuna Dragonclaw racqel strasznie mnie to dziwi, ze (jakby nie bylo) polacy nazywaja swoje avatary na wiekszosci forow po japonsku ?!?!? Was nie? sweatdrop nie smile a wiesz dlaczego? ponieważ większość z nas jest zainteresowana, zafascynowana Japonią bądź innym krajem dalekiego wschodu zawsze mogła im się tesh spodobać wymowa danego imienia/nazwiska (jak to było w moim przypadku ^^") hmmmm, ale przeciez ta fascynacja nie musi sie przejawiac w kazdym aspekcie 'waszego' zycia prawda? chyba ze jestes osoba ekstrawertyczna, to tak. Wiesz, ja tez jestem pod wielkim urokiem Japoniii, ale chyba jednak nie za do tego stopnia. nie powiedziałam ze fascynacja Japonią jest moim udziałem... mi po prostu się spodobało samo imię wink hej Jas smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 9:04 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 9:05 am
a coś się tak człowieku uwziął? niech się nazywają jak chcą... patrz jak ty się nazywasz... (to coś znaczy, że się spytam?)
Heja Setsuna!
Zmieniłam fryza!!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 9:06 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siemasz Jaswinder !
ups, troche mi sie klawisze obsunely w ost. poscie, ale chyba wszyscy zrozumieli co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Witajcie moji Poddani smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 9:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 9:09 am
Eh... ja lece ... ALL/....
smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 9:09 am
Jaswinder a coś się tak człowieku uwziął? niech się nazywają jak chcą... patrz jak ty się nazywasz... (to coś znaczy, że się spytam?) Heja Setsuna! Zmieniłam fryza!!! 3nodding nie uwziął tylko rozbudził dyskusję wink hello nowoprzybyłym 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 9:10 am
Nie, no... WYGLĄDAM W NOWEJ FRYZURCE JAK BARAN!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|