|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:59 am
Delisa MoonInverse Tak a propo... Dziala wam gadu? Mi wlasnie padlo ><" mi tez a wlasnie wyslalam ci to co chcialas wink a mi jedzie... a jak przestaniejechać to jeszcze TLEN pozostaje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 11:01 am
Kukus Delisa MoonInverse Tak a propo... Dziala wam gadu? Mi wlasnie padlo ><" mi tez a wlasnie wyslalam ci to co chcialas wink a mi jedzie... a jak przestaniejechać to jeszcze TLEN pozostaje Ja nie lubie tlenu. Przez miesiac sie meczylam z zainstalowaniem(tzn... zainstalowalam ale nie dzialalo XD) i stwierdzilam ze mam dosc XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 11:02 am
hejka 4laugh Moon-mi sie wszystkie podobaja ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 11:03 am
MoonInverse Kukus Delisa MoonInverse Tak a propo... Dziala wam gadu? Mi wlasnie padlo ><" mi tez a wlasnie wyslalam ci to co chcialas wink a mi jedzie... a jak przestaniejechać to jeszcze TLEN pozostaje Ja nie lubie tlenu. Przez miesiac sie meczylam z zainstalowaniem(tzn... zainstalowalam ale nie dzialalo XD) i stwierdzilam ze mam dosc XDa mi świetnie jedzie i nigdy nie nawala... jestem bardzo zadowolony z tego komunikatora i wolę go zdecydowanie od GG, ale niestety jest mniej popularny od GG
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 11:06 am
Kukus a mi świetnie jedzie i nigdy nie nawala... jestem bardzo zadowolony z tego komunikatora i wolę go zdecydowanie od GG, ale niestety jest mniej popularny od GG Plus dla tlena = mozna przez niego gadac z ludzmi na gg Minus = nie moglam kumpeli wysylac plikow z gg na tlena XD Moze sie da z tlen na tlen ale ja tam nie wiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 11:06 am
a moze tak nawiasem ktos wie jak zrobic sobie random sig? albo gdzie znajde instrukcje jak to zrobic?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 11:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 11:09 am
MoonInverse Kukus a mi świetnie jedzie i nigdy nie nawala... jestem bardzo zadowolony z tego komunikatora i wolę go zdecydowanie od GG, ale niestety jest mniej popularny od GG Plus dla tlena = mozna przez niego gadac z ludzmi na gg Minus = nie moglam kumpeli wysylac plikow z gg na tlena XD Moze sie da z tlen na tlen ale ja tam nie wiem xd da się + bardzo dobre konferencje głosowe [z możliwością kontroli jakości dźwięku i wielkości przesyłanych pakietów] + videokonferencje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 11:12 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 11:14 am
racqel Setsuna Dragonclaw help me! muszę napisać wypracowanie o Holdenie z buszującego w zbożu ale mam problemy z napisaniem końca. potrzebuję jeszcze jednego lub dwzdań, ktw pewien spos#322;ączyłyby się z tymi: Uważam, że trudno by mi było zaprzyjaźnić się z kimś takim jak Holden, ze względu na jego skłonności do błaznowania i częste okłamywanie ludzi, choć nie byłoby to niemożliwe. Napewno pomogłaby w tym jego troska o dzieci (przmazania obraźliwego napisu w szkole, niechęć do podobnego w muzeum) oraz życzliwość dla każdego. to ostanie można zminić ^^" I na koniec jeszcze 2-3 celne zdania o naturze czlowieka w odniesieniu do siebie lub innych postaci z ksiazki, majacych wplyw na Holdena. ?Moze byc? hmmm... właściwie potrzebuję konktretnego zdania ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 11:14 am
Kukus MoonInverse Kukus a mi świetnie jedzie i nigdy nie nawala... jestem bardzo zadowolony z tego komunikatora i wolę go zdecydowanie od GG, ale niestety jest mniej popularny od GG Plus dla tlena = mozna przez niego gadac z ludzmi na gg Minus = nie moglam kumpeli wysylac plikow z gg na tlena XD Moze sie da z tlen na tlen ale ja tam nie wiem xd da się + bardzo dobre konferencje głosowe [z możliwością kontroli jakości dźwięku i wielkości przesyłanych pakietów] + videokonferencje Wow O.o zabójcze... Ja chyba jednak zostane przy gg... Nie jest takie skomplikowane ^^" Niech zyje moja inteligencja xd zebym ja ją jeszcze miala...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 11:19 am
Setsuna niestety tak nie da rady, bo juz za bardzo buszujacego nie pamietam, poza tym nie wiem o czy wczesniej pisalas na poprzednich "stronach", sama widzisz... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 11:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 11:27 am
racqel Setsuna niestety tak nie da rady, bo juz za bardzo buszujacego nie pamietam, poza tym nie wiem o czy wczesniej pisalas na poprzednich "stronach", sama widzisz... sad nie martw się^^ jush skonczylam ^^ mozna powiediec ze mi pomogles ^^ dzieki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|