|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:03 am
Lavagetas_heqetai Delein *cmok* Ja też chcę *wyciaga winko* dobrze ze nie piwo- to sie podłącze :cD
Mooni- witaj :c)Masz już dośc piwska na dzisiaj? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:04 am
Czarny *wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! Jak leci? Witaj 4laugh Jakoś leci, a jak u Ciebie? =)
Całuski Piisiak, braciszku ^___^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:06 am
MoonInverse Czarny *wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! Jak leci? Witaj 4laugh Jakoś leci, a jak u Ciebie? =)
Całuski Piisiak, braciszku ^___^nie nazywaj Flamasterka braciszkiem... on jest "siostrą" blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:07 am
MoonInverse Czarny *wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! Jak leci? Witaj 4laugh Jakoś leci, a jak u Ciebie? =) /b]No cóż, matura coraz bliżej sweatdrop i powoli zaczynam się stresować...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:10 am
Kukus nie nazywaj Flamasterka braciszkiem... on jest "siostrą" blaugh Jejcia! Kukus! Nie zabiles mnie! Juz sie nie gniewasz? *slodkie oczka*
Czarny nie stresuj sie! Bedzie dobrze 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:10 am
MoonInverse Całuski Piisiak, braciszku ^___^ jak to mozliwe ze jestescie rodzina eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:11 am
Czarny MoonInverse Witaj 4laugh Jakoś leci, a jak u Ciebie? =)
No cóż, matura coraz bliżej sweatdrop i powoli zaczynam się stresować... nie dygaiiii, junior... nawet Isi znał, jak ci coś nie pójdzie to zawsze istatnieje kuratorium i termin styczniowy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:12 am
Omega Sun MoonInverse Całuski Piisiak, braciszku ^___^ jak to mozliwe ze jestescie rodzina eek Omega mysmy byli rodzina jeszcze zanim sie na gaie wprowadzilismy blaugh Kto wpadal na FiF'a ten wie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:13 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:14 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:14 am
hej, hej!
powieczorne powitanko wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:15 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:16 am
racqel hej, hej! powieczorne powitanko wink Witaj 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:17 am
Kukus Omega Sun MoonInverse Całuski Piisiak, braciszku ^___^ jak to mozliwe ze jestescie rodzina eek jak to jak?... przecie Pisarek z 400 kilometr�w potrafi zmachać bachora... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:17 am
Kukus Czarny stare Dzięki za pocieszenie... No, ale po tym co odwaliłem na pr�bnej, to już chyba może być tlko lepiej... a co? goniłeś uciekające po kartce literki... bo ja tak na examie z historii miałem... skubane szybko zwiewały wink Nie, na chemię w ogóle nie przyszedłem - zaspałem stressed Pisaliśmy w sobotę, a ja miałem budzik w komórce nastawiony od poniedziałku do piątku tylko. Najgorsze jest to, że obudziłem się o 5:40, bo przyśniło mi się, że nie nastawiłem budzika...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|