|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:29 am
Kaio-Oshori Sei chan Miss_Karina nie ma za co Neechan =(^__^)= Nyu=^_^= stare wy tak czesto sie obsciskujecie ?? i słodzicie ?? Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:29 am
Ja- Yosei ...oj stary... ...nie zaczynaj znowu... ...rozumiem, że mogłbyś sie dziwić, gdybym ja zaczął Cię ściskać sweatdrop ... Pytam się grzecznie. Bo to nietypowe, jak na forum.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:30 am
Ja- Yosei Kaio-Oshori Sei chan Miss_Karina nie ma za co Neechan =(^__^)= Nyu=^_^= stare wy tak czesto sie obsciskujecie ?? i słodzicie ?? ...oj stary... ...nie zaczynaj znowu... ...rozumiem, że mogłbyś sie dziwić, gdybym ja zaczął Cię ściskać sweatdrop ... heh ja sie z qmpela przyjaznilam przez lat 10 i tylko raz w zyciu ja przytulilam.. bo tego naprawde potrzebowala... ja byc chlodna osoba xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaio-Oshori Ja- Yosei ...oj stary... ...nie zaczynaj znowu... ...rozumiem, że mogłbyś sie dziwić, gdybym ja zaczął Cię ściskać sweatdrop ... Pytam się grzecznie. Bo to nietypowe, jak na forum. ...no jak widać na tym forum to jest typowe ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:31 am
Ja- Yosei Kaio-Oshori Ja- Yosei ...oj stary... ...nie zaczynaj znowu... ...rozumiem, że mogłbyś sie dziwić, gdybym ja zaczął Cię ściskać sweatdrop ... Pytam się grzecznie. Bo to nietypowe, jak na forum. ...no jak widać na tym forum to jest typowe ... Niach niach=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:33 am
Ja- Yosei ...no jak widać na tym forum to jest typowe ... Ty chyba jesteś bardzo chłodno do mnie nastawiony ? wyjasnisz mi czemu ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
żegnam towarzystwo... 3m się, Horsik wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kto ogloda serial "pierwsza milosc"??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:34 am
~~lena-undesaid~~ kto ogloda serial "pierwsza milosc"?? nikt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:35 am
~~lena-undesaid~~ kto ogloda serial "pierwsza milosc"?? sweatdrop przez przypadrek zobaczyuem jakiś odcinek... dłuuuugooo nie moguem sie pozbierać..... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:35 am