|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 11:44 am
opcy Christoff_Gangrell i will tower to u -zwierze ci sie ja to znam jako i animal to you 3nodding jeah i fell teh mint xp stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 11:45 am
Ibris opcy Ibris chyba tu kogos ostro przejechaliscie ^^ nie ma to jak mile powitanko... ja tylko powiedzialem ze jest powazny xp nie no... tak sobie przeczytalam troszke... gosc chyba bardzo sceptyczny i troche malo tolerancyjny ^^'' moze i tolerancyjny, ale napewno bardzo sceptyczny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 11:46 am
Christoff_Gangrell opcy racqel "Thanks from the mountain" (taki zarcik sweatdrop ) z tej serii to jeszcze znam: dziadostwo - grandfatherhood i will tower to u -zwierze ci sie i fell train to u - czuje do ciebie pociąg wilige killed by desk - wiocha zabita dechami xd painting coin- obrazy moneta razz xp I feel train to you- czuje do ciebie pociag cut off my self a nap-uciac sobie drzemke... z godzine temu znalazlem kilka taich na kartce spisanych idomatolow blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 11:48 am
Setsuna Dragonclaw moze i tolerancyjny, ale napewno bardzo sceptyczny jakies wady trzeba miec. wyrobi sie ^^ a od kaleczenia jezyka... l33t XD to dopiero cos.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 11:49 am
Vykk Christoff_Gangrell opcy racqel "Thanks from the mountain" (taki zarcik sweatdrop ) z tej serii to jeszcze znam: dziadostwo - grandfatherhood i will tower to u -zwierze ci sie i fell train to u - czuje do ciebie pociąg wilige killed by desk - wiocha zabita dechami xd painting coin- obrazy moneta razz xp I feel train to you- czuje do ciebie pociag cut off my self a nap-uciac sobie drzemke... z godzine temu znalazlem kilka taich na kartce spisanych idomatolow blaugh nie najlepsze jest doslowne znaczenie piss off xp blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 11:51 am
Vykk Christoff_Gangrell opcy racqel "Thanks from the mountain" (taki zarcik sweatdrop ) z tej serii to jeszcze znam: dziadostwo - grandfatherhood i will tower to u -zwierze ci sie i fell train to u - czuje do ciebie pociąg wilige killed by desk - wiocha zabita dechami xd painting coin- obrazy moneta razz xp I feel train to you- czuje do ciebie pociag cut off my self a nap-uciac sobie drzemke... z godzine temu znalazlem kilka taich na kartce spisanych idomatolow blaugh without small garden- bez ogrodek brain tire fire - zapalenie opon mozgowych a to jest mocne... Uniwerasl Pregnancy Law- prawo powszechnego ciazenia xd xp blaugh My girlfriend is very expencive to me- moja dziewczyna jest mi bardzo droga xd xp blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Setsuna Dragonclaw moze i tolerancyjny, ale napewno bardzo sceptyczny jakies wady trzeba miec. wyrobi sie ^^ a od kaleczenia jezyka... l33t XD to dopiero cos. nie I33t to przesada sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Vykk Christoff_Gangrell opcy racqel "Thanks from the mountain" (taki zarcik sweatdrop ) z tej serii to jeszcze znam: dziadostwo - grandfatherhood i will tower to u -zwierze ci sie i fell train to u - czuje do ciebie pociąg wilige killed by desk - wiocha zabita dechami xd painting coin- obrazy moneta razz xp I feel train to you- czuje do ciebie pociag cut off my self a nap-uciac sobie drzemke... z godzine temu znalazlem kilka taich na kartce spisanych idomatolow blaugh nie najlepsze jest doslowne znaczenie piss off xp blaugh ktore wkurwic sie ..czy oci... oj jeszcze nie mam 22 no wiec ktore??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 11:53 am
Vykk ktore wkurwic sie ..czy oci... oj jeszcze nie mam 22 no wiec ktore?? dosl: odszczaj sie xp blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 11:53 am
eem... "assbehind" - zad*pie ^^'
*i ja chcialam uzywac poprawnej polszczyzny i byc patriotka...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 11:55 am
Ibris eem... "assbehind" - zad*pie ^^' *i ja chcialam uzywac poprawnej polszczyzny i byc patriotka...* dobrymi checiami jest pieklo wybrukowane.... xp depczemy ta ziemie...stapamy po niej...po tej za ktora umierali ludzie o wiele lepsi od nas...czy to nie jest potworne??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 11:57 am
Baliaur Ibris eem... "assbehind" - zad*pie ^^' *i ja chcialam uzywac poprawnej polszczyzny i byc patriotka...* dobrymi checiami jest pieklo wybrukowane.... xp depczemy ta ziemie...stapamy po niej...po tej za ktora umierali ludzie o wiele lepsi od nas...czy to nie jest potworne?? ja chce byc dumna z mojej slowianskiej krwi i z tego, ze polski jest baaardzo trudnym jezykiem do nauczenia. ale w dzisiejszych czasach to naprawde ciezkie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 11:58 am
a ja kcialam tu dluzej zostac.. gomene Baczyynski.. Eckel (c++) czekaja niecierpliwie.. i chemia gonk alkochole ( heart ) papathus kotecki blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 11:58 am
wlasnie doczytalem sie jeszcze ciekawszych idomatolow... Black child thinks too- czarne mysli xd xp blaugh a black woman is , as a rule, covered with leaves - na czarnej liscie a respectable p***s-czlonek honorowy Road Mrs X- Droga pani X pozostawie bez komentarza ...sami go dajcie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 11:59 am
Baliaur a ja kcialam tu dluzej zostac.. gomene Bczaynski.. Eckel (c++) czekaja niecierpliwie.. i chemia gonk alkochole ( heart ) papathus kotecki blaugh pa baliaur 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|