|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:12 pm
Kaio, a jak Ty wlasciwie do nas trafiles :> i co porabiasz na codzien ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:13 pm
Ibris jedni mature pisza, inni w licku, ktos na studiach... a ja wciaz wiode zycie "szczesliwego" gimnazjalisty. szczesliwego??a nie szczesliwej?? hej kaio my sie chyba jeszcze nie znamy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:14 pm
Delein Avsko! Fajny płaszczyk ^^ pasuje ci 3nodding dzieki...nawet nie wiesz ile na niego oszczedzalem gdyby nie gifbox to bym jeszcze dlugo odkladal...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:15 pm
Ibris oye Vykk Del, na widok twojego skapego stroju robi mi sie zimno wink Aj, ja gorące dziewczę jestem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Ibris jedni mature pisza, inni w licku, ktos na studiach... a ja wciaz wiode zycie "szczesliwego" gimnazjalisty. szczesliwego??a nie szczesliwej?? hej kaio my sie chyba jeszcze nie znamy... no tak mi sie napisalo... moge byc nieszczesliwa gimnazjalistka ^^ i w sumie to zaraz sobie od was pojde.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam serdecznie................... ej co za ploty o Bee kraza .......... odszedl z Gaii naprawde gonk question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:16 pm
heyka Falc ^^
Delein, ty tylko uwazaj no... razz ciemne zaulki i co bedzie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:18 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:18 pm
Falcone Witam serdecznie................... ej co za ploty o Bee kraza .......... odszedl z Gaii naprawde gonk question ja nic nie slyszalem...moze mi ktos cos powiedziec na ten temat??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:19 pm
Falcone Witam serdecznie................... ej co za ploty o Bee kraza .......... odszedl z Gaii naprawde gonk question ale masz refleks blaugh Juz dawno odszedl od nas i wciaz nie udaje mi sie go namowic zeby wrocil cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:20 pm
Falcone Witam serdecznie................... ej co za ploty o Bee kraza .......... odszedl z Gaii naprawde gonk question ŻE CO???? eek Ibris: wspominałam, już że waleczna też jestem? No i mam swojego obrońcę whee Kaio: Witam witam, jeszcze się nie przedstawiłam, jestem Del druidka. I jestem miła XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:22 pm
Kaio-sama Omega Sun Kaio, a jak Ty wlasciwie do nas trafiles :> i co porabiasz na codzien ? Jakiś czas temu, kolega powiedział mi zebym sie zalogował. Nie miałem czasu i zapomniałem o tym, teraz jestem chory znalazłem link i się zalogowałem. No i jestem, ale widze, ze czesc ludzi jest bardzo niemiła wbrew temu co mi m穦#322; kumpel. Jestem obecnie w klasie maturalnej.he he no bo jeszcze mnie nie poznales Witam w naszym skromnych progach.......... Falc mnie nazywaja .................... a jakiz to kumpelk ci polecil Gaie question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|