|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:56 am
Kaio-Oshori Baliaur popieram... a tak apropos Kaio jak sie nie ma nic ciekawego do powiedzenia to sie milczy stare Nic ciekawego, no ale chyba to ciekawa dyskusja jest nie uwarzasz?? chyba ze wedlug twoich standardów ciekawe sa inne dyskusje. Zalogowałem sie na Forum bo mnie prosił kolega, mowił ze miła atmosfera ale widze, że niektórzy urzytkownicy tej miłosci wogóle nie wykazuja, zero zrozumienia a moze dla mnie jest?? napewno twoje narzekanie na atmosfere tu ciekawe nie jest.. i to ono wlasnie ja psuje.... wiec jak ci sie nie podoba to nikt cie tu nie trzyma stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Kaio... posiedz tutaj trochę pobywaj i zobaczysz ze naprawde tutaj jest miła atmosfera... 3nodding Tak wczoraj wieczorem było milo przyznaje, ale rano albo popoludniu, to wszyscy z zebami sie na mnie zucaja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:57 am
(btw ja tu bywam od marca 2004 wiec troche szmat czasu XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 8:00 am
...a i jeszcze a propos "zero zrozumienia" ...ja specjalnie jak przyszedłeś nie powiedziałem ani słowa ...badałem wpierw co napiszesz ...i dopiero po paru Twoich głupich tekstach się wkurzyłem i napisałem co o tym myśle... ...i ciesz się, że piszę do Ciebie z wielkiej litery, bo to jest własnie honor...i szacunek - w naszej Gildii ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 8:01 am
Miss_Karina (btw ja tu bywam od marca 2004 wiec troche szmat czasu XD) heh ja jakis miesiac po pojaiwniu sie info w MangaZynie.. i zarylam zonka.. gaia i jez. polski xd 3nodding w ogole gaia jest takim "przytulnym" forum 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 8:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 8:02 am
Baliaur a moze dla mnie jest?? napewno twoje narzekanie na atmosfere tu ciekawe nie jest.. i to ono wlasnie ja psuje.... wiec jak ci sie nie podoba to nikt cie tu nie trzyma stare Ale ja nie nazekam na atmosfere tylko zadaje pytanie i sie pytam jakie panuja tu zwyczaje a ty, przeprowadzajac jakis urojony proces myslowy, interpretujesz moje słowa na okolo....wypowiedzi typu: "chyba ze wedlug twoich standardiekawe sa inne dyskusje" nie są wcale miłe i własnie przez nie nie potrafisz się zaaklimatyzować...oddzielasz siebie od nas, a nie o to tu chodzi ale sami prowokujecie takie wypowiedzi. zauwarzyles to ??..."ale niekt uzytkownicy tej miłosci w ognie wykazuja" sądze, ze usciski i miłe powitanie były włąsnie okazem tej "miłości" ale jakoś niespecjalnie przypadły Ci do gustu..zastanię czego chcesz... chce przyjsc i porozmawiac tak jak to było wczoraj wieczorem normalna atmosfera, jak chcecie to sie przytulajcie, przecież ja nic do tego nie mam. I zrozumcie, że ja nie mowie, że to złe albo coś w tym stylu tylko sie zdrowo pytam co i jak ale odrazu atakuje was
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 8:04 am
Miss_Karina (btw ja tu bywam od marca 2004 wiec troche szmat czasu XD) a ja dopiero od lipca 2004 razz nie lubie sie spierac wiec sie nie odzywam ale wciaz jestem -__-'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 8:04 am
Baliaur Miss_Karina (btw ja tu bywam od marca 2004 wiec troche szmat czasu XD) heh ja jakis miesiac po pojaiwniu sie info w MangaZynie.. i zarylam zonka.. gaia i jez. polski xd 3nodding w ogole gaia jest takim "przytulnym" forum 3nodding blaugh nio bardzo przytulnym, tutaj mozesz sie wypowiadac o czym chcesz poradzic kogos jesli masz jakis problem i sie wyzalic tez XD wink Moj boziu, pozno juz... a musze zakuwac filozofie...no coz szkraby kochane musze isc ale postaram sie przyjsc jak znudzi mi si efilozofia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 8:05 am
Dobra ja siemm zrywam... 3maita sie sie szyscy... *buzi Baliaur* papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 8:06 am
Ja- Yosei ...i ciesz się, że piszę do Ciebie z wielkiej litery, bo to jest własnie honor...i szacunek - w naszej Gildii ... ale zaszczyt... wroce chyba wieczorem jak beda tamte osoby. Pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 8:07 am
Sayokun Miss_Karina (btw ja tu bywam od marca 2004 wiec troche szmat czasu XD) a ja dopiero od lipca 2004 razz nie lubie sie spierac wiec sie nie odzywam ale wciaz jestem -__-' a wlasnie doszly do ciebie txty z tlena? bo nie wiem czy doszly XD eshh... zaraz zaraz!! sorki jak widzicie nauka pogania i ci szurnieci filozofie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 8:07 am
Kaio-Oshori Ale ja nie nazekam na atmosfere tylko zadaje pytanie i sie pytam jakie panuja tu zwyczaje a ty, przeprowadzajac jakis urojony proces myslowy, interpretujesz moje słowa na okolo tylko prosze bez takich mi tu bo ci sie naprawde oberwie... za taki txt rodzaju :"urojony proces myslowy" Papathus Kari I Chriss
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|