|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:46 pm
Point.Zer0 Nie mam wyboru Ibris , musze wypic piwa ktore sobie nawazylem. Ech aki , ale ile mozna gonk Będziesz bardzo madry smile Apropo Kaio jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:46 pm
Point.Zer0 Nie mam wyboru Ibris , musze wypic piwa ktore sobie nawazylem. Ech aki , ale ile mozna gonk no wlasnie powinni sie spedzac tyle czasu na siwezym powietzru ile na nauce ale jakoi ze to prawie nie mozliwe to minimum godzinke zeby dotlenic umysl...................... a propo Mirian moj kolega maciej ujol to w ten sposob cytuje jego slowa "Naj sexowniejszy facet jakiego widzialem " a dla mnie to on...ona....nie wiem to cos nie jest wcale takie ladne .........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:47 pm
to ja tez sobie juz pojde odreagowywac dalej. Milego wieczorku wam *keuh huee* ay...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaio-sama Ta stare a gdzie moderatorzy ? redface przeciez nie siedzimy tu 24h na dobe (chociaz staram sie czytac w miare dokladnie zalegle strony sweatdrop ) Jezeli masz jakies zastrzezenia do innych uzytkownikow, zawsze mozesz je zglosic moderatorom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Akiko Tamashii Point.Zer0 Nie mam wyboru Ibris , musze wypic piwa ktore sobie nawazylem. Ech aki , ale ile mozna gonk sam tego chciales...pij pij xp aaa kasy nie potrzebuje xp Zawsze Ci siem na cos przyda , a ja na ciuchy na Gai nie zwracam i tak uwagi xd twoj problem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaio-sama Vykk hehe christof musial miec zly dzien xp ...a tak apropo profilkatycznie radze przeczytac regulamin chociaz pewnie Omega cie juz powiadomila.,..nasza sensei xp a ja to sie niby nie przedstawilem xp stressed blaugh Ta stare a gdzie moderatorzy ? *oglada sie za Omega* Omi...nie powiedzialas mu kto tu rzadzi question xp xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk hejka Sayo Heyo Jas xp dalczego mi sie to kojarzy z jasiem fasola xp cze Vykk, ja ci dam fasolę... nie lubię fasoli!!! ble... Ibris... ja tez się nie przywitałam... JESTEM W SZOKU... dobra... przechodzi.. HELLO WORLD 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Ole! durny html-- kochanie ja chce sobie muzyczke zrobic na blogu- wiesz moze jak? O.o Momencik, zaraz to znajdę *cmok* Zero- ja za rokzdaję rozszerzoną biologie, polski i angielski i już mam stresy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:48 pm
Kaio-sama Point.Zer0 Nie mam wyboru Ibris , musze wypic piwa ktore sobie nawazylem. Ech aki , ale ile mozna gonk Będziesz bardzo madry smile Apropo Kaio jestemWitam nowa twarz , na dziendobry moge dac garsc rad : wink 1: Nie pij mikstur Sei 2: Nie wspominaj o jedzeniu kotow 3: Nie narzekaj ( za bardzo ) na Yaoi bo Ci nasze dziewczeta natluka sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:49 pm
Omega Sun Kaio-sama Ta stare a gdzie moderatorzy ? redface przeciez nie siedzimy tu 24h na dobe (chociaz staram sie czytac w miare dokladnie zalegle strony sweatdrop ) Jezeli masz jakies zastrzezenia do innych uzytkownikow, zawsze mozesz je zglosic moderatorom. To zgłaszam, zarzalenie na tego czlowieka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Ole! durny html-- kochanie ja chce sobie muzyczke zrobic na blogu- wiesz moze jak? O.o hej papa Ibris narka Prinee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris to ja tez sobie juz pojde odreagowywac dalej. Milego wieczorku wam *keuh huee* ay... paaay!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:50 pm
Omega Sun Jaswinder *wchodzi z szokiem na twarzy, nawet nie potykając sie jak zwykle o dywan* właśnie mi kumpela przysłała fotki miriam... OCHYDA!!! jak ludzi może to bawić?! domokun pokaz blaugh jakos ciezko mi uwierzyc ze miriam to facet xp I jeszcze w dodatku podobno bez operacji plastycznych- cialko wychodowane tylko na hormonach stressed jesteś pewna, że tego chcesz? a mogę tu tak publicznie linka wkleić? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Kaio-sama Vykk hehe christof musial miec zly dzien xp ...a tak apropo profilkatycznie radze przeczytac regulamin chociaz pewnie Omega cie juz powiadomila.,..nasza sensei xp a ja to sie niby nie przedstawilem xp stressed blaugh Ta stare a gdzie moderatorzy ? *oglada sie za Omega* Omi...nie powiedzialas mu kto tu rzadzi question xp xp xp wszystko jest w przewodniku blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|