|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:50 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:50 pm
znikam na chwilke.... kupie sobie plaszczyk, na ktory zbueram od dawna wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:53 pm
[ Kaku ] taak, od hormonow (nadmiaru estrogenu dokladnie) rosnie biust 3nodding u facetow? :> a co z testosteronem, chyba nie da sie zahamowac jego wytwarzania wiec cechy meskie w ciele powinny pozostac przynajmniej czesciowo (chociaz nie znam sie na tym wiec moge nie miec racji). ale mniejsza o to, ide spac, bo zaspie na wyklad sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:54 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:58 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:58 pm
Dobranoc wszystkim 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:59 pm
Omega Sun [ Kaku ] taak, od hormonow (nadmiaru estrogenu dokladnie) rosnie biust 3nodding u facetow? :> a co z testosteronem, chyba nie da sie zahamowac jego wytwarzania wiec cechy meskie w ciele powinny pozostac przynajmniej czesciowo (chociaz nie znam sie na tym wiec moge nie miec racji). ale mniejsza o to, ide spac, bo zaspie na wyklad sweatdrop w ksiazce 'podziemny krag' palachinuk opisuje goscia chorego na raka jader..ktore w efekcie zostaly mu wyciete. byl kulturysta i przez to, ze sie szprycowal, czyli dostarczal organizmowi testosteron, ten wytwarzal estrogen. po odstawieniu visterolu zaczal wygladac jak wyglada. kulturysta-baknrut, na skraju zalamania nerwowego, z mega biustem. ale to przypadek skrajnie skrajny,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:59 pm
Omega Sun Kaio-sama Omega Sun nie, to zwykla ciekawosc. Zastanawialo mnie czy te hormony (meskie i zenskie) nie wplywaja jakos na siebie nawzajem sie blokujac. Nie znam sie tak szczegolowo na biologii dlatego mnie to ciekawilo blaugh . Moga wpływać na siebie ale odpowiednio stymulujac przysadke i bokujac wydzielanie innych hormon tym wypadku meskich odpowiadajacych za procesy puciowe, mozemy zmieniac i kontrolowac to co sie dzieje w organizmie, aczkolwiek to nie bedzie tak spektakularne jak by to miało miejsce w organizmie kobiety, wiadomo budowa ciała i przystosowanie jest nieco inne, no ale nic nie jest niemozliwe w 21 wieku :][tak poza tematem] Tyyyy.. mi naprawde kogos przypominasz wink (Moja intuicja mnie jeszcze nigdy nie zawiodla)jesli z awatasrka to moze mnie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 3:00 pm
Omega Sun [ Kaku ] taak, od hormonow (nadmiaru estrogenu dokladnie) rosnie biust 3nodding u facetow? :> a co z testosteronem, chyba nie da sie zahamowac jego wytwarzania wiec cechy meskie w ciele powinny pozostac przynajmniej czesciowo (chociaz nie znam sie na tym wiec moge nie miec racji). ale mniejsza o to, ide spac, bo zaspie na wyklad sweatdrop radze zaczerpnac informacji bo temat jest bardzo ciekawy, A teraz udam sie na zaslurzony spoczynek Omega Sun ?? kogo ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 3:00 pm
Omega Sun Dobranoc wszystkim 4laugh dobranoc Omi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 3:02 pm
dobranoc wszystkim odchodzacym ... ja moze jeszcze posiedze///
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 3:05 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 3:05 pm
jak wam sie podoba moj plaszxczyk??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 3:07 pm
Enter_Sandgirl jak wam sie podoba moj plaszxczyk?? faaajny blaugh ide spac, yasumi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 3:12 pm
Enter_Sandgirl jak wam sie podoba moj plaszxczyk?? sliczny..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|