|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 11:37 am
rAzorek Ibris kuehuu! *zatyka sie rekawem* wrocilam ^^ z tym. oy katze eek Nice....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wrocilem... co to bylo gonk ... jeden pozytek z tego glitcha ze kanapke sobie zrobilem...
z serem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chyba tu kogos ostro przejechaliscie ^^ nie ma to jak mile powitanko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 11:38 am
Ibris chyba tu kogos ostro przejechaliscie ^^ nie ma to jak mile powitanko... ja tylko powiedzialem ze jest powazny xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 11:39 am
witam wszystkich...fajna sobie pelerynke skubnalem???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 11:40 am
opcy Ibris chyba tu kogos ostro przejechaliscie ^^ nie ma to jak mile powitanko... ja tylko powiedzialem ze jest powazny xp nie no... tak sobie przeczytalam troszke... gosc chyba bardzo sceptyczny i troche malo tolerancyjny ^^''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris chyba tu kogos ostro przejechaliscie ^^ nie ma to jak mile powitanko... heyka heart xd *rzuca sie jej na szyje i przytula* moze byc?? 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk witam wszystkich...fajna sobie pelerynke skubnalem??? no no.. to zes sie wystroil XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy racqel "Thanks from the mountain" (taki zarcik sweatdrop ) z tej serii to jeszcze znam: dziadostwo - grandfatherhood i will tower to u -zwierze ci sie i fell train to u - czuje do ciebie pociąg wilige killed by desk - wiocha zabita dechami xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell rAzorek Ibris kuehuu! *zatyka sie rekawem* wrocilam ^^ z tym. oy katze eek Nice.... ja tez chce tak umiec...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 11:41 am
Vykk witam wszystkich...fajna sobie pelerynke skubnalem??? witaj *przytullll* ale śliczna 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris chyba tu kogos ostro przejechaliscie ^^ nie ma to jak mile powitanko... nie... to jeszcze nie bylo ostro... z reszta przeczytaj te kilka wczesniejszych stron 3nodding fajny plaszczyk vykk wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell i will tower to u -zwierze ci sie ja to znam jako i animal to you 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Ibris chyba tu kogos ostro przejechaliscie ^^ nie ma to jak mile powitanko... heyka heart xd *rzuca sie jej na szyje i przytula* moze byc?? 3nodding blaugh *sciska jeszcze mocniej XD* pewnie, muwaha... o jak mi dobrze, o jak lepiej... heyka Vykk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 11:43 am
Christoff_Gangrell opcy racqel "Thanks from the mountain" (taki zarcik sweatdrop ) z tej serii to jeszcze znam: dziadostwo - grandfatherhood i will tower to u -zwierze ci sie i fell train to u - czuje do ciebie pociąg wilige killed by desk - wiocha zabita dechami xd ale wy jezyk kaleczycie xp sweatdrop az strash patrzec...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|