|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:33 pm
Vykk Enter_Sandgirl Vykk Enter_Sandgirl a co do "tych dni" to.... czasami naprawde, lepiej sie wtedy do nas nie zblizac....... wink na jakims polskim filmie bylo"nie ufam czemus co krwawi kilka dni w miesiacu i zyje" xp stressed sweatdrop tylko nie pamietam z czego sweatdrop To nie byl polski film, tylko Southpark xd kurde wiedzialem ze cos co bardzo dobrze znam...ale wydawalao mi sie ze z filmu... a z south parka nie da sie zapomniec "zobacz co ja tutaj mam"mowione przez sadama xp i wielu wielu innych z serialu...a kto widzial odcinek z LotR?? he he..... ogladalam.... maja chlopaki fantazje....... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:34 pm
[ Kaku ] hey wszystkim, ja tylko na chwilke. hejka kaku...dawno cie nie widzialem narka Aki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nu i niech tak zostanie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Beka z tego i tyle............ ja tam bym se chetnie zobaczyl mine tego goscia co wygra ten caly show......... a moge Ci zepsuc zabawe i opowiedziec zakonczenie blaugh ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun obrzydliwe stressed ale nie wyglada zbyt przekonujaco blaugh , że tak zapytam co nie wyglada zbyt przekonujaco??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:36 pm
papatki wszystkim odchodzacym.... ja jeszcze troszke zostane..... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk [ Kaku ] hey wszystkim, ja tylko na chwilke. hejka kaku...dawno cie nie widzialem narka Aki... heya, i na wzajem. mam coraz mniej czasu na gaie. nauka i te rzeczy domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Omega Sun obrzydliwe stressed ale nie wyglada zbyt przekonujaco blaugh skoro to jest obrzydliwe, to pomyśl jak ta kumpela, od kt⥪ mam te i inne fotki wysłał mojemu chłopakowi stronkę na kt⥪ miriam TO robi z inmnym facetem... kto jest fanem/ką YAOI? *ziewa, zbiera się do wyjścia* to dooblanioć!!! to ktos z nim to robil gonk xd kurde taki bogaty mogl by se operacje zrobic sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:37 pm
Enter_Sandgirl Vykk Enter_Sandgirl Vykk na jakims polskim filmie bylo"nie ufam czemus co krwawi kilka dni w miesiacu i zyje" xp stressed sweatdrop tylko nie pamietam z czego sweatdrop To nie byl polski film, tylko Southpark xd kurde wiedzialem ze cos co bardzo dobrze znam...ale wydawalao mi sie ze z filmu... a z south parka nie da sie zapomniec "zobacz co ja tutaj mam"mowione przez sadama xp i wielu wielu innych z serialu...a kto widzial odcinek z LotR?? he he..... ogladalam.... maja chlopaki fantazje....... blaugh nom...niezle...a sa jakies nowsze odcinki??bo ja nie widzialem nowszych specialow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:37 pm
Kaio-sama , że tak zapytam co nie wyglada zbyt przekonujaco?? Miriam jako facet, nie wierze w to, ze mozna na samych hormonach tak zmienic swoje cialo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:38 pm
[ Kaku ] Vykk [ Kaku ] hey wszystkim, ja tylko na chwilke. hejka kaku...dawno cie nie widzialem narka Aki... heya, i na wzajem. mam coraz mniej czasu na gaie. nauka i te rzeczy domokun czesc nie zauwazylem cie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:38 pm
narka Jas papa Sandgirl...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:39 pm
Vykk Enter_Sandgirl [quote="Vykk]kurde wiedzialem ze cos co bardzo dobrze znam...ale wydawalao mi sie ze z filmu... a z south parka nie da sie zapomniec "zobacz co ja tutaj mam"mowione przez sadama xp i wielu wielu innych z serialu...a kto widzial odcinek z LotR?? he he..... ogladalam.... maja chlopaki fantazje....... blaugh nom...niezle...a sa jakies nowsze odcinki??bo ja nie widzialem nowszych specialow... ja tez nic nowego nie widzialam, oprocz tego wlasnie... nawet nie wiem czy to "nowszy" blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|