|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 12:00 pm
Ibris Baliaur Ibris eem... "assbehind" - zad*pie ^^' *i ja chcialam uzywac poprawnej polszczyzny i byc patriotka...* dobrymi checiami jest pieklo wybrukowane.... xp depczemy ta ziemie...stapamy po niej...po tej za ktora umierali ludzie o wiele lepsi od nas...czy to nie jest potworne?? ja chce byc dumna z mojej slowianskiej krwi i z tego, ze polski jest baaardzo trudnym jezykiem do nauczenia. ale w dzisiejszych czasach to naprawde ciezkie... weoim coś o tym... mam do czynienia z Japończykami uczącymi sie polaskiego.... Dobra uciekam... papa wszystkim 3mai cie sie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 12:00 pm
heh... ja tesh jush muszę leciec... szkoda 3nodding
patki all 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 12:01 pm
Baliaur a ja kcialam tu dluzej zostac.. gomene Baczyynski.. Eckel (c++) czekaja niecierpliwie.. i chemia gonk alkochole ( heart ) papathus kotecki blaugh papa 3nodding Vykk, ten honorowy czlonek.. mi sie to koajrzy z reklama gumek pepino.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 12:03 pm
Ibris Baliaur a ja kcialam tu dluzej zostac.. gomene Baczyynski.. Eckel (c++) czekaja niecierpliwie.. i chemia gonk alkochole ( heart ) papathus kotecki blaugh papa 3nodding Vykk, ten honorowy czlonek.. mi sie to koajrzy z reklama gumek pepino. Katze, zastanowmy sie raczje co ci sie NIE kojazy :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 12:04 pm
Ibris Baliaur a ja kcialam tu dluzej zostac.. gomene Baczyynski.. Eckel (c++) czekaja niecierpliwie.. i chemia gonk alkochole ( heart ) papathus kotecki blaugh papa 3nodding Vykk, ten honorowy czlonek.. mi sie to koajrzy z reklama gumek pepino. no powiedzmy ze dobrze ci sie kojarzy... blaugh sorka ale i ja spadam bo mnie od kompa wyrzucaja...moze jeszcze zajrze wieczorkeim trzymta sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 12:06 pm
rAzorek Katze, zastanowmy sie raczje co ci sie NIE kojazy :> em... no... *mysli* moja czarna bluza o ^^ to takie bezstresowe i "bezskojarzeniowe" *znow...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 12:26 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 12:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 12:32 pm
hej ... a juz myslalem ze wszysci sie zmyli..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 12:32 pm
a gdzie sie wszyscy podziali? wczesniej jak sie chcialam przywitac wciaz mnie wylogowywalo, a potem net padl - to chyba nie jest moj szczesliwy dzien xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 12:34 pm
Omega Sun a gdzie sie wszyscy podziali? wczesniej jak sie chcialam przywitac wciaz mnie wylogowywalo, a potem net padl - to chyba nie jest moj szczesliwy dzien xp ja sie ucze algorytmow xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ja tez, ja tez! jestem eno...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hej to ja, jak zaczelismy nasz kultorowa dyspute to cos mi sie stalo z netem :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 12:35 pm
Sayokun Omega Sun a gdzie sie wszyscy podziali? wczesniej jak sie chcialam przywitac wciaz mnie wylogowywalo, a potem net padl - to chyba nie jest moj szczesliwy dzien xp ja sie ucze algorytmow xp xd jakich .. tak z ciekawosci pytam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 12:36 pm
Kaio-sama Hej to ja, jak zaczelismy nasz kultorowa dyspute to cos mi sie stalo z netem :/ gaia tez sie wtedy posypala zreszta...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|