|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 4:39 am
no coz ja tez spadam bo mnie wyganiaja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 4:53 am
przybyłam z otchłani mgły biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 4:55 am
wired_Yuki przybyłam z otchłani mgły biggrin Cead Yuki!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 5:01 am
Delein wired_Yuki przybyłam z otchłani mgły biggrin Cead Yuki! khe lkhe khe , za dużo mgły , no juz lepiej , hello wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 5:05 am
... ...Delein? ...Pożyczyła byś mi na pare minut ten Jacked up cape? ...(czy jak to tam sie nazywa) ...bo chce tylko zobaczyc jak w tym wyglądam, a w przymierzalni nie ma go do wyboru... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 5:14 am
...heh ...jednak troche pusto ...to ja idę ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 5:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 5:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 5:36 am
no to dobrze...tylko stasznie tu cicho...trzaby bylo rozkrecic jakos nasze forum...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 5:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 5:37 am
Vykk no to dobrze...tylko stasznie tu cicho...trzaby bylo rozkrecic jakos nasze forum... no widze wlasnie biggrin przychodza widze ze nikogo nie ma i ida sobie... ^^ ja tutaj siedze od rana tylko nie chcialo mi sie pisac bo czytalam ksiazke wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 5:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 5:39 am
Vykk dzialaja wam rybki??[/ ja nie lowie... bo porzyczylam wedke razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 5:39 am
Prinee Vykk no to dobrze...tylko stasznie tu cicho...trzaby bylo rozkrecic jakos nasze forum... no widze wlasnie biggrin przychodza widze ze nikogo nie ma i ida sobie... ^^ ja tutaj siedze od rana tylko nie chcialo mi sie pisac bo czytalam ksiazke wink a czemu tu sobie siedzisz tak dlugo...chorobsko cie jakies dorwalo???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 5:40 am
Vykk Prinee Vykk no to dobrze...tylko stasznie tu cicho...trzaby bylo rozkrecic jakos nasze forum... no widze wlasnie biggrin przychodza widze ze nikogo nie ma i ida sobie... ^^ ja tutaj siedze od rana tylko nie chcialo mi sie pisac bo czytalam ksiazke wink a czemu tu sobie siedzisz tak dlugo...chorobsko cie jakies dorwalo??? nieeee.... ja mam ferie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|