|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:59 pm
Point.Zer0 Falcone a ja dopiero za dwa lata.................. i sie nie stresuje bo nie mam pojecia co mam zdawac -_-........ wiem jedynie ze rozszezony Angielski i podstawowy Polski (noga ze mnie z polaka) a reszta moje zainteresowania sa bardzo obszerne sweatdrop A z tego co ja slyszalem to bedziesz tez zdawal obowiazkowo matme juz za 2 lata sweatdrop no nie wiem facetka tez nam mowila ze chca obowiazkowol zrobic stare ale to nawet dobrze lubie matme............. mam sasiadke nauczycielke matmy wink wtyki u moje wychowaczyni z 4,5,6 klasy i 1,2,3 klasy gim ktora tez jest matematyczka.................oprocz tego siore ktora zdala matme na maturze na 5....................no i kolezanka ktora dostala nagrode za najlepsza gimnazjalistke na POMORZU ........... wiec nie mam sie czego obawiac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy dajsilniejszy z pokemonow: Delma pokemon tluszczowy!!!! xp widzialem w reklamie 3nodding ma atak cholesterolowy! 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Akis , nie odwolam tego trade'a , bo go... nie ma sweatdrop no ja tez go nie mam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:00 pm
No i coz , trzeba konczyc znow , czeka mnie jeszcze robota... Dobranoc wszystkim , Wybaczcie ze znow tak krotko...
*caluje Aki w czolko na dobranoc i znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:00 pm
Vykk opcy dajsilniejszy z pokemonow: Delma pokemon tluszczowy!!!! xp widzialem w reklamie 3nodding xp to ile pokemonow trzeba zeby wkrecic zarowke?? jednego...ale i tak zlap je wszystkie xp o kurcze dobre................. 3nodding biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:01 pm
Kaio-sama To zgłaszam, zarzalenie na tego czlowieka Mysle, ze to byl pojedynczy incydent, ale wysle mu PMka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:01 pm
Point.Zer0 No i coz , trzeba konczyc znow , czeka mnie jeszcze robota... Dobranoc wszystkim , Wybaczcie ze znow tak krotko... *caluje Aki w czolko na dobranoc i znika* pay pay
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:02 pm
Point.Zer0 No i coz , trzeba konczyc znow , czeka mnie jeszcze robota... Dobranoc wszystkim , Wybaczcie ze znow tak krotko... *caluje Aki w czolko na dobranoc i znika* nareczka zero.............. krotko ale efektywnie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:03 pm
Point.Zer0 No i coz , trzeba konczyc znow , czeka mnie jeszcze robota... Dobranoc wszystkim , Wybaczcie ze znow tak krotko... *caluje Aki w czolko na dobranoc i znika* Dobranoc!!1
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 No i coz , trzeba konczyc znow , czeka mnie jeszcze robota... Dobranoc wszystkim , Wybaczcie ze znow tak krotko... *caluje Aki w czolko na dobranoc i znika* narka Zerus
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Kaio-sama To zgłaszam, zarzalenie na tego czlowieka Mysle, ze to byl pojedynczy incydent, ale wysle mu PMka to mogę tego linka tu wklepać, czy dać ci PMka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:04 pm
.. na chwile jeszcze wpadlem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:04 pm
Omega Sun Kaio-sama To zgłaszam, zarzalenie na tego czlowieka Mysle, ze to byl pojedynczy incydent, ale wysle mu PMka No nie pojedyńczy, User zwany "Lethiel" bodajże też nie zachował sie jakos sesownie tylko na wejsiu powiedziała, ze jestem szytywny i niewarto zemna rozmawiac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:05 pm
Kaio-sama Omega Sun Kaio-sama To zgłaszam, zarzalenie na tego czlowieka Mysle, ze to byl pojedynczy incydent, ale wysle mu PMka No nie pojedyńczy, User zwany "Lethiel" bodajże też nie zachował sie jakos sesownie tylko na wejsiu powiedziała, ze jestem szytywny i niewarto zemna rozmawiacO__O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|