|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:22 pm
Omega Sun Falcone Witam serdecznie................... ej co za ploty o Bee kraza .......... odszedl z Gaii naprawde gonk question ale masz refleks blaugh Juz dawno odszedl od nas i wciaz nie udaje mi sie go namowic zeby wrocil cry ja nic nie wiem ... ale ja sie staram o tytul gildiowego ignoranta xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:23 pm
vv' ej, moze nie rozdrapujmy starych ran i nie robmy sobie nowych, co? z czasem sie do czegos przekonujemy albo i nie, ale najpierw trzeba sprawdzic a dopiero potem osadzac. pierwsze wrazenie jest wazne, ale powinny sie o nie starac obie strony, a nie tylko jedna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Falcone Witam serdecznie................... ej co za ploty o Bee kraza .......... odszedl z Gaii naprawde gonk question ale masz refleks blaugh Juz dawno odszedl od nas i wciaz nie udaje mi sie go namowic zeby wrocil cry a co zescie mu zrobili takiego ze se poszedl question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:24 pm
hejka! ^_^ *poprzegladala sobie konkursy i jest bardzo zmotywowana*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaio-sama Omega Sun Kaio, a jak Ty wlasciwie do nas trafiles :> i co porabiasz na codzien ? Jakiś czas temu, kolega powiedział mi zebym sie zalogował. Nie miałem czasu i zapomniałem o tym, teraz jestem chory znalazłem link i się zalogowałem. No i jestem, ale widze, ze czesc ludzi jest bardzo niemiła wbrew temu co mi m#322; kumpel. Jestem obecnie w klasie maturalnej.Siedza tu rozne ludki, wiec nie zawsze da sie lubic wszystkich. Ale moze mimo to spodoba Ci sie u nas i zostaniesz dluzej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:25 pm
Akiko Tamashii hejka! ^_^ *poprzegladala sobie konkursy i jest bardzo zmotywowana* Witam Aki a co za konkursy artystyczne pewnie co whee question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii hejka! ^_^ *poprzegladala sobie konkursy i jest bardzo zmotywowana* czesc wink ladny avek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii hejka! ^_^ *poprzegladala sobie konkursy i jest bardzo zmotywowana* witka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii hejka! ^_^ *poprzegladala sobie konkursy i jest bardzo zmotywowana* heyo... jakie konkursiki??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:26 pm
Falcone Akiko Tamashii hejka! ^_^ *poprzegladala sobie konkursy i jest bardzo zmotywowana* Witam Aki a co za konkursy artystyczne pewnie co whee question nyu whee thx Pri 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Kaio-sama Omega Sun Kaio, a jak Ty wlasciwie do nas trafiles :> i co porabiasz na codzien ? Jakiś czas temu, kolega powiedział mi zebym sie zalogował. Nie miałem czasu i zapomniałem o tym, teraz jestem chory znalazłem link i się zalogowałem. No i jestem, ale widze, ze czesc ludzi jest bardzo niemiła wbrew temu co mi m穦#322; kumpel. Jestem obecnie w klasie maturalnej.Siedza tu rozne ludki, wiec nie zawsze da sie lubic wszystkich. Ale moze mimo to spodoba Ci sie u nas i zostaniesz dluzej 3nodding no ja jestem zawsze traki nie mily dla nowych bo nie zostaja dlugo.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Kaio: Witam witam, jeszcze się nie przedstawiłam, jestem Del druidka. I jestem miła XD Miło mi, ktos zwyczajny a zarazem niezwyczajny i miły. Bo np: ten soobnik "Christoff_Gangrell" To na samym wejsciu kazał mi pie...#@$ Falcon - Miło mi ciebie takze poznac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:28 pm
Kaio-sama Delein Kaio: Witam witam, jeszcze się nie przedstawiłam, jestem Del druidka. I jestem miła XD Miło mi, ktos zwyczajny a zarazem niezwyczajny i miły. Bo np: ten soobnik "Christoff_Gangrell" To na samym wejsciu kazał mi pie...#@$ Falcon - Miło mi ciebie takze poznac. aaa to jestes tu nawy ^_^ *podchodzi do niego i wyciaga reke* milo mi...Aki jestem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|