|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:44 am
Kaio-Oshori ale c80; - nie dziw się - po tym Twoim wczorajszym wparowaniu do gildii to chyba normalne, ze mam w stosunku do Ciebie pewien dystans? A co ja zroibłem, najpierw było miło potem zaczeła sie mnie czepiej jakaś rozowa z jakims gostkiembo ty niunius mash tu do wszystkich o wszystko pretensje i ciagle marudzish po 2 on dzis nie ma humoru Nie mam pretesji i nie marudze coś ci sie przywidziałojestesmy siostrami na gai wiec czego sie czepiasz? jak bym sie czepiał to by to wygladało inaczej ja zadaje pytania w prawym rogu masz cos takiergo jak "quote" bedziesz mogl spokojnie cytowac te txty XPi EDIT: i uwazaj na przyszlosc na slowa i miny jakie wklepujesz... Yosei slusznie mowi, tutaj zawsze cos sie dzieje i to tworzy atmosfere tej gildii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:44 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:47 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ona jeszcze w na dobre i na złe gra ta babke co chce zaadoptować małą ewe- Babraba kałuzna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:49 am
hmm, dało by sie załatwic, ale ci na pweno ni dam, bo ja jeszcze nachodzic będziesz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:49 am
Kaio-Oshori więc jesli Ci to nie pasuje to zawsze możesz iśc na jakies inne forum, kth jest całkiem sporo i w kth nie ma takiego miłego powitania jak u nas... a gdzie ja pisze, ze mi to nie pasuje, poprostu to dla mnie nowosc. ale widze, ze karzda uwaga i pytanie traktujecie jak atak zmasowanych wojsk londowych na was. Nie chce sie klucic, ale wy dziwnie odbieracie to co pisze.heh sorki, jesli tak odebrales..jak to nazwales... "zmasowany atak wojsk ladowych" ale my osobiscie odbieramy to co piszesz i to nie dziwne jest :3 okas, nie bede sie czepiac twoich slow, ale radzilabym uwazac blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:50 am
~~lena-undesaid~~ hmm, dało by sie załatwic, ale ci na pweno ni dam, bo ja jeszcze nachodzic będziesz blaugh Jaaaaaaaaaaaaaaaaa???????????????????? Skąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąad xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:50 am
...ja np. czesto jak byłem wnerwiony to tu przychodziłem ...pogadałem z ludem ...i nierzadko mi to pomagało ...i o to chodzi w tej Gildii ...tu wszyscy sie praktycznie znamy (nie jak na jakis innych forach, gdzie wchodzisz na jakis temat, wklepujesz wypowiedz i jacys lduzie Cie komentują, a potem nawet nie wiesz kto to był) ...i wydaje mi się, ze możemy na siebie liczyć ...To jest własnie Polska Gildia smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:51 am
Ja- Yosei ...ja np. czesto jak byłem wnerwiony to tu przychodziłem ...pogadałem z ludem ...i nierzadko mi to pomagało ...i o to chodzi w tej Gildii ...tu wszyscy sie praktycznie znamy (nie jak na jakis innych forach, gdzie wchodzisz na jakis temat, wklepujesz wypowiedz i jacys lduzie Cie komentują, a potem nawet nie wiesz kto to był) ...i wydaje mi się, ze możemy na siebie liczyć ...To jest własnie Polska Gildia smile 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:52 am
Baliaur popieram... a tak apropos Kaio jak sie nie ma nic ciekawego do powiedzenia to sie milczy stare Nic ciekawego, no ale chyba to ciekawa dyskusja jest nie uwarzasz?? chyba ze wedlug twoich standardów ciekawe sa inne dyskusje. Zalogowałem sie na Forum bo mnie prosił kolega, mowił ze miła atmosfera ale widze, że niektórzy urzytkownicy tej miłosci wogóle nie wykazuja, zero zrozumienia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:52 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:54 am
Kaio-Oshori Baliaur popieram... a tak apropos Kaio jak sie nie ma nic ciekawego do powiedzenia to sie milczy stare Nic ciekawego, no ale chyba to ciekawa dyskusja jest nie uarzasz?? chyba ze wedlug twoich standardów ciekawe sa inne dyskusje. Zalogowałem sie na Forum bo mnie prosił kolega, mowił ze miła atmosfera ale widze, że niektórzy urzytkownicy tej miłosci wogóle nie wykazuja, zero zrozumieniaKaio... posiedz tutaj trochę pobywaj i zobaczysz ze naprawde tutaj jest miła atmosfera... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:56 am
Miss_Karina Kaio-Oshori Baliaur popieram... a tak apropos Kaio jak sie nie ma nic ciekawego do powiedzenia to sie milczy stare Nic ciekawego, no ale chyba to ciekawa dyskusja jest nie uarzasz?? chyba ze wedlug twoich standardów ciekawe sa inne dyskusje. Zalogowałem sie na Forum bo mnie prosił kolega, mowił ze miła atmosfera ale widze, że niektórzy urzytkownicy tej miłosci wogóle nie wykazuja, zero zrozumieniaKaio... posiedz tutaj trochę pobywaj i zobaczysz ze naprawde tutaj jest miła atmosfera... 3nodding sprooboj po prostu zrozumiec i wczuć sie wklimat... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|