|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 1:45 pm
Co słychać u was ? ] Pytanie do ludu.? Czy opozycja nadal chce mnie wykonczyc ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 1:46 pm
wired_Yuki kukus , mam wiadomośc do ciebie , od seferina , , wiec uzyliśmy go , raczej nie my , tylko seferin uzył twojej ksywy ( czyli "kukus" ) jako ksywe Busha w internecie crying niezabijaj to niech ją skasuje, bo ja jej używam wszędzie gdzie się loguję i nie życzę sobie by była jako bush używana
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 1:48 pm
*powoli wlecze swoja osobe* dobry, wszystkim.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 1:49 pm
czesc 4laugh ja tylko na chwilke o ile ktos tu w ogole jest ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 1:50 pm
Ibris *powoli wlecze swoje swoja osobe* dobry, wszystkim. dobry tobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 1:50 pm
Omega Sun czesc 4laugh ja tylko na chwilke o ile ktos tu w ogole jest ninja taaaa... extrim czerwony kapturek blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 1:51 pm
Ibris *powoli wlecze swoje swoja osobe* dobry, wszystkim. Hejka Ibris...z zyciem blaugh hejka Omi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 1:52 pm
zycie to juz dawno wyssane ^^'
czesc O. *pada na fotel* mam dosc photoshopa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 1:52 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 1:53 pm
Ibris zycie to juz dawno wyssane ^^' czesc O. *pada na fotel* mam dosc photoshopa... to uzywaj paint sho pro razz ja zawsze uzywalam tych 2 biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 1:54 pm
Kukus Omega Sun czesc 4laugh ja tylko na chwilke o ile ktos tu w ogole jest ninja taaaa... extrim czerwony kapturek blaugh nie podoba Ci sie moje przebranie czerwonego kapturka blaugh ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 1:55 pm
Prinee Ibris zycie to juz dawno wyssane ^^' czesc O. *pada na fotel* mam dosc photoshopa... to uzywaj paint sho pro razz ja zawsze uzywalam tych 2 biggrin ja tu padam, bo sie mecze nad czyims avatarkiem wink psp gdzies mialam, ale ps mi wystarcza... poki cos XD *kuehu!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 1:56 pm
Ibris czesc O. *pada na fotel* mam dosc photoshopa... Ja się nie znam wogóle na tych programach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 1:59 pm
Kaio-Oshori Ibris czesc O. *pada na fotel* mam dosc photoshopa... Ja się nie znam wogóle na tych programachja sie bawie w rysowanki. i lubie narzekac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 1:59 pm
Kaio-Oshori Ibris czesc O. *pada na fotel* mam dosc photoshopa... Ja się nie znam wogóle na tych programachja musialam miec dwa ^^ bo niektorych opcji nie bylo w psp a zas niekiedy o wiel latwiej bylo zrobic cos w psp niz w ps biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|