|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:15 am
witamy witamy whee Karen dalas jej jush imie/? mail mi nie doszedl stressed Kukus ty znoff.,... sam sie tak nazwij blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:17 am
Sei chan *Włazi na kanape i chowa się pod kocykiem*Nyu....mam zapalenie krtani.... xp uuu bidulka a... nie nie znamy sie, jestem jak tutaj mówią Kari 3nodding milo mi ciebie poznac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:18 am
Miss_Karina Sei chan *Włazi na kanape i chowa się pod kocykiem*Nyu....mam zapalenie krtani.... xp uuu bidulka a... nie nie znamy sie, jestem jak tutaj mówią Kari 3nodding milo mi ciebie poznac Dziękuje neechan Nyu=^_^=*Wypija cherbatke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:20 am
Sei chan Miss_Karina Sei chan *Włazi na kanape i chowa się pod kocykiem*Nyu....mam zapalenie krtani.... xp uuu bidulka a... nie nie znamy sie, jestem jak tutaj mówią Kari 3nodding milo mi ciebie poznac Dziękuje neechan Nyu=^_^=*Wypija cherbatke* nie ma za co Neechan =(^__^)=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:21 am
Miss_Karina nie ma za co Neechan =(^__^)= Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:23 am
Ja- Yosei ~~lena-undesaid~~ Lady Karen kupuję małą czarną kotkę i szukam imienia dla niej....POMOCY !!!!! to to masz szczeście... 2 dni temu mojej koleżance pies wpadł pod auto i zginął crying crying crying ...ta to w ogmiała szczęście ...tak łatwo pozbyć się psa... ... sweatdrop Ciiii nyo!! a moze ona bardzo kochala psa?! baka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:25 am
...oj tam ...marudzicie od razu ...ja tu jestem od marudzenia... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:26 am
... ... ...ee ...nieważne ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:26 am
Sei chan Miss_Karina nie ma za co Neechan =(^__^)= Nyu=^_^= stare wy tak czesto sie obsciskujecie ?? i słodzicie ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:27 am
Ja- Yosei ...oj tam ...marudzicie od razu ...ja tu jestem od marudzenia... ... taka twoja rola?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:28 am
Lady Karen kupuję małą czarną kotkę i szukam imienia dla niej....POMOCY !!!!! Saigonka??? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:28 am
Kaio-Oshori Sei chan Miss_Karina nie ma za co Neechan =(^__^)= Nyu=^_^= stare wy tak czesto sie obsciskujecie ?? i słodzicie ?? ...oj stary... ...nie zaczynaj znowu... ...rozumiem, że mogłbyś sie dziwić, gdybym ja zaczął Cię ściskać sweatdrop ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|