Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6856 6857 6858 6859 6860 6861 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

MoonInverse

PostPosted: Wed Jan 19, 2005 10:57 am

Setsuna Dragonclaw
witka ^^

Witaj Setsu 4laugh
PostPosted: Wed Jan 19, 2005 10:59 am

Delisa
MoonInverse
Tak a propo... Dziala wam gadu? Mi wlasnie padlo ><"

mi tez a wlasnie wyslalam ci to co chcialas wink
a mi jedzie... a jak przestaniejechać to jeszcze TLEN pozostaje

Kukus

MoonInverse

PostPosted: Wed Jan 19, 2005 11:01 am

Kukus
Delisa
MoonInverse

Ja nie lubie tlenu. Przez miesiac sie meczylam z zainstalowaniem(tzn... zainstalowalam ale nie dzialalo XD) i stwierdzilam ze mam dosc XD
PostPosted: Wed Jan 19, 2005 11:02 am

Setsuna Dragonclaw
witka ^^

hejka 4laugh
Moon-mi sie wszystkie podobaja ^_^

Delisa

Kukus

PostPosted: Wed Jan 19, 2005 11:03 am

MoonInverse
Kukus
Delisa
MoonInverse

Ja nie lubie tlenu. Przez miesiac sie meczylam z zainstalowaniem(tzn... zainstalowalam ale nie dzialalo XD) i stwierdzilam ze mam dosc XD
a mi świetnie jedzie i nigdy nie nawala... jestem bardzo zadowolony z tego komunikatora i wolę go zdecydowanie od GG, ale niestety jest mniej popularny od GG
PostPosted: Wed Jan 19, 2005 11:06 am

Kukus
a mi świetnie jedzie i nigdy nie nawala... jestem bardzo zadowolony z tego komunikatora i wolę go zdecydowanie od GG, ale niestety jest mniej popularny od GG

Plus dla tlena = mozna przez niego gadac z ludzmi na gg
Minus = nie moglam kumpeli wysylac plikow z gg na tlena XD Moze sie da z tlen na tlen ale ja tam nie wiem xd

MoonInverse

racqel

PostPosted: Wed Jan 19, 2005 11:06 am

a moze tak nawiasem ktos wie jak zrobic sobie random sig? albo gdzie znajde instrukcje jak to zrobic?
PostPosted: Wed Jan 19, 2005 11:09 am

[ Message temporarily off-line ]

Setsuna Dragonclaw

Kukus

PostPosted: Wed Jan 19, 2005 11:09 am

MoonInverse
Kukus

Minus = nie moglam kumpeli wysylac plikow z gg na tlena XD Moze sie da z tlen na tlen ale ja tam nie wiem xd
da się + bardzo dobre konferencje głosowe [z możliwością kontroli jakości dźwięku i wielkości przesyłanych pakietów] + videokonferencje
PostPosted: Wed Jan 19, 2005 11:12 am

[ Message temporarily off-line ]

racqel

Setsuna Dragonclaw

PostPosted: Wed Jan 19, 2005 11:14 am

racqel
Setsuna Dragonclaw
help me! muszę napisać wypracowanie o Holdenie z buszującego w zbożu ale mam problemy z napisaniem końca. potrzebuję jeszcze jednego lub dw󣨠zdań, kt󲥠w pewien spos󢠦#322;ączyłyby się z tymi:
Uważam, że trudno by mi było zaprzyjaźnić się z kimś takim jak Holden, ze względu na jego skłonności do błaznowania i częste okłamywanie ludzi, choć nie byłoby to niemożliwe. Napewno pomogłaby w tym jego troska o dzieci (pr󢡠zmazania obraźliwego napisu w szkole, niechęć do podobnego w muzeum) oraz życzliwość dla każdego.
to ostanie można zminić ^^"

I na koniec jeszcze 2-3 celne zdania o naturze czlowieka w odniesieniu do siebie lub innych postaci z ksiazki, majacych wplyw na Holdena.

?Moze byc?

hmmm... właściwie potrzebuję konktretnego zdania ^^"
PostPosted: Wed Jan 19, 2005 11:14 am

Kukus
MoonInverse
Kukus

da się + bardzo dobre konferencje głosowe [z możliwością kontroli jakości dźwięku i wielkości przesyłanych pakietów] + videokonferencje

Wow O.o zabójcze... Ja chyba jednak zostane przy gg... Nie jest takie skomplikowane ^^"
Niech zyje moja inteligencja xd
zebym ja ją jeszcze miala...

MoonInverse

racqel

PostPosted: Wed Jan 19, 2005 11:19 am

Setsuna niestety tak nie da rady, bo juz za bardzo buszujacego nie pamietam, poza tym nie wiem o czy wczesniej pisalas na poprzednich "stronach", sama widzisz... sad
PostPosted: Wed Jan 19, 2005 11:24 am

Setsuna jesteś ??

William Barcass

Setsuna Dragonclaw

PostPosted: Wed Jan 19, 2005 11:27 am

racqel
Setsuna niestety tak nie da rady, bo juz za bardzo buszujacego nie pamietam, poza tym nie wiem o czy wczesniej pisalas na poprzednich "stronach", sama widzisz... sad

nie martw się^^ jush skonczylam ^^ mozna powiediec ze mi pomogles ^^ dzieki
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6856 6857 6858 6859 6860 6861 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games