|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 5:16 am
Prinee Baliaur heyka Prinee 3rza Juliangel inna ofiarte zalatwic.. nie kce stracic takiego widowiska wink domokun noo wlasnie !!! biggrin tylko kogo :> Uwaga!uwaga! panowie szukamy jednej odwaznej sztuki.. potrzebna nam bardzo..kto na ochotnika?? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 5:17 am
Baliaur Prinee Baliaur heyka Prinee 3rza Juliangel inna ofiarte zalatwic.. nie kce stracic takiego widowiska wink domokun noo wlasnie !!! biggrin tylko kogo :> Uwaga!uwaga! panowie szukamy jednej odwaznej sztuki.. potrzebna nam bardzo..kto na ochotnika?? whee moze Ja-Yosei ??? biggrin coo.... ?:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 5:18 am
...alee ...przepraszam: po co? ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 5:20 am
Ja- Yosei ...alee ...przepraszam: po co? ... ee... noo... zgodz sie razz dowiesz sie w swoim czasie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 5:21 am
...a to nie ...nigdy nie wchodzę na nieznany grunt ...znajdźcie sobie kogo innego ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 5:22 am
Ja- Yosei ...a to nie ...nigdy nie wchodzę na nieznany grunt ...znajdźcie sobie kogo innego ... cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 5:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 5:26 am
Prinee Ja- Yosei ...a to nie ...nigdy nie wchodzę na nieznany grunt ...znajdźcie sobie kogo innego ... cry heh ale on nie jest letni..tzn za mlody.. trza kogos po 16 bo Julus znoff ***** zostanie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 5:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 5:27 am
...przepraszam bardzo, ale ja za miesiąc konczę 16 ... xd ...a poza tym jestem dojrzały psychicznie... xd ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heyka xp moze zrobimy rozrobe jakas?? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Prinee Ja- Yosei ...a to nie ...nigdy nie wchodzę na nieznany grunt ...znajdźcie sobie kogo innego ... cry heh ale on nie jest letni..tzn za mlody.. trza kogos po 16 bo Julus znoff ***** zostanie xp no chyba ze tak ^^ trzeba sie zaopatrzyc w bita smietane ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 5:29 am
Ja- Yosei ...przepraszam bardzo, ale ja za miesiąc konczę 16 ... xd ...a poza tym jestem dojrzały psychicznie... xd ... teraz sie nie tlumacz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur heyka xp moze zrobimy rozrobe jakas?? whee ...................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...przepraszam bardzo, ale ja za miesiąc konczę 16 ... xd ...a poza tym jestem dojrzały psychicznie... xd ... hehe tu bardziej o co innego chodzi sweatdrop dowiesh sie w swoim czase.. Prinee to bedzie lepsze *wyjmuje zgrzewke z napisem "sosy swiata"* ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|