|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:20 am
Czarny Nie, na chemię w ogóle nie przyszedłem - zaspałem stressed Pisaliśmy w sobotę, a ja miałem budzik w komórce nastawiony od poniedziałku do piątku tylko. Najgorsze jest to, że obudziłem się o 5:40, bo przyśniło mi się, że nie nastawiłem budzika... Nie martw sie. I tak sie moze zdarzyc... zdazyc... jak to sie pisze? O.o
Niech zyje dysleksja XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:22 am
MoonInverse Czarny Nie, na chemię w ogóle nie przyszedłem - zaspałem stressed Pisaliśmy w sobotę, a ja miałem budzik w komórce nastawiony od poniedziałku do piątku tylko. Najgorsze jest to, że obudziłem się o 5:40, bo przyśniło mi się, że nie nastawiłem budzika... Nie martw sie. I tak sie moze zdarzyc... zdazyc... jak to sie pisze? O.o
Niech zyje dysleksja XD Eee... Zdażyć. Albo zdarzyć! Nie wiem! Niedobrze! Bardzo niedobrze gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:25 am
Czarny MoonInverse Czarny Nie, na chemię w ogóle nie przyszedłem - zaspałem stressed Pisaliśmy w sobotę, a ja miałem budzik w komórce nastawiony od poniedziałku do piątku tylko. Najgorsze jest to, że obudziłem się o 5:40, bo przyśniło mi się, że nie nastawiłem budzika... Nie martw sie. I tak sie moze zdarzyc... zdazyc... jak to sie pisze? O.o
Niech zyje dysleksja XD Eee... Zdażyć. Albo zdarzyć! Nie wiem! Niedobrze! Bardzo niedobrze gonk Buahahahahaha! Czyli nie tylko ja tu nie wiem jak sie co pisze XD Jestem z siebie dumna! *smiech*
Ale czemu tu taka cisza...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:26 am
Delein Kukus Omega Sun MoonInverse Całuski Piisiak, braciszku ^___^ jak to mozliwe ze jestescie rodzina eek jak to jak?... przecie Pisarek z 400 kilometrów potrafi zmachać bachora... stare Del, nie schizuj stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:28 am
*przytul ^^* co slychac? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:30 am
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hej, hej! My Szczecinianie musimy trzymac sie razem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:31 am
Czarny MoonInverse Czarny Nie, na chemię w ogóle nie przyszedłem - zaspałem stressed Pisaliśmy w sobotę, a ja miałem budzik w komórce nastawiony od poniedziałku do piątku tylko. Najgorsze jest to, że obudziłem się o 5:40, bo przyśniło mi się, że nie nastawiłem budzika... Nie martw sie. I tak sie moze zdarzyc... zdazyc... jak to sie pisze? O.o
Niech zyje dysleksja XD Eee... Zdażyć. Albo zdarzyć! Nie wiem! Niedobrze! Bardzo niedobrze gonk ZDARZYĆ...od zdarzenia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:33 am
racqel Hej, hej! My Szczecinianie musimy trzymac sie razem wink O.o ze szczecina jestes? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:33 am
Delein ZDARZYĆ...od zdarzenia blaugh Ah! Deliska! Jesteś moje nowe guru od ortografii! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|