|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:34 pm
kuna....ale przesadzaja z tymi cenami liscikow w tym mechu :/ jednego kupilam za 4,5k a teraz drugiego......uh....chce za 4k! >_<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:35 pm
OPCY thx for malinki!!! heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone powiedzmy ze ja bylem nowy bardzo dawnoi temu............... wtedy akurat wszycy byli nowi i zesmy sie polubili z tak zwana "stara ekipa" ............no ale juz nie wiele weteranow zostalo......... ale teraz doszli tez nowi fajni ludzie tylko jakos nie chca ze mna gadac >.< to byly piekne czasy heart ale tak juz nigdy nie bedzie sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Co kto ?? Bo nie rozumiem dokładnie sensy wypowiedzi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder *wchodzi z szokiem na twarzy, nawet nie potykając sie jak zwykle o dywan* właśnie mi kumpela przysłała fotki miriam... OCHYDA!!! jak ludzi może to bawić?! domokun a w telewizji normlanie wyglada ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone opcy Ibris czesc Aki, Prin ^^ *kueh!* maj gad, kiedy to sie skonczy? - -' *smarrk* smark??? to sie nigdy nie skonczy... sweatdrop ten opcy ciebie juz tu widuje od jakegos czasu ale jakos nie wiem czy sie z taba witalem sweatdrop jesli nie to Falc jestem wink no hej! opc jestem .. heja... po prostu tak sie porobilo ze teraz wiekszosc czasu na gildii siedze .. zamiast sie obijac po czzaterboksach itp...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:36 pm
Kurcze, wychodzi na to, ze jestem niekulturalna ^^ ja po prostu od razu zaczynam gadac a nawet sie nie przedstawie... *lyka prochy na gardlo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:36 pm
hejka Sayo Heyo Jas xp dalczego mi sie to kojarzy z jasiem fasola xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:37 pm
Akiko Tamashii kuna....ale przesadzaja z tymi cenami liscikow w tym mechu :/ jednego kupilam za 4,5k a teraz drugiego......uh....chce za 4k! >_< ja mam tyle 500 golda -_- a musze na dwa uzbierac XD Prinee : hmmm.......co zrobic zebys byc w starej ekipie............ juz sie nie da...... te czasy minely a byle fajne ........... a teraz sa nowi i tez moze byc fajnie tylko ze trzeba sie lepiej poznac....... Witam Jaswinder
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:37 pm
Cholera , moze to i blad byl pisac sie na mature rozszezona z polaka , anglika , historii i wosu...
Witam wszystkich z bolem glowy , zmeczeniem i jeszcze 3 klasowkami w tym tygodniu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:38 pm
Jaswinder OPCY thx for malinki!!! heart heart heart niezamaco ... swietna stronka BTW
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:38 pm
Falcone Akiko Tamashii kuna....ale przesadzaja z tymi cenami liscikow w tym mechu :/ jednego kupilam za 4,5k a teraz drugiego......uh....chce za 4k! >_< ja mam tyle 500 golda -_- a musze na dwa uzbierac XD Prinee : hmmm.......co zrobic zebys byc w starej ekipie............ juz sie nie da...... te czasy minely a byle fajne ........... a teraz sa nowi i tez moze byc fajnie tylko ze trzeba sie lepiej poznac....... Witam Jaswinder nie o to mi chodzilo....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:39 pm
Jaswinder *wchodzi z szokiem na twarzy, nawet nie potykając sie jak zwykle o dywan* właśnie mi kumpela przysłała fotki miriam... OCHYDA!!! jak ludzi może to bawić?! domokun pokaz blaugh jakos ciezko mi uwierzyc ze miriam to facet xp I jeszcze w dodatku podobno bez operacji plastycznych- cialko wychodowane tylko na hormonach stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Cholera , moze to i blad byl pisac sie na mature rozszezona z polaka , anglika , historii i wosu... Witam wszystkich z bolem glowy , zmeczeniem i jeszcze 3 klasowkami w tym tygodniu... *podaje paczke chusteczek, krople do nosa, ibuprom, orofar i poduszke* pelna opieka - -' przynajmniej bedziesz cos umial, nie marudz tylko sie ucz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee Jaswinder *wchodzi z szokiem na twarzy, nawet nie potykając sie jak zwykle o dywan* właśnie mi kumpela przysłała fotki miriam... OCHYDA!!! jak ludzi może to bawić?! domokun a w telewizji normlanie wyglada ^^ ale to była sesja ekhm... rozbierana... i... ekhm... jakby to ładnie ująć, żeby nikogo nie urazić... *drapie się po głowie* ona tam ma... COŚ!!! redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|