|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 11:27 am
Jest tak cicho czy mi sie wydaje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 11:28 am
^^ misio!! :* *rzut na Loraka i wielki przytulas z buziakiem w policzek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 11:29 am
Setsuna Dragonclaw racqel Setsuna niestety tak nie da rady, bo juz za bardzo buszujacego nie pamietam, poza tym nie wiem o czy wczesniej pisalas na poprzednich "stronach", sama widzisz... sad nie martw się^^ jush skonczylam ^^ mozna powiediec ze mi pomogles ^^ dzieki alez prosze uprzejmie, cala przyjemnosc... nie po to sie napisalem na dziennikarce, zeby teraz nie pomoc. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 11:30 am
i po raz kolejny zapraszam TUTAJZostalo 1 wolne miejsce!!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 11:30 am
eh musze mykac... Pa Kochani ^___^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 11:31 am
Setsuna Dragonclaw ^^ misio!! :* *rzut na Loraka i wielki przytulas z buziakiem w policzek* Ej no nie przesadzaj kochanie *obkręcił ją (wiesz jak :>)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 11:32 am
MoonInverse eh musze mykac... Pa Kochani ^___^ szkoda papatki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 11:32 am
racqel Setsuna Dragonclaw racqel Setsuna niestety tak nie da rady, bo juz za bardzo buszujacego nie pamietam, poza tym nie wiem o czy wczesniej pisalas na poprzednich "stronach", sama widzisz... sad nie martw się^^ jush skonczylam ^^ mozna powiediec ze mi pomogles ^^ dzieki alez prosze uprzejmie, cala przyjemnosc... nie po to sie napisalem na dziennikarce, zeby teraz nie pomoc. domokun *smiech* bede wiedziala do kogo sie zwrocic o pomoc w naglych przypadkach wink czyli gdy ja nie bede miec sily na napisanie czegokolwiek w ciagu jednego dnia sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 11:34 am
deli... dopisz mnie ^w^ zaraz wysle trade
Lorak... brak polskich liter pls ><"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 11:36 am
Setsuna Dragonclaw racqel Setsuna Dragonclaw racqel Setsuna niestety tak nie da rady, bo juz za bardzo buszujacego nie pamietam, poza tym nie wiem o czy wczesniej pisalas na poprzednich "stronach", sama widzisz... sad nie martw się^^ jush skonczylam ^^ mozna powiediec ze mi pomogles ^^ dzieki alez prosze uprzejmie, cala przyjemnosc... nie po to sie napisalem na dziennikarce, zeby teraz nie pomoc. domokun *smiech* bede wiedziala do kogo sie zwrocic o pomoc w naglych przypadkach wink czyli gdy ja nie bede miec sily na napisanie czegokolwiek w ciagu jednego dnia sweatdrop Jak tylko bede dostepny to sluze. A teraz juz lece do domku, spac. Jutro pobudka o 4.45 i do pracy. ehhh. Ciezki los emigranta. NTo na razie, milych nocnych pogaduszek wszystkim. Pa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 11:37 am
Setsuna Dragonclaw deli... dopisz mnie ^w^ zaraz wysle trade Lorak... brak polskich liter pls ><" sora zapomnialem trudno mi sie oddzwyczaic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 11:39 am
pa racqel smile Lorak.... :* drrraniu... wiesz... mam do ciebie sprawe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 11:40 am
Setsuna Dragonclaw pa racqel smile Lorak.... :* drrraniu... wiesz... mam do ciebie sprawe... No jaka kochanie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 11:43 am
Setsuna Dragonclaw deli... dopisz mnie ^w^ zaraz wysle trade Lorak... brak polskich liter pls ><" ale sie pospiesz bo ktos inny zajmie ci miejsce >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|