|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:12 pm
wlasnie sobie puscilem suondtrack z Neverhooda!!! domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun nic mi juz nie zepsuje humoru!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:12 pm
Enter_Sandgirl hejka moze pozno juz troszeczke... ale moze jednak ktos jeszcze tutaj jest? redface hejka...jest calkiem nas mila ilosc blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:14 pm
Enter_Sandgirl o czym rozmawiacie tak w ogole? wink o wszystkim i o niczym sweatdrop chyba o tym ze Le pogryzla nowego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Enter_Sandgirl hejka moze pozno juz troszeczke... ale moze jednak ktos jeszcze tutaj jest? redface hej ! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Sayokun nie bede sie wypowiadal mnie juz nic to nie interesuje... nie bede sie wypowiadal mnie juz nic to nie interesuje... nie bede sie wypowiadal mnie juz nic to nie interesuje... nie bede sie wypowiadal mnie juz nic to nie interesuje... Sayo daj juz spokoj bylo minelo i zyje sie dalej... *spiewa* mowi sie trudno i plynie sie dalej... mowi sie trudno i plynie sie dalej... heh finding Nemo!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
no to fajnie smile ostatnio jak tu zagladalam to pustki byly niemilosierne..... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:15 pm
Delein Kaio-sama Vykk ehhh...cala lethi wyczuwa stersa na samym poczatku...musisz nia trhce porzasnac i poklucic sie...czasem pouciekac przed jej przytulasami i cie polubi.... blaugh Nie mam zamiaru robic nic w kierunku alby ta osoba mnie polubiła.
Słuchaj, cierpliwości, nie ma źle, po prostu musisz być wyrozumiały, z czasem zobaczysz jak tu jest, kto jest jaki naprawde... Falc...ostrożnie, my, dziewczyny jesteśmy strasznie przeczulone na tym punkcie... Kaio popieram ta pania u gory tzn moja poprzedniczke xp Delcia a co do tych dni to faceci nie maja wyczucia w tych sprawach mimo ze chca zalatwic pewne sprawy polubownie sweatdrop ale mi sie ladnie to ujelo xd xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:15 pm
Jaswinder Omega Sun Kaio-sama To zgłaszam, zarzalenie na tego czlowieka Mysle, ze to byl pojedynczy incydent, ale wysle mu PMka to mogę tego linka tu wklepać, czy dać ci PMka? możesz wstawić link (ale nie obrazek), mozesz na PMka- jak wolisz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:16 pm
Sayokun Vykk Sayo daj juz spokoj bylo minelo i zyje sie dalej... daltego mowie ze mnie juz to nie interesuje xd co bylo minelo question kurcze nie ma czlowieka jakis czas i odrazu o niczym nie wie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy wlasnie sobie puscilem suondtrack z Neverhooda!!! domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun nic mi juz nie zepsuje humoru! Jea...hip hip...HU!!! Uwielbiam tą muzyczkę xd blaugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii chyba o tym ze Le pogryzla nowego xd to sobie zapisze w kajeciku!!! xd xd xd swietne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Vykk Sayokun nie bede sie wypowiadal mnie juz nic to nie interesuje... nie bede sie wypowiadal mnie juz nic to nie interesuje... nie bede sie wypowiadal mnie juz nic to nie interesuje... nie bede sie wypowiadal mnie juz nic to nie interesuje... Sayo daj juz spokoj bylo minelo i zyje sie dalej... *spiewa* mowi sie trudno i plynie sie dalej... mowi sie trudno i plynie sie dalej... heh finding Nemo!!! *hihocze* Nemo bylo fajne....ale te ptaki mnie rozwalily z tym "daj!" xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:17 pm
ide spac narazie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:18 pm
a co do "tych dni" to.... czasami naprawde, lepiej sie wtedy do nas nie zblizac....... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:18 pm
Delein opcy wlasnie sobie puscilem suondtrack z Neverhooda!!! domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun nic mi juz nie zepsuje humoru! Jea...hip hip...HU!!! Uwielbiam tą muzyczkę xd blaugh 3nodding a na booklecie sa teksty!!! np. mmm mmm mmm mmm.... Homina budda budda budda Homina budda boo Homina budda budda budda Homina budda boo Olley olley olley olley olley he he heeeee.... olley olley olley olley olley (oxen free) he he he Homina boo boo boo Ooooooooh............ xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|