|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 2:01 pm
Welcome Rynn the Vampire , your Gaia Gold: 908 bah, tyle mi zostalo po upgrade'owaniu distance roda...nawet teraz nie mam na przynętę xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 2:01 pm
A macie jakies ciekawe prace ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 2:02 pm
Omega Sun Kukus Omega Sun czesc 4laugh ja tylko na chwilke o ile ktos tu w ogole jest ninja taaaa... extrim czerwony kapturek blaugh nie podoba Ci sie moje przebranie czerwonego kapturka blaugh ? a powiedziałem, że mi się nie podoba? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 2:02 pm
Rynn the Vampire Welcome Rynn the Vampire , your Gaia Gold: 908 bah, tyle mi zostalo po upgrade'owaniu distance roda...nawet teraz nie mam na przynętę xD fajny kapelusik blaugh ale z tych najzadszych rybek sa fajniejsze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 2:04 pm
Rynn the Vampire Welcome Rynn the Vampire , your Gaia Gold: 908 bah, tyle mi zostalo po upgrade'owaniu distance roda...nawet teraz nie mam na przynętę xD Ja lowie na ta za 25g, nie widze zadnej roznicy. 900g to za malo? To Ty ja chyba hurtowo kupujesz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 2:04 pm
Rynn the Vampire Welcome Rynn the Vampire , your Gaia Gold: 908 bah, tyle mi zostalo po upgrade'owaniu distance roda...nawet teraz nie mam na przynętę xD Pingwinki, szop, ryba... zakladasz zoo? wink hejka Rynn. Kaio, mamy. powiedzmy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 2:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 2:10 pm
moja ostatnia robota, nie wiem czy ciekawa, ale uwazam ja za calkiem udana. I jezscze moj wishlist - hand-made.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 2:11 pm
Zoo na vatarku, ciekawy pomysł XD
Wiem że z rzadszych są fajniejsze, mnie się b. podoba (sp)icy tuna, więc upgradeowałam sobie roda, żeby się lepiej łapało. Potrafięj uż powiedzieć kiedy jest tuna a kiedy co innego więc nie powinno to za długo trwać...mam niestety tylko ok. 20 z każdego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 2:11 pm
Ibris moja ostatnia robota, nie wiem czy ciekawa, ale uwazam ja za calkiem udana. I jezscze moj wishlist - hand-made. dla mnie bomba xd sensei nauczaj blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 2:12 pm
*wchodzi, rozgląda się* cześć wszystkim!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 2:13 pm
Jaswinder *wchodzi, rozgląda się* cześć wszystkim!!! dobry wieczor, Jas. Vykk, dzieki za podbudowanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 2:13 pm
Ibris moja ostatnia robota, nie wiem czy ciekawa, ale uwazam ja za calkiem udana. I jezscze moj wishlist - hand-made. Aha to są rysunki. Myślałem, że za pomocą programu robisz jakieś ciekaze rzeczy. To jest bardzo ładnie co zrobiłaś.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 2:14 pm
Rynn the Vampire Zoo na vatarku, ciekawy pomysł XD Wiem że z rzadszych są fajniejsze, mnie się b. podoba (sp)icy tuna, więc upgradeowałam sobie roda, żeby się lepiej łapało. Potrafięj uż powiedzieć kiedy jest tuna a kiedy co innego więc nie powinno to za długo trwać...mam niestety tylko ok. 20 z każdego... zrob print screena z twojego roda i zarzuc go dla omi zeby umiescila w poradniku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|