|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:39 pm
Omega Sun Kaio-sama , że tak zapytam co nie wyglada zbyt przekonujaco?? Miriam jako facet, nie wierze w to, ze mozna na samych hormonach tak zmienic swoje cialo A wierzysz w to, że byc moze ma taka budowe ciała?? bardzo szczupła i delikatna chodź meską ?? a chormony pomogły w redukcji masy miesniowej tylko i owlosnienia typu meskiego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:40 pm
Omega Sun Kaio-sama , że tak zapytam co nie wyglada zbyt przekonujaco?? Miriam jako facet, nie wierze w to, ze mozna na samych hormonach tak zmienic swoje cialo jo tylko ze pewnie mial w pizdu operacji i chormony kolega mi mowil ze bral od 13 roku zycia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:40 pm
Okej, ja idę nynać...do jutra wam! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:41 pm
Delein Okej, ja idę nynać...do jutra wam! *puff* *znika* narka Del
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:42 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaio-sama A wierzysz w to, że byc moze ma taka budowe ciała?? bardzo szczupła i delikatna chodź meską ?? a chormony pomogły w redukcji masy miesniowej tylko i owlosnienia typu meskiego nie zrozumielismy sie xp Czy od hormonow wyrasta biust?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:43 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:44 pm
Falcone Omega Sun Kaio-sama , że tak zapytam co nie wyglada zbyt przekonujaco?? Miriam jako facet, nie wierze w to, ze mozna na samych hormonach tak zmienic swoje cialo jo tylko ze pewnie mial w pizdu operacji i chormony kolega mi mowil ze bral od 13 roku zycia wlasnie twierdzi ze nie mial(a) i to mnie zastanawia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:45 pm
Omega Sun Kaio-sama A wierzysz w to, że byc moze ma taka budowe ciała?? bardzo szczupła i delikatna chodź meską ?? a chormony pomogły w redukcji masy miesniowej tylko i owlosnienia typu meskiego nie zrozumielismy sie xp Czy od hormonow wyrasta biust? czy to jest pytanie pulapka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:46 pm
Vykk narka Jas papa Sandgirl... paps 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:46 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:47 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:47 pm
Omega Sun Kaio-sama A wierzysz w to, że byc moze ma taka budowe ciała?? bardzo szczupła i delikatna chodź meską ?? a chormony pomogły w redukcji masy miesniowej tylko i owlosnienia typu meskiego nie zrozumielismy sie xp Czy od hormonow wyrasta biust? taak, od hormonow (nadmiaru estrogenu dokladnie) rosnie biust 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:49 pm
opcy Omega Sun Kaio-sama A wierzysz w to, że byc moze ma taka budowe ciała?? bardzo szczupła i delikatna chodź meską ?? a chormony pomogły w redukcji masy miesniowej tylko i owlosnienia typu meskiego nie zrozumielismy sie xp Czy od hormonow wyrasta biust? czy to jest pytanie pulapka? nie, to zwykla ciekawosc. Zastanawialo mnie czy te hormony (meskie i zenskie) nie wplywaja jakos na siebie nawzajem sie blokujac. Nie znam sie tak szczegolowo na biologii dlatego mnie to ciekawilo blaugh .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|