|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:34 am
Kukus Czarny gonk Nie m�w tak! Moja kumpela ma faceta, kt�ry jest faszystą i m�wi do niej "moja aryjko". Zasugerowaliśmy jej, żeby nie wysyłała go w przyszłości po mydło, bo nie wiadomo skąd będzie brał blaugh może lepiej pozostawię twą radę bez komentarza... ale mnie lepiej po mydło też nie wysyłaj Ale dlaczego? Z ludzkiego tłuszczu bardzo łatwo się robi mydło! I tanio! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:34 am
Bosh XD Miało być Deleinka XD Jakie ja literowki robie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:35 am
Czarny Ale dlaczego? Z ludzkiego tłuszczu arzo łatwo się robi mydło! I tanio! 3nodding i dobrze się pieni... ale ma nieprzyjemny zapach jednakże dyskusję na ten temat proponuję przenieść do MELINY gdyż tu może budzić zbyt wiele emocji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:37 am
Delisa racqel Hej, hej! My Szczecinianie musimy trzymac sie razem wink O.o ze szczecina jestes? whee nom, nom, ale teraz nie ma mnie w domu, tylko na swieta wrocilem na chwile...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:38 am
Kukus Czarny Ale dlaczego? Z ludzkiego tłuszczu arzo łatwo się robi mydło! I tanio! 3nodding i dobrze się pieni... ale ma nieprzyjemny zapach jednakże dyskusję na ten temat proponuję przenieść do MELINY gdyż tu może budzić zbyt wiele emocji Spoko, i tak już muszę lecieć! Narka wszystkim!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Delisa racqel Hej, hej! My Szczecinianie musimy trzymac sie razem wink O.o ze szczecina jestes? whee nom, nom, ale teraz nie ma mnie w domu, tylko na swieta wrocilem na chwile... acha wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MoonInverse Bosh XD Miało być Deleinka XD Jakie ja literowki robie xd Często nas mylą razz Ale wybaczam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:43 am
Delein MoonInverse Bosh XD Miało być Deleinka XD Jakie ja literowki robie xd Często nas mylą razz Ale wybaczam XD O dzięki Ci najmilejsza!
Nie no przepraszam ^^" Odbija mi z milosci xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:45 am
MoonInverse Delein MoonInverse Bosh XD Miało być Deleinka XD Jakie ja literowki robie xd Często nas mylą razz Ale wybaczam XD O dzięki Ci najmilejsza!
Nie no przepraszam ^^" Odbija mi z milosci xd Hehe...młodzi razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:48 am
Delein MoonInverse Delein MoonInverse Bosh XD Miało być Deleinka XD Jakie ja literowki robie xd Często nas mylą razz Ale wybaczam XD O dzięki Ci najmilejsza!
Nie no przepraszam ^^" Odbija mi z milosci xd Hehe...młodzi razz ty... a co ty sobie myślisz? że mystarzy to już się zakochać nie możemy? hę? hę? hę? i niestety, kur...de, masz rację
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:51 am
Delein MoonInverse Delein MoonInverse Bosh XD Miało być Deleinka XD Jakie ja literowki robie xd Często nas mylą razz Ale wybaczam XD O dzięki Ci najmilejsza!
Nie no przepraszam ^^" Odbija mi z milosci xd Hehe...młodzi razz Ty nawet nie wiesz, kogo ja tak kocham XD Boże! Uwielbiam aktorow! xd Ah! Moj Bolo Yang! *rozplywa siem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:53 am
Tak a propo... Dziala wam gadu? Mi wlasnie padlo ><"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:54 am
MoonInverse Tak a propo... Dziala wam gadu? Mi wlasnie padlo ><" mi tez a wlasnie wyslalam ci to co chcialas wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:56 am
Delisa MoonInverse Tak a propo... Dziala wam gadu? Mi wlasnie padlo ><" mi tez a wlasnie wyslalam ci to co chcialas wink Eh... Serwer gg tak czesto nawala ze szok...
Ale ten sliczny "aniolek" mi doszedl blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|