|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:39 pm
Point.Zer0 Cholera , moze to i blad byl pisac sie na mature rozszezona z polaka , anglika , historii i wosu... Witam wszystkich z bolem glowy , zmeczeniem i jeszcze 3 klasowkami w tym tygodniu... hej :]...kuj kuj...duzy kujonie blaugh Czesc Jas xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:39 pm
Falcone Akiko Tamashii kuna....ale przesadzaja z tymi cenami liscikow w tym mechu :/ jednego kupilam za 4,5k a teraz drugiego......uh....chce za 4k! >_< ja mam tyle 500 golda -_- a musze na dwa uzbierac XD Prinee : hmmm.......co zrobic zebys byc w starej ekipie............ juz sie nie da...... te czasy minely a byle fajne ........... a teraz sa nowi i tez moze byc fajnie tylko ze trzeba sie lepiej poznac....... Witam Jaswinder a an co ci 2 ja musze sobie jednego skrecic... heh ja jestem ladny kawalek czasu chociaz o wiele lepiej poznalem ludzi w ciagu miesiaca od kad mam neta w domu niz jak bylem skazany na kafejke... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:40 pm
Vykk hehe christof musial miec zly dzien xp ...a tak apropo profilkatycznie radze przeczytac regulamin chociaz pewnie Omega cie juz powiadomila.,..nasza sensei xp a ja to sie niby nie przedstawilem xp stressed blaugh Ta stare a gdzie moderatorzy ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ole!
durny html-- kochanie ja chce sobie muzyczke zrobic na blogu- wiesz moze jak? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie mam wyboru Ibris , musze wypic piwa ktore sobie nawazylem. Ech aki , ale ile mozna gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:41 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:43 pm
Point.Zer0 Nie mam wyboru Ibris , musze wypic piwa ktore sobie nawazylem. Ech aki , ale ile mozna gonk sam tego chciales...pij pij xp aaa kasy nie potrzebuje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:43 pm
ja nie wiem czemu ludzie robia wielkie halo wokol tego Miriam. wyglada jak hermafrodyta i dobrze mu z tym.
heyka LH ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:44 pm
Lavagetas_heqetai Ole! durny html-- kochanie ja chce sobie muzyczke zrobic na blogu- wiesz moze jak? O.o hej ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:45 pm
Point.Zer0 Cholera , moze to i blad byl pisac sie na mature rozszezona z polaka , anglika , historii i wosu... Witam wszystkich z bolem glowy , zmeczeniem i jeszcze 3 klasowkami w tym tygodniu... aaa posta mi do cho..roiby zezarlo hej...ja tez mialem szeroko zakrojeone plany polski podstyawowy anglik rozszerzony fiza podstawowa chemia i matma rozszerzona a teraz okorilem moje plny bo nie podolam w przyszlym roku ...a usunalem fize i chemie o jest o niebo lepiej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spadam juz (brat przyszedl) :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Point.Zer0 Nie mam wyboru Ibris , musze wypic piwa ktore sobie nawazylem. Ech aki , ale ile mozna gonk sam tego chciales...pij pij xp aaa kasy nie potrzebuje xp Zawsze Ci siem na cos przyda , a ja na ciuchy na Gai nie zwracam i tak uwagi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|