|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 12:18 pm
Lavagetas_heqetai Delein *cmok* no już wróciłam na gaię... No...słonko...czułki w górę... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 12:19 pm
co tu tak sztywno? ej ludzie , zdychacie czy co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 12:22 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 12:24 pm
Lavagetas_heqetai sa w g�rze, ja tylko troche spiacy jestem skarbie Ech...to było do przewidzenia...no to idź się połóż...*pochyliła się nad nim i pocałowała*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 12:31 pm
Delein Lavagetas_heqetai sa w g�rze, ja tylko troche spiacy jestem skarbie Ech...to było do przewidzenia...no to idź się połóż...*pochyliła się nad nim i pocałowała* juz cos ci o tym mowilem- musisz zapamietac no chyba ze nie sam :cP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 12:33 pm
widze że mnie zauważo no stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 12:34 pm
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai sa w g�rze, ja tylko troche spiacy jestem skarbie Ech...to było do przewidzenia...no to idź się połóż...*pochyliła się nad nim i pocałowała* juz cos ci o tym mowilem- musisz zapamietac no chyba ze nie sam :cPAlez ja pamiętam, ale sam mówisz, że padasz... whee Wired- jak można cię nie zauważyć? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 12:43 pm
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai sa w g�rze, ja tylko troche spiacy jestem skarbie Ech...to było do przewidzenia...no to idź się połóż...*pochyliła się nad nim i pocałowała* juz cos ci o tym mowilem- musisz zapamietac no chyba ze nie sam :cPAlez ja pamiętam, ale sam mówisz, że padasz... whee Wired- jak można cię nie zauważyć? blaugh ii tam, po pierwsze to tak nie mowie a po drugie jeszcze moge XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 12:46 pm
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai sa w g�rze, ja tylko troche spiacy jestem skarbie Ech...to było do przewidzenia...no to idź się połóż...*pochyliła się nad nim i pocałowała* juz cos ci o tym mowilem- musisz zapamietac no chyba ze nie sam :cPAlez ja pamiętam, ale sam mówisz, że padasz... whee Wired- jak można cię nie zauważyć? blaugh ii tam, po pierwsze to tak nie mowie a po drugie jeszcze moge XD XD mój błąd blaugh Okej, mykam już do łózia...*ciągnie go za sobą* Dobranoc wszystkim! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 12:56 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 1:25 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 1:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 1:38 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 1:39 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 1:39 pm
kukus , mam wiadomośc do ciebie , od seferina , , wiec uzyliśmy go , raczej nie my , tylko seferin uzył twojej ksywy ( czyli "kukus" ) jako ksywe Busha w internecie crying niezabijaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|