|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:06 pm
Sayokun .. na chwile jeszcze wpadlem XD hej Sayo ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaio-sama Omega Sun Kaio-sama To zgłaszam, zarzalenie na tego czlowieka Mysle, ze to byl pojedynczy incydent, ale wysle mu PMka No nie pojedyńczy, User zwany "Lethiel" bodajże też nie zachował sie jakos sesownie tylko na wejsiu powiedziała, ze jestem szytywny i niewarto zemna rozmawiacehhh...cala lethi wyczuwa stersa na samym poczatku...musisz nia trhce porzasnac i poklucic sie...czasem pouciekac przed jej przytulasami i cie polubi.... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Omega Sun Kaio-sama To zgłaszam, zarzalenie na tego czlowieka Mysle, ze to byl pojedynczy incydent, ale wysle mu PMka to mogę tego linka tu wklepać, czy dać ci PMka? mi tez daj a linka to nie wiem wklej na kilka minut a pozniej zedydtuj posta i usun link i bedzie gralo (ale na wszelki wypadek spytaj sie Omegi) a propo fajnie sie w Makao gralo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:07 pm
Sayokun Kaio-sama Omega Sun Kaio-sama To zgłaszam, zarzalenie na tego czlowieka Mysle, ze to byl pojedynczy incydent, ale wysle mu PMka No nie pojedyńczy, User zwany "Lethiel" bodajże też nie zachował sie jakos sesownie tylko na wejsiu powiedziała, ze jestem szytywny i niewarto zemna rozmawiacO__O raczej o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:08 pm
Sayokun .. na chwile jeszcze wpadlem XD hej Sayo...............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:09 pm
Falcone mi tez daj a linka to nie wiem wklej na kilka minut a pozniej zedydtuj posta i usun link i bedzie gralo (ale na wszelki wypadek spytaj sie Omegi) a propo fajnie sie w Makao gralo wink no właśnie pytam Omegi, a na makao, to mamy taką paczkę możesz dołączyć :p to się zapoznasz. dopisałam cię do listy przyjaciół... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:09 pm
opcy Sayokun Kaio-sama Omega Sun Kaio-sama To zgłaszam, zarzalenie na tego czlowieka Mysle, ze to byl pojedynczy incydent, ale wysle mu PMka No nie pojedyńczy, User zwany "Lethiel" bodajże też nie zachował sie jakos sesownie tylko na wejsiu powiedziała, ze jestem szytywny i niewarto zemna rozmawiacO__O raczej o.O nie bede sie wypowiadal mnie juz nic to nie interesuje... nie bede sie wypowiadal mnie juz nic to nie interesuje... nie bede sie wypowiadal mnie juz nic to nie interesuje... nie bede sie wypowiadal mnie juz nic to nie interesuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:10 pm
hejka moze pozno juz troszeczke... ale moze jednak ktos jeszcze tutaj jest? redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk ehhh...cala lethi wyczuwa stersa na samym poczatku...musisz nia trhce porzasnac i poklucic sie...czasem pouciekac przed jej przytulasami i cie polubi.... blaugh Nie mam zamiaru robic nic w kierunku alby ta osoba mnie polubiła.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
raczej o.O pewnie zbyt pochopnie cie osadzila .................nie martw sie ona jest fajna mila i wogule Hmmmm......... a moze poprostu miala "te dni" ha ladnie to ujelem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:11 pm
Sayokun opcy Sayokun Kaio-sama No nie pojedyńczy, User zwany "Lethiel" bodajże też nie zachował sie jakos sesownie tylko na wejsiu powiedziała, ze jestem szytywny i niewarto zemna rozmawiac O__O raczej o.O nie bede sie wypowiadal mnie juz nic to nie interesuje... nie bede sie wypowiadal mnie juz nic to nie interesuje... nie bede sie wypowiadal mnie juz nic to nie interesuje... nie bede sie wypowiadal mnie juz nic to nie interesuje... Sayo daj juz spokoj bylo minelo i zyje sie dalej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:11 pm
Enter_Sandgirl hejka moze pozno juz troszeczke... ale moze jednak ktos jeszcze tutaj jest? redface pozno? >.> <.< eee.....czesc :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:12 pm
Kaio-sama Vykk ehhh...cala lethi wyczuwa stersa na samym poczatku...musisz nia trhce porzasnac i poklucic sie...czasem pouciekac przed jej przytulasami i cie polubi.... blaugh Nie mam zamiaru robic nic w kierunku alby ta osoba mnie polubiła.
Słuchaj, cierpliwości, nie ma źle, po prostu musisz być wyrozumiały, z czasem zobaczysz jak tu jest, kto jest jaki naprawde... Falc...ostrożnie, my, dziewczyny jesteśmy strasznie przeczulone na tym punkcie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
o czym rozmawiacie tak w ogole? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Sayo daj juz spokoj bylo minelo i zyje sie dalej... daltego mowie ze mnie juz to nie interesuje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|