|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 7:35 am
Sei chan Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu i laduje na Sayo*Nyu=^_^= hejka...Hej Racqel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 7:35 am
Sei chan Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu i laduje na Sayo*Nyu=^_^= doszly plytki question wink Ayashi no ceres 1 cd Battle angel alita 1 cd Flame of recca 1,5 cd Nauzeeka of the valley of the wind 1 cd Plastic Little 0,00001 CD XD Please save my earth 1,5 cd Rouroni keishin 1,5 cd Ranma ? 1 cd Video girl ai 1 cd hikaru no go 1 cd angel sanctuary 1 cd Love hina 0,5 cd I's 1 cd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 7:36 am
oki no to lecimy z znime razz blaugh oj bedzie hardcore
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 7:36 am
Vykk Sayokun nauzeeke ty chcesz anime czy mange?? puki co wymienilem ci mangi...do anime zaraz dojde... blaugh tylko daj mi troche czasu... to ja moze tez jeszcze czegos poszukam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 7:37 am
Sayokun Sei chan Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu i laduje na Sayo*Nyu=^_^= doszly plytki question wink Doszły doszły...Pyo blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 7:40 am
Sei chan Sayokun Sei chan Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu i laduje na Sayo*Nyu=^_^= doszly plytki question wink Doszły doszły...Pyo blaugh geba whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 7:42 am
Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu i laduje na Sayo*Nyu=^_^= doszly plytki question wink Doszły doszły...Pyo blaugh geba whee Jak to było....A już wiem....Eye beam!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 7:43 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu i laduje na Sayo*Nyu=^_^= doszly plytki question wink Doszły doszły...Pyo blaugh geba whee Jak to było....A już wiem....Eye beam!!!! ma ma ma zieeew.... mouth bazoooka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 7:44 am
Sayokun Sei chan Jak to było....A już wiem....Eye beam!!!! ma ma ma zieeew.... mouth bazoooka Nyaaa eek *Chowa sie za kanapą*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 7:45 am
Sei chan Sayokun Sei chan Jak to było....A już wiem....Eye beam!!!! ma ma ma zieeew.... mouth bazoooka Nyaaa eek *Chowa sie za kanapą* obajzalas juz wszystko XD slimaka ktory przerobil gamez tez XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 7:49 am
Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan Jak to było....A już wiem....Eye beam!!!! ma ma ma zieeew.... mouth bazoooka Nyaaa eek *Chowa sie za kanapą* obajzalas juz wszystko XD slimaka ktory przerobil gamez tez XD Tyak 3nodding Zostawiłam sobie na jutro film card captor whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 7:51 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan Jak to było....A już wiem....Eye beam!!!! ma ma ma zieeew.... mouth bazoooka Nyaaa eek *Chowa sie za kanapą* obajzalas juz wszystko XD slimaka ktory przerobil gamez tez XD Tyak 3nodding Zostawiłam sobie na jutro film card captor whee raczej filmy razz chodz i tak pewnie jeszcze to wszystko pare razy obejrzysz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 7:53 am
Sayokun raczej filmy razz chodz i tak pewnie jeszcze to wszystko pare razy obejrzysz XD Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 7:58 am