|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 9:26 am
witam witam- a co tu taka posucha? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 9:28 am
Lavagetas_heqetai witam witam- a co tu taka posucha? wink niewiadomo biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 9:30 am
wired_Yuki Lavagetas_heqetai witam witam- a co tu taka posucha? wink niewiadomo biggrin e no to niedobrze- ja tu w zabawowym nastroju wlasnie wrocilem z lokalu a tu taki pomor- no ludzie! :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 9:43 am
czesc
Przyszlam najpierw na Was nakrzyczec a potem przekupic wink
Po pierwsze, jestescie niegoscinni dla nowego uzytkownika blaugh Ledwo przyszedl a juz tworzy sie przeciwko niemu jakis oboz. Starajscie sie byc milsi, przeciez kazdy byl kiedys nowy sweatdrop
---------- A teraz okazja na szybkie zarobienie 5 000 goldow. Otrzyma je osoba, ktora na ochotnika napisze mi referat (wystarcza mi liczne argumenty na "tak" lub na "nie") ,albo znajdzie materialy, na temat "czy panstwo powinno ingerowac w gospodarke" gonk Zainteresowanych zapraszam po szczegolowe informacje na PMka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 9:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 9:52 am
Czesc Wam Kochani! 4laugh Wywalilo mnie wczoraj crying Teskniliscie? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 9:52 am
Omega Sun A teraz okazja na szybkie zarobienie 5 000 goldow. Otrzyma je osoba, ktora na ochotnika napisze mi referat (wystarcza mi liczne argumenty na "tak" lub na "nie") ,albo znajdzie materialy, na temat "czy panstwo powinno ingerowac w gospodarke" gonk Zainteresowanych zapraszam po szczegolowe informacje na PMka nikt nie chce szybkiej gotowki? no to sama napisze blaugh gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 9:54 am
*cmok* Ja też chcę *wyciaga winko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 9:54 am
Omega Sun Omega Sun A teraz okazja na szybkie zarobienie 5 000 goldow. Otrzyma je osoba, ktora na ochotnika napisze mi referat (wystarcza mi liczne argumenty na "tak" lub na "nie") ,albo znajdzie materialy, na temat "czy panstwo powinno ingerowac w gospodarke" gonk Zainteresowanych zapraszam po szczegolowe informacje na PMka nikt nie chce szybkiej gotowki? no to sama napisze blaugh gonk Omi wejdx na www.netsprint.pl i tam poszukaj czegos. To najlepsza wyszukiwarka ^___^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 9:56 am
Ja- Yosei ... ...no ja byłem kiedyś nowy - i nie miałem takich problemak on z kontaktem... stare ...a to że jest obrzeciw niemu to jestem z tego dumny i szczerzę mogę ogłosić się jego przyw#261;, bo mnie denerwują tacy ludzie co przychodzą i denerwują,a potem prą sie zrehabilitować bo wtedy zauważają jak tu jest fajnie ...sorry, ale m322; wcześniej pomyśleć o konsekwencjach ... ale czym on Wam wlasciwie podpadl? Konkretnie, bo na razie znam opinie tylko jednej strony.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 9:57 am
*wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! Jak leci?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 9:58 am
MoonInverse Omi wejdx na www.netsprint.pl i tam poszukaj czegos. To najlepsza wyszukiwarka ^___^ dzieki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 9:59 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:00 am
Delein *cmok* Ja też chcę *wyciaga winko* dobrze ze nie piwo- to sie podłącze :cD
Mooni- witaj :c)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|