|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:19 pm
Delein Falc...ostrożnie, my, dziewczyny jesteśmy strasznie przeczulone na tym punkcie... no ale do czego byc ty przeczulonym................ poprostu nomalna kolej rzeczy nic niezwyklego wink to znaczy ......... albo dobra nie wiem co napisac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun ide spac narazie 3nodding sweet dreams wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:21 pm
NIE DLA DZIECI !!! FOR DOROŚLI ONLY!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
a jak wam sie podoba moje czarne ubranko? ostatnio jakos przezywam "back to the roots...." wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gonk gonk gonk gonk gonk gonk to sa momenty kiedy brakuje rzygajacego emoticona!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:22 pm
Vykk Kaio popieram ta pania u gory tzn moja poprzedniczke xp Delcia a co do tych dni to faceci nie maja wyczucia w tych sprawach mimo ze chca zalatwic pewne sprawy polubownie sweatdrop ale mi sie ladnie to ujelo xd xp xd Nie, po prostu chodzi mi o to, ze jak dziewczyna ma zły dzień, to faceci zaraz zrzucają to na wiadomo co....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:22 pm
Vykk Akiko Tamashii *hihocze* Nemo bylo fajne....ale te ptaki mnie rozwalily z tym "daj!" xd xd xd xd z�lwie tez byly zajefajne... narka sayo ja tam wole ptaki XD ....z braciakami nieraz wlasnie udajemy te ptaki xd daj! daj! daj! daj! daj! daj! daj! daj! daj! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:23 pm
Enter_Sandgirl a co do "tych dni" to.... czasami naprawde, lepiej sie wtedy do nas nie zblizac....... wink na jakims polskim filmie bylo"nie ufam czemus co krwawi kilka dni w miesiacu i zyje" xp stressed sweatdrop tylko nie pamietam z czego sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Vykk Kaio popieram ta pania u gory tzn moja poprzedniczke xp Delcia a co do tych dni to faceci nie maja wyczucia w tych sprawach mimo ze chca zalatwic pewne sprawy polubownie sweatdrop ale mi sie ladnie to ujelo xd xp xd Nie, po prostu chodzi mi o to, ze jak dziewczyna ma zły dzień, to faceci zaraz zrzucają to na wiadomo co.... no wlasnie, wy faceci...eee chwila XD ja sie nie odzywam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:24 pm
Akiko Tamashii Vykk Akiko Tamashii *hihocze* Nemo bylo fajne....ale te ptaki mnie rozwalily z tym "daj!" xd xd xd xd z�lwie tez byly zajefajne... narka sayo ja tam wole ptaki XD ....z braciakami nieraz wlasnie udajemy te ptaki xd daj! daj! daj! daj! daj! daj! daj! daj! daj! xd mewy byly najlepsze!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:24 pm
Delein Vykk Kaio popieram ta pania u gory tzn moja poprzedniczke xp Delcia a co do tych dni to faceci nie maja wyczucia w tych sprawach mimo ze chca zalatwic pewne sprawy polubownie sweatdrop ale mi sie ladnie to ujelo xd xp xd Nie, po prostu chodzi mi o to, ze jak dziewczyna ma zły dzień, to faceci zaraz zrzucają to na wiadomo co.... wlacha! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|