|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:56 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:56 am
Lethiel *przytuuul* nie zwracaj na niego uwagi.. dziwny jakis ninja z tym stwierdzeniem sie zgodze...*tuli tuli*dajemy mu łomot czy czekamy co z nim zrobią chłopcy?? [tym razem ostrzegam, następnym lecisz na listę] Kukus
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:57 am
racqel "Thanks from the mountain" (taki zarcik sweatdrop ) z tej serii to jeszcze znam: dziadostwo - grandfatherhood
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kopciuszek z tym stwierdzeniem sie zgodze...*tuli tuli*dajemy mu łomot czy czekamy co z nim zrobią chłopcy?? hm... sama nie wiem.. moze zmasowany atak ?? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak Baliaur Kaio-sama Gosiak bo mozna :] nie zrazaj sie tak na poczatku Ah dziekuje, czyli nie zwracac uwagi na cukierkowe pokemoniarstwo w srod tutejszych przedstawicielek plci pieknej ?ooo ty kcesh zobaczyc cos slodkiego w wykonaniu plci pieknej.. *wyjmuje noze z kieszweni* i jak??? bedziesz robila ciasteczka blaugh jak tak to ja teeez chce biggrin mogą byc kokosowe albo takie fajne z orzeskami zeby w zebach strzelaly ;p heh cyba z tego sztywniaka 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:58 am
Lethiel stare ... skad sie tacy loodzie biorą xp my tu z otwartymi ramionami a to przylazi i krytykooje xp Nie krytykuje czegoś czego nie znam. Bardzo miła jesteś, zamiast porozmawiać normalnie to "*przytuuul* nie zwracaj na niego uwagi.. dziwny jakis" rzeczywiscie wieje od was przyjaznym nastrojem. Ja- Yosei - ty też brawo brawa, mily nastruj az kipi. Kopciuszek - To sobie uruchomie dziekuje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*siedzi na parapecie okna9zalozmy ze tu sa okna blaugh ) i bawi sie orionem(jakby kto nie wiedzial to jest to bron z "wiedzmina" tudziez z "Naruto" z tym ze w jednym jest to osmioramienna gwiazda a w drugim szescioramienna)> Ależ dziewczyny spokojnie... Zawsze sie mozna z ludzmi dogadac... Niekoniecznie po dobroci ale zawsze... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy racqel "Thanks from the mountain" (taki zarcik sweatdrop ) z tej serii to jeszcze znam: dziadostwo - grandfatherhood hieh xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:59 am
Kaio-sama Kukus opcy Kaio-sama: taka rada... uruchom sobie PMki bardzo dobra rada A w czym mi to pomoże ? Niejestem drentwy tylko na spokojnie pytam i zwracam uwagepomoże... pomoże... bądź tego pewny a od zwracanie uwagi jestem tutaj ja, więc proszę byś mi chleba nie odbierał
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:59 am
opcy racqel "Thanks from the mountain" (taki zarcik sweatdrop ) z tej serii to jeszcze znam: dziadostwo - grandfatherhood a to: s**t goes around me - g**no mnie to obchodzi (ups, maly bluzg, wybaczcie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 11:00 am
Kaio-sama Lethiel stare ... skad sie tacy loodzie biorą xp my tu z otwartymi ramionami a to przylazi i krytykooje xp Nie krytykuje czegoś czego nie znam. Bardzo miła jesteś, zamiast porozmawiać normalnie to "*przytuuul* nie zwracaj na niego uwagi.. dziwny jakis" rzeczywiscie wieje od was przyjaznym nastrojem. Ja- Yosei - ty też brawo brawa, mily nastruj az kipi. Kopciuszek - To sobie uruchomie dziekuje.ech... chodzi o to ze przyszedles tu z miną " stare " .. nic ci sie nie podoba.. wszystko krytykoojesh.. zamiast byc milym.. dac sie nam poznac tio jakos tak.. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 11:00 am
Setsuna Dragonclaw Kukus opcy Kaio-sama: taka rada... uruchom sobie PMki bardzo dobra rada hejka Kukus ^^ dobry, Setsu... witam ciebie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 11:27 am
Kopciuszku, oszczędniej z cytatami... bo będę musiał cię potraktować surowiej
pi.es. Lethi prosiłą bywas od niej uściskać, bo musiałą już uciekać więc
*ścisku ścisku* od Lethiel dla wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 11:28 am
yeah... w koncu sie tu dostalam... ><"
a przy okazji... jak sie wlacza cookies? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 11:28 am
Kukus Kopciuszku, oszczędniej z cytatami... bo będę musiał cię potraktować surowiej pi.es. Lethi prosiłą bywas od niej uściskać, bo musiałą już uciekać więc *ścisku ścisku* od Lethiel dla wszystkich sorki kukus przepraszam musze sie tego nauczyć sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|